un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 ianuarie 2016

6 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Alte știri: Game of Thrones volumul 6 nu va apărea până în aprilie, ci probabil în a doua jumătate a anului.
NSFW: Vicky Louise este Miss Bikini Universe 2015.

    12 comentarii

  1. Ca sa citez pe cineva, “iar n-ai stiut sa dai link” referitor la Vector :)) Don’t worry, n-am din ce blogroll sa te scot.

      (Citează)

  2. Realizez ca nu este articolul adecvat, dar la cel initial nici macar nu mi-a aparut comentariul.
    Ai idee daca soferii de Uber iti pot vedea numele si prenumele atunci cand faci o comanda?

    Multumesc

      (Citează)

  3. Vezi ca suntem in 2016. Valabil si pt. stirile de ieri.

      (Citează)

  4. Ii cam plac banii lui Vicky Louise, adica ii plac asa in mod vizibil :))))

    oare cat costa colega? :)))

      (Citează)

  5. Eu unul sunt foarte curios cum performeaza procesorul Snapdragon 820 de pe Le Max Pro. 4 Kryo core-uri de 2.2GHz si 4GB RAM – platforma se anunta a fi foarte performanta. Cei de la Qualcomm nu au avut succesul asteptat cu procesoarele octa core. Eu cred ca au fost nevoiti sa le lanseze datorita celor de la MediaTek. Cu noul procesor, Qualcomm revine la configuratia classica de quad core. Device-urile cu procesoare Snapdragon 600, 800, 801, 805 au fost excelente la data aparitiei. Ramane de vazut cum se descurca Snapdragon 820.

      (Citează)

  6. “Samsung spune că ceasul Gear S2 va fi în curând compatibil și cu iPhone. Eu nu înțeleg de ce Apple le-ar lăsa aplicația de ceas în AppStore.”

    Poate are Apple sa elimine o aplicatie din AppStore cand vrea el, fara vreun motiv valid? Cred ca ar fi acuzati rapid de practici anti-concurentiale.

      (Citează)

    • Sigur că pot, e magazinul lor, nu-i obligă nimeni ce să vândă în el. Amazon a eliminat recent niște produse Google care concurau cu soluțiile lor de streaming TV.

        (Citează)

  7. Nu m-as baza pe ce scrie Gizmodo legat de Apple, nu e cea mai credibila sursa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus