un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 5 ianuarie 2016

5 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

A început CES 2016, puteți urmări toate noutățile aici. Ca de obicei, așteptăm câteva zile și apoi vă arăt ce mi-a plăcut mie de acolo.

Alte știri: Alain Ducasse, un celebru bucătar francez, a scos carnea din meniul unui restaurant cu 3 stele Michelin.

  9 comentarii

 1. Apropo de stirea cu Alain Ducasse, adevarul este ca maiestria in bucatarie ti-o dai in bucatarie atunci cand trebuie sa gatesti preparate delicioase fara carne. Delicioase am zis, nu fierturi inspide, sub pretextul arogant ca tu gatesti sanatos.

    (Citează)

 2. Fara carne, dar cu peste, calamari si caracatite. Ca astea cresc in copaci si pe camp, se stie.

    (Citează)

 3. Si alta stire: Vector Watch disponibil la Emag.

    (Citează)

 4. As da si stirea asta cu imigrantii din Germania, pentru cei ce zic ca se integreaza usor :
  http://www.breitbart.com/london/2016/01/04/revealed-1000-migrants-brawl-rape-sexually-assault-steal-one-german-train-station-new-years-eve/

  Ei dau cu petarde pacat ca oaspetii se gandisera la asta :

  ” Before the New Year some German towns cancelled fireworks displays for fear of upsetting migrants who would associate the loud noises with the sounds of a war zone.”

    (Citează)

 5. Cred că sunt singurul care citeşte şi titlul. :P, 2016*

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus