un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 ianuarie 2016

14 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Jocul The Division, un MMO action-RPG într-un New York distrus, se apropie de lansare și vine cu trailerul de mai jos:

  5 comentarii

 1. Legat de GoPro – In momentul in care mi-am luat o camera am avut de ales din mai multe modele, finaliste fiind Sony AZ1 si GoPro 3 Silver. Am mers pe Sony, din cauza calitatii filmarii – mai buna in orice conditii, mai putin sub apa, cu carcasa standard. si din cauza pretului mai mic, probabil daca erau la acelasi pret, as fi mers pe GoPro din cauza hype-ului…

    (Citează)

 2. Mediagalaxy se muta tot in incinta militari shopping center. Reducerile sunt de 15% si doar la produsele expuse. Cele care au probleme vizibile (îndoite, etc) pot avea reduceri mai mari dar sunt f putine oricum. Succes.

    (Citează)

 3. Cum fac sa-ti intre ceva la profitshare pe emag cand cumpar ceva?
  E de ajuns sa dau click pe un link de-al tau pe emag?

    (Citează)

  • Pyro:
   Cum fac sa-ti intre ceva la profitshare pe emag cand cumpar ceva?
   E de ajuns sa dau click pe un link de-al tau pe emag?

   Eh, nevermind, am vazut acum butonul mare si albastru din dreapta :D

     (Citează)

 4. Vezi Romania prin lista tarilor de pe magazinul Razer?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus