un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 ianuarie 2016

11 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Filme: lista câștigătorilor Globul de aur.

NSFW: Abigail Ratchford. Tot cad hainele de pe ea…

În alte știri, astăzi începe salonul auto de la Detroit. Mircea Meșter de la Automarket este acolo, din ce-am văzut pe net.

  8 comentarii

 1. [partial Off-Topic]
  Radu, am pus si eu o intrebare colea, ca era legat de produsul ala: https://www.nwradu.ro/2015/12/review-synology-ds415-play-network-attached-storage-performant/comment-page-1/#comment-752751 .
  Any ideas ? :)
  Ms.

    (Citează)

  • Hai că-ți răspund aici: habar n-am, l-am dat deja înapoi. Cel mai simplu este să descarci manualul produsului și să vezi ce poți face pe USB 3.0. Părerea mea este că vei vedea o unitate separată de disc acolo, dar ar trebui să poată fi accesată și folosită ca și discurile interne.

     (Citează)

  • La 215j-ul meu poți atașa alte unițati de stocare USB (stick, hdd). Teoretic și imprimantă dar n-am încercat. Webcam se pare că nu.

     (Citează)

 2. Am fost anul trecut la revizie cu fordul meu si in timp ce era in operatie m am invartit prin show room studiind ultimul ford. Baietii de acolo mi au spus sa mai astept ca urmeaza sa fie lansat mondeo 4 x 4 si la noi dar ca nu stiu exact cand.

    (Citează)

 3. Golden Globes: The Martian – e muzical sau comedie? Că nu m-am prins încă…

    (Citează)

  • Nu știu, cred că trebuia să-i dea premiu și doar la categoria aia ar fi câștigat. Pe principiul acesta și Avengers e muzical sau comedie, că are vreo 3 glume în el.

     (Citează)

 4. Andreas Scotch

  11/01/2016 la 1:52 PM

  “Mircea Meșter de la Automarket este acolo” – am cazut de pe scaun:)) Thanks radule!:)))

    (Citează)

 5. “Windows 10 crește în cotă de piață.” – Da, dar prea lent pentru ca efectiv nu merita.

  O carca de probleme de privacy, o carca de probleme create de faptul ca Microsoft considera ca stie mai bine decat utilizatorul ce soft sa ramana instalat pe calc, o carca de probleme in care pe windows 7/8.1 au trecut peste permisii de administrator ca sa bage pe gat fisierele de instalare pentru W10, o carca de probleme cu sistemul automat de updates care nici macar nu mai are descrieri legat de ce anume face fiecare update.

  Din iulie pana in august au fost 75 milioane de instalari. Din august pana in ianuarie abia un pic peste – 125 milioane. 5 luni de zile in care rata de instalare a ajuns sa stagneze din cauza problemelor mentionate mai sus. Rezultatul?

  http://www.pcworld.com/article/3014238/windows/get-windows-10-prompt-adopts-malware-like-tactics-to-trick-you-into-upgrading.html

  Cu tactici de genul nu faci decat sa-i indepartezi pe toti cei care ti-ar mai fi acordat o mica sansa. Pentru ce am dat banii pe licenta de Windows 7? Sa-i bage in buzunar si apoi sa-mi faca force feed ca DeadPool la Windows 10? Nu mersi…

  http://static.fjcdn.com/pictures/Deadpool_29a468_958284.jpg

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus