un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Începe sezonul de reduceri în magazine

4 Jan 2016  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Reducerile acelea mari, de “soldare”, încep prin lege pe 15 ianuarie, momentul când magazinele au tot interesul să elibereze rafturile de marfa de toamnă-iarnă pentru a face loc noilor colecții. Reducerile sunt de obicei bune, am cumpărat în ultimii ani multe chestii mișto la prețuri micșorate, dar secretul este să mergeți în magazine în prima sau a doua zi de reduceri, că după aceea se cam termină produsele bune și mărimile uzuale.

Până atunci, vedeți că au început reducerile pe niște magazine online ale brandurilor mari: Massimo Dutti, Zara, Mango și H&M au tăiat din prețuri. Sunt câteva și pe Reserved.

ghete_zara

    15 comentarii

  1. mircea(primul)

    04/01/2016 la 4:12 PM

    cat de redus sa fii sa iei haine #depenet?

      (Citează)

  2. #depenet o zici ca #delabaieti. Daca cunosti brandul si iti cunosti marimea, care e problema? Cum zicea si Radu, produsele cu marimi normale rezista foarte putin la reduceri, si nu te calci in picioare si nici nu astepti 40 de minute la cabina de proba. Exista retur gratuit #depenet.

    @Radu – Si restu brandurilor de la INDITEX au reduceri: pull&bear, bershka.

      (Citează)

    • sorint87: @Radu – Si restu brandurilor de la INDITEX au reduceri: pull&bear, bershka.

      N-am găsit nimic care să-mi placă în acele magazine. Niște pantaloni scurți la Bershka, odată, iar de la Zara mi-am luat ghete, că hainele lor nu-s pentru mine.

        (Citează)

  3. Ce brand sunt hainele de la poza principala a articolului? cea care apare pe home?

      (Citează)

  4. Scuzata să-mi fie aroganța, dar magazinele promovate mai sus vând niște cârpe purtabile doar de câteva ori. Marfa din bazar e mai bună și mai ieftina, dar nu ești văzut la Mall.

      (Citează)

    • Ce te face să zici asta? Am multe haine de la Massimo Dutti, Reserved și Mango și sunt de calitate foarte bună. La H&M raportul calitate-preț este chiar mai mare decât în alte cazuri.

      Tu ce experiențe nasoale ai avut?

        (Citează)

    • Si mie mi se par la fel, niste gioarce cu pret mare, care te tin un sezon, probabil ca sa cumperi altele. Sincer, se gasesc blugi cu material si cusaturi mai de calitate in magazine turcesti sau arabesti obscure. La fel si in cazul puloverelor sau al hainelor de iarna, pe care le gasesti in magazine specializate pt montaniarzi, de incaltaminte nu mai spun.

      Sa cumperi haine online e riscant, am luat mai multe perechi de blugi incadrati la regular fit, care in partea de jos a piciorului stateau ca niste skinny mai degraba. Ultimii de calitate au fost niste Gap, care nu mai sunt pe piata, si mai demult niste Lee (nu Lee Cooper) adusi de un traficant din State.

        (Citează)

    • Confirm. Cumparat haina stofa de la Ice si pullover de la Cato. Ambele s-au descusut in doua zile. Nevasta a luat haina de stofa si ea de la Mall si s-a descusut nasturele si l-a pierdut…

        (Citează)

    • Si eu iau camasi de la Massimo Dutti si-s foarte ok. Bine, le iau la reduceri doar, ca altfel mi se par scumpe, but still, calitative sunt.

        (Citează)

  5. Merci de pont, mi-am luat ceva de la Mango :).

      (Citează)

  6. La H&M am luat teapa cu o pereche de pantaloni care s-au decolorat la prima spalare. C&A ii baga in buzunar la capitolul pantaloni si mai ales blugi.

      (Citează)

  7. ionut popescu

    05/01/2016 la 5:59 PM

    massimo dutti m-a dezamagit maxim: sacoul cel mai mare din gama lor este numarul 58 si am aflat azi cu tristețe ca 58 este ”umpic” cam mic pentru mine. croiala lor, cel putin; alaturi, la bigotti, 58 era perfect…
    pentru ca, indiferent ce spun unii, băieții buni se duc si verifica marimile in magazin după care cumpără #depenet. cu mastercardul.
    la zara, care vinde haine pentru băieței de max 175 cm si 60 de kile, nici măcar nu a trebuit să pierd vremea cu proba…
    vreo sugestie pentru ceva haine desenate pentru bărbați?

      (Citează)

  8. Ionescu MIhai

    05/01/2016 la 7:52 PM

    Giovani:
    La H&M am luat teapa cu o pereche de pantaloni care s-au decolorat la prima spalare. C&A ii baga in buzunar la capitolul pantaloni si mai ales blugi.

    Are si C&A bube la anumiti blugi. Mi s-a intamplat ca dupa 2-3 spalari sa se decoloreze

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus