un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 4 decembrie 2015

4 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

În alte știri: averea lui Oprescu – trei case în zone bune din București, sute de mii de euro în conturi și asta fără afacerile familiei. Media Galaxy și Altex au făcut vânzări de 80 de milioane de euro la Black Friday-ul lor de 32 de zile (comunicat primit la adresa redacției, fără link online)

  2 comentarii

 1. YM a ajuns o mizerie supradimensionata si plina de reclame. Eu folosesc YM de vreo 12 ani si am ajuns sa instalez versiuni vechi de 4-5 ani pentru ca sunt mai bune decat versiunea curenta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus