un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un city-break în Munchen de la Organizația Germană pentru Turism (P)

4 Dec 2015  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Ca și anul trecut, Organizația Germană de Turism are un concurs prin care sunteți invitați să descoperiți Germania ca destinație pentru turism. Premiul cel mare este o excursie de 3 zile la Munchen, pentru două persoane, cu cazare și transport inclus cu Lufthansa, timp ce vă permite să descoperiți orașul (centrul istoric, muzeul BMW, poate un meci cu Bayern) și chiar să dați o fugă și până la castelul Neuschwanstein sau spre Nuremberg sau Coburg, că au trenuri foarte rapide și cârnați delicioși pe acolo.

Pentru a vă înscrie accesați pagina concursului. Trebuie să răspundeți la 5 întrebări simple despre Germania, dar toate indiciile sunt acolo.

După ce răspundeți corect, veți accesa formularul de înscriere în concurs. Concursul ține până pe 31 decembrie 2015.

Aerial view of Munich city center

Aerial view of Munich city center

Site-ul Germany.travel are și versiune în limba română, așa că puteți citi pe îndelete despre orașe, trasee, festivaluri și recomandări de vizitat pe acolo. Germania a fost anul trecut a doua cea mai vizitată țară din Europa, după Spania. Vizitarea orașelor Nuremberg și Coburg mi-a arătat că sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat prin Bavaria, zone care-ți încântă ochiul, pasiunea pentru istorie, dar și cea pentru gastronomie, că tare bine am mâncat pe acolo.

neuschwanstein_2neuschwanstein_1

  6 comentarii

 1. Cum, nu se mai spune Munich? Nu-mi vine sa cred!

    (Citează)

 2. Un meci nu suna rau, in rest orasul e cam… meh… :)

    (Citează)

 3. nwradu:
  Nemții au boală lungă cu numele orașelor. Ei la Milano zic Mailand, așa că nu mă mir că există Munich într-o limbă și Munchen în alta.

  Fiecare tara traduce cum vrea numele orașelor, asa cum noi zicem Londra si nu London.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus