un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 decembrie 2015

23 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

 

Topuri 2015: fotografii de la New York Times. NSFW: Denise Milani preferă hainele mulate (apropo, e instructor de fitness).

  4 comentarii

 1. Reducerile în Google play sunt și pentru RO, cel puțin pentru jocuri…

    (Citează)

 2. Alta stire, cumva legata de tehnologie: incidentul cu drona la ski. Prevad discutii serioase de reglementare ca in sport sunt prea multi bani ca sa se treaca cu vederea si sa se astepte situatii tragice.

    (Citează)

 3. Reducerile la Google Play sunt de fapt una.

  “For a limited time, get 75% off the store price of any one movie rental of your choice,”

    (Citează)

 4. Nu știam că Apple Music în versiunea Beta este disponibil și pentru România. Observ că aplicația nu poate fi instalată din Play Store de pe tabletă, în schimb am reușit activarea serviciului pe telefon. M-a surprins plăcut în schimb prețul de 4.99 EUR începând cu 24 Martie, în articolul citat de tine menționându-se prețul de 9.99 lire pentru cei din afara României. ☺

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus