un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 decembrie 2015

17 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Încep să vină știrile despre ce se va lansa la CES, care va avea loc la început de ianuarie.

Turism: Madeira a fost numită insula anului, după o lungă dominație a Mauritius și Maldive și Bali. Puteți ajunge acolo cu TAP.

    8 comentarii

  1. lol orange. s-au trezit si ei la 3-4 ani dupa rds sa ofere acest serviciu ? mai au tupeu sa se si laude cu asta ? in plus il mai si conditioneaza de apel 4g. de ce pana mea tre sa ai 4g ca sa folosesti un amarat de call over wi fi …

      (Citează)

  2. Te-am votat de mult. Inca astept strangerea aia calda de mana. Si telefonul :)

      (Citează)

  3. user: lol orange. s-au trezit si ei la 3-4 ani dupa rds sa ofere acest serviciu ? mai au tupeu sa se si laude cu asta ?

    Dar de iPhone ce ai de zis?

      (Citează)

  4. facetime – 2010.

      (Citează)

  5. “•TP-Link este lider de piață în echipamente wireless cu 42,9%, cât următorii trei competitori” – Really? Wireless ce? https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless

      (Citează)

  6. Radule, ca tot ai adus vorba de Vodafone, si le mai faci reclama din cand in cand: ai idee de ce stau prost cu stocurile de iPad pe online, mai ales in perioada asta?

      (Citează)

  7. Level a fost o revista cam proasta.

      (Citează)

  8. Băi nene… ăia care au hotărât ca VoWIFI să meargă numai cu Apel4G (compatibil doar cu ceva terminale Samsung) să sugă o șosetă! Ce puța lu’ Moș Crăciun nu permit tuturor terminalelor capabile de așa ceva să aibă acces la serviciul acesta?

    Înțeleg imposibilitatea hand-over-ului de la VoLTE/VoWIFI la 3G/2G, dar totuși…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus