un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cântă la pian cu Millidge și Doig și poți câștiga telefoane

18 Dec 2015  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Iată un joc simpatic de browser ce se joacă în doi, ba chiar poți câștiga și două telefoane Galaxy J5. Trebuie să cântați la pian alături de personajele Orange, Millidge și Doig, iar dacă faceți peste 2000 de puncte participați la tragerile la sorți săptămânale pentru câte un telefon Galaxy J5 de fiecare.

Este foarte amuzant, mai ales în doi și mai ales pe la nivelul 2 sau 3, când notele vin mai repede și trebuie să vă sincronizați. Îl găsiți aici. Iată cum ne-am jucat noi (și pisicile):

Creează un pic de dependență și se poate juca și de de pe telefoane, nu doar din desktop. Dacă nu voi, copiii voștri se vor distra oricum foarte bine, dar v-aș propune să vedeți cât de buni sunteți și câte puncte strângeți, că la final apare un clasament mare cu toți cei ce-au jucat.

Nu trebuie să fiți utilizatori Orange pentru a juca sau câștiga. Dacă sunteți utilizatori Orange PrePay, însă, primiți niște bonusuri la cartelă atunci când vă jucați Xmas Duet. De exemplu, dacă activați opțiunea Internet PrePay de 6 euro credit și ulterior vă jucați Xmas Duet, veți primi un bonus cu de 4 ori beneficiile incluse în opțiunea Internet PrePay de 6 euro credit.

Detaliile privind bonusurile (puteți primi mai multe bonusuri, depinde când le activați) sunt în partea de jos a aceste pagini, secțiunea “ce trebuie să știți despre ofertă”. Se pot primi mai multe dacă jucați după diverse reîncărcări, citiți acolo toate detaliile.

    9 comentarii

  1. NSFW

      (Citează)

  2. Poti sa-l joci si singur am facut din prima 1900 , din cateva incercari poti sa faci si mai mult, pacat ca nu am orange.

      (Citează)

  3. Dar ce costumatie de casa are fata din film!

      (Citează)

  4. Fain

      (Citează)

  5. nwradu:
    Venise de la muncă și la întrebarea “să mă dezbrac” eu am zis “avem de filmat, dar nu genul acela de clip”.

    Faceai ceva like-uri cu commentul asta. Pacat. Ar fi iesit ceva frumos.

      (Citează)

  6. Fain clip.Mai ales…… pisicile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus