un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dragnea distruge și UNPR-ul printr-o simplă declarație

4 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

V-am spus că Dragnea este un politician abil. Are față aia de vulpoi manipulator și felul în care vorbește, mereu liniștit și cu cuvinte atent alese, spune că este mereu în control și-i merge mintea bine.

Acum, pe surse vin informații că Dragnea a spus că exclude orice colaborare cu UNPR-ul pentru următorul guvern. Dragnea le dă oamenilor nu doar capul lui Ponta, ci și pe al lui Oprea și-l cere și pe al lui Piedone.

Își dă și el seama că UNPR-ul este mort. A fost grav rănit de coloanele oficiale ale lui Oprea și practic împușcat în cap de nepăsarea lui Piedone.

Oprea era un posibil prim-ministru acum două săptămâni, numele său fiind tot mai vehiculat. Ne vorbea de onoare și acțiune concrete. Apoi un polițist a murit și Oprea a căzut total.

Piedone era un alt om important în UNPR. Era văzut ca viitorul primar general al capitalei, iar aici în sectorul 4 se bucura de o încredere imensă. Apoi s-a dovedit neglijența criminală a primăriei în cazul clubului Colectiv și toată lumea îl vrea demis.

Cine mai rămâne în UNPR? Urdăreanu, mare om e afaceri și șeful de parlamentului economic din partid, a recunoscut că a dat șpagă primarului Iașiului. Mai știți pe altcineva din UNPR? Senatorul ăla care spunea că Piedone e un actor? Vice-președintele care spunea că protestatarii sunt postaci plătiți și bursieri ai lui Soros? “Niro” Dumitru, proprietarul Dragonului Roșu? Arșinel? Ilie Năstase?

Dragnea tocmai le-a dat o lovitură mortală. În același timp, sunt sigur că-i va primi cu brațele deschise pe cei 60 de parlamentari UNPR dacă aceștia vor trece la PSD. De ce să faci alianță cu UNPR dacă-i poți absorbi în PSD? Iar dacă aceștia vor să se ducă la PNL, va face scandal ca să arate ce curvă e PNL-ul.

Sper să se confirme declarația acestuia, deși după ce-a zis „Sunt curios dacă, după ce premierul își va depune mandatul, primarul Sectorului 4 își va depune demisia. Câți lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să își depună mandatul?” e cam clar unde bate.

Spuneam, pe 26 octombrie, că “pare o legătură imposibilă, dar decesul unui polițist de la rutieră ar putea schimba clasa politică românească.” A mai fost nevoie de încă 32 de decese, probabil și mai multe, pentru a o schimba.

    14 comentarii

  1. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Nu mortii vor schimba clasa politica ci cei vii. Daca protestele inceteaza, sansa va fi pierduta.

      (Citează)

  2. Ai uitat de alta vedeta UNPR: Ontanu, primarul peren al sectorului in care mor copii muscati de caini.

      (Citează)

  3. Cu riscul de a parea insensibil, sunt curios ce jarla va veni acum la noi in sector.

      (Citează)

    • Aia pe care o s-o votezi. Și foarte probabil tot un distrus pentru că de fapt probema bucureștiului sunt aia 7 primari care fac ce vor. Nu există oautoritate centrală. La bani vor toți dar la răspundere fac ping pong între sectoare și generală până uită lumea.

        (Citează)

  4. Pacat de Piedone. Locuiesc in sectorul 4 si de cand a venit el la primarie lucrurile in sector s-au schimbat enorm in bine.
    Din pacate, s-a intamplat in ograda lui acest dezastru si poarta o parte din responsabilitate.

      (Citează)

    • A gestionat prost momentul. Si este vinovat cam in acelasi mod in care sunt si patronii clublui vinovati – adica nu e ca si cum doar el dadea avize pe ochi frumosi ( sau spaga), toti o fac, doar sa beleaua asta s-a intampla la el…
      De asta ziceam ieri ca nu conteaza daca iti da el demisia si sistemul ramane in continuare acelasi…

        (Citează)

    • Dragra Catalin, nici nu stii ce greu imi este sa ma temperez si sa nu arunc cu vorbe grele….auzi pacat de Piedone! Un imbuibat care nu a facut decat sa inchida saormarii si sa rastoarne tarabe cu castraveti. Un nesimtit care atunci cand peste 30 de familii isi plangeau tinerii morti, flutura niste hartii cu nonsalanta.
      Atat timp cat persoane cu inteligenta ta voteaza, suntem pierduti…

        (Citează)

    • Confirm! Nu a fost primarul perfect dar a făcut mult mai multe în sector decât predecesorii săi. Asta nu înseamnă că nu trebuia să-și dea demisia.

      PS: Doamne-ajută să nu ajungă Rogin la S4

        (Citează)

    • A făcut multe în sector, sunt de acord, am zis-o mereu. Lucruri mărunte, dar 90% din activitate despre asta este. Inclusiv aici la mine a asfaltat parcări, a trasat, a făcut părculețe etc.

      Din păcate, una e să închizi magazine pentru carne expirată, dar nu prin neglijarea unor lucruri mult mai importante.

      A semnat ca primarul avize, n-a controlat nimic, n-a informat pe ISU. S-a dus și tupeist acolo la club, urmăriți cum se certa cu cei din zonă care-i reproșau lucrurile. Azi aproape plângea de emoție… ce să zic. Plângea pentru cariera lui.

        (Citează)

  5. Faptul ca poarta o parte din responsabilitate si ca ulterior a gestionat prost momentul nu inseamna ca faptele lui anterioare dispar.
    Imi pare rau ca pleaca de la primaria pentru tot ce a facut bine acolo si pentru ca in ultimii 25 de ani a fost singurul primar de la sectorul 4 care a facut ceva.
    La televizor este cunoscut mai mult de pe vremea cand era inspector si facea controale in magazine si piete, dar ce nu s-a scris si nu s-a vazut la televizor sunt schimbarile in bine din sector.
    Repet: Asta nu inseamna ca n-ar trebui sa plece. Ca primar are anumite responsabilitati si trebuie sa suporte consecintele a ce se intampla la el in sector, in administratia pe care o conduce. In plus este o ancheta in derulare care va determina si implicatiile penale. Dar asta nu inseamna ca nu imi pare rau pentru plecarea lui.
    Si intr-o discutie ar trebui sa vii cu argumente nu jigniri. Ataca afirmatia nu persoana.

    Kone29:
    Dragra Catalin, nici nu stii ce greu imi este sa ma temperez si sa nu arunc cu vorbe grele….auzi pacat de Piedone! Un imbuibat care nu a facut decat sa inchida saormarii si sa rastoarne tarabe cu castraveti. Un nesimtit care atunci cand peste 30 de familii isi plangeau tinerii morti, flutura niste hartii cu nonsalanta.
    Atat timp cat persoane cu inteligenta ta voteaza, suntem pierduti…

      (Citează)

  6. V-a facut voua o spoiala prin preajma blocurilor si gata sunteti in limba dupa el. Eu stau in centru, langa primarie. O straduta nu s-a asfaltat in ultimii ani de cand e el primar. Desi, daca nu s-a mutat de pe Principatele Unite unde locuia acum cativa ani, tot pe stradutele alea se ducea la munca, daca se ducea.
    Primarul pe care de un 8 martie l-am surprins cu echipa de filmare Antena 3 dand indicatii pe unde sa-l urmareasca ca voia sa imparta flori la electoratul feminin.
    Primarul care a pus stop reabilitarilor asteptand sa le faca la anu’ in prag de alegeri.

      (Citează)

  7. Bieții oameni, e deajuns ca politrucul sa-si faca treaba (sau sa lase impresia că o face) si gata, ce noroc a dat peste noi ca am prins un primar care chiar asfalteaza. Sa fie onest, sa dovedeasca respect pentru oameni si functie, sa aiba studiile terminate.. doar detalii nesemnificative.

    Sa speram doar ca tinerii indignati astazi sa realizeze importanta votului si sa iasa din capcana cu ‘toti sunt la fel’ facuta special ca ei sa stea acasa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus