un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Uneori sucurile cu bule nu pică bine

29 Oct 2015  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Bărbații au o minte porcoasă, știți deja asta. Bărbaților li se pare amuzant până și numele Bangkok. În mod sigur vi s-a întâmplat să chicotiți de la cine știe ce alăturare de cuvinte sau imagini, iar o femeie din preajmă să spună “doamne numai la tâmpenii te gândești!”.

Se dă clipul de mai jos, o campanie Coca-Cola. Momentul hazliu îl veți recunoaște imediat dacă sunteți bărbat. Dacă sunteți femeie, începe la secunda 6. Știu, nu vi se pare nimic în neregulă, e ok, așa suntem construiți genetic.

Descopera povestea Coca-Cola spusa de Ana Morodan, lifestyle blogger. Push play!

Posted by Coca-Cola on Wednesday, October 28, 2015

(nu merg clipurile? Asigurați-vă că nu aveți vreun Adblock sau Flashblock pornit pe acest site, cine știe ce blochează)
Internetul a reacționat rapid, inclusiv cu prelucrări precum cea de mai jos:

Mă gândesc că sunt două explicații posibile pentru o așa chestie:

  1. întreaga echipă de producție a fost formată din femei. Regizor, cameraman, producător, toți cei din jur, toți cei din agenție, toți cei de la client – numai femei. Altfel, un singur bărbat dacă era acolo și sigur ar fi tras pe cineva de mâneca spunându-i “auzi, hai să mai filmăm o dată clipul și modifică un pic exprimarea aia, că e dubioasă”.
  2. nu i-a păsat nimănui. De la cap la coadă, întreg lanțul de producție a fost afectat de o durere acută în bulă, la propriu, despre ce iese, câtă vreme produc un clip și iau banii.

Zvonurile spun că s-a lucrat aproape două luni la toată treaba asta, că sunt mai multe interviuri.


feat_cola_25mb

Culmea, Coca-Cola are în această perioadă și o campanie foarte mișto și bine adaptată pieței noastre, dar prea puțin promovată. Sub capacul fiecărei sticle de 0,5 litri participantă la promoție vei găsi un cod care-ți dă 25 MB de trafic de date pe mobil. Traficul este în rețeaua Orange și trebuie deci să fii abonat sau cartelar Orange, iar abonamentele corporate nu beneficiază de asta.

Promoția ține până la 31 decembrie, adică dacă bei o Cola pe zi vei strânge în total 1,5 GB de trafic. Poate că ai colegi de muncă și-ți dau ei capace, că limita de participare este la 10 coduri pe zi. Pagina promoției este aici.

cola_shutterstock_293199650

sursa foto: Coke bubbles de pe Shutterstock.

    17 comentarii

  1. MB pe glicemie? Count me in.

      (Citează)

  2. Radule, vezi ca nu mai merge link-ul catre variant modificata.

      (Citează)

  3. Nu iau cola aia cu trafic pentru ca este pe orange si urasc orange. Sa si-l bage langa *lele alea in gura ;)

      (Citează)

  4. nu stiu cum sa zic, dar nu trebuie sa fii barbat ca sa ti dai seama ca i o tampenie de reclama si ca TOATA lumea va intelege exsct acelasi lucru, de ce n o. fi zis bubbles, ca morodanca, care e o contesa pt cei care nu stiu, oricum vorbeste juma romana, juma engleza, asa ca publicul ei (ca nu cred ca i pt mine reclama) ar fi inteles o de minune, sau poate e “la misto” totul…. e prima data cand aud de reclama asta… si nu voi intelege in veci cum cineva isi poate lega imaginea de coca cola (i know… banii, dar totusi); disclaimer: a nu se intelege ca am ceva cu morodan sau cu bautorii de coca cola ?

      (Citează)

  5. Zici ca n-au facut intentionat, de dragul viralului? Sau poate tipa chiar a fost naturala, iar la montaj au hotarat sa-l lase? Ma intreb daca as fi observat din clipul original, fara sa vad clipul taiat inainte :).

    Apropo de cola si fericire – https://www.youtube.com/watch?v=myxwCEGcBYc … pentru deliciul haterilor si pentru idee, eu sunt consumator de cola :)

      (Citează)

  6. Doamna trecută de prima tinerețe mălai vizează

      (Citează)

  7. fata aia, de actrita porno ratata, face toti banii

      (Citează)

  8. Vasile numerologu

    29/10/2015 la 10:02 AM

    Te iei de realizatorii reclamei, pentru ca mai apoi sa inchei cu ‘daca ai colegi, poate-ti dau ei capace’:D

      (Citează)

  9. eu stiu ca e destul de dificil cu unii bloggeri si cu libertatea lor de exprimare

    ar da nasol daca domnisoara (habar nu am cine e, dar vad ca are blog) s-ar apuca sa porcaiasca Coca Cola pentru ca i-a ingradit libertatea, probabilitatea de shitstorm e prea mare

    asa Coca Cola s-a ales cu free advertising :)

      (Citează)

  10. Madam Morodan e un fel de Iulia Albu a bloggingului. Horrible.

      (Citează)

  11. Morodan? Who the fu.k is Morodan?

      (Citează)

  12. Parca i s-a umplut si gura cand a zis.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus