un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Transport gratuit la Carrefour Online până pe 18 octombrie

16 Oct 2015  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Până pe 18 octombrie inclusiv Carrefour Online oferă transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, că în rest costă vreo 30 de lei minim. Nu am mai găsit bannerul inițial din care am aflat asta, dar puteți vedea situația după ce introduceți produsele în coș și alegeți ziua livrării.

E o ocazie bună să luați apă mai multă, care de obicei este ieftină, dar grea.

carrefour_gratuit

    14 comentarii

  1. Oare se livreaza si in national ? Am incercat sa adaug o adresa dar la cod postal autocompleteaza si a dat ceva cifra foarte dubioasa…

      (Citează)

  2. Din cauza astora care iau 10 baxuri de apa nu putem avea noi lucruri frumoase :)

      (Citează)

  3. io beau minerala

      (Citează)

  4. mihai:
    io beau minerala

    Eu las un bidon afara cand ploua .

      (Citează)

  5. Sariti ca e gratis. Amarastenilor.

    Vest europenii si americanii nu cumpara nimic atunci cand livrarea e gratis, ei vor numai si numai cu bani. Bravo, remarca de roman adevarat!

      (Citează)

  6. Tocmai ce mi-am creat cont și nu înțeleg de ce la opțiuni de livrare îmi apare începând de Marți și Miercuri și doar de după amiază? Eu ajung la birou la ora 15 și termin la 24, nu mă încadrez niciunde.

      (Citează)

    • Pentru că deja sunt programate alte livrări. Carrefour Online cam aÈ™a livrează, în ziua +2 de la o comandă, dar livrează până târziu seara.

      Ultima oară a venit curierul cu o oră întârziere, era singur, a cărat o grămadă, mai avea de făcut 13 livrări și era în întârziere mare. A zis că nu mai face față și că e nevoie de mai mulți oameni. Probabil că urma să-l prindă ora 22 livrând.

      eMAG Supermarket livrează a doua zi, dar nu în intervale la fel de precise.

        (Citează)

  7. mircea (primul)

    17/10/2015 la 11:04 PM

    De-aia te deplasezi si iti iei apa singur

      (Citează)

    • Era vorba mai degrabă de carne, din moment ce nu am maÈ™ină aÈ™ fi fost foarte interesat în serviciu È™i aÈ™ fi putut să cumpăr È™i să car legumele în schimb. Oricum, îți mulÈ›umesc de răspuns.

        (Citează)

  8. @Inter, sincer nu te sfatuiesc sa iei carne, curierul nu are masina frigorifica pentru carat asa ceva, Prima si ultima data cand am cumparat mi-a adus marfa in niste cutii de polistiren expandat ca cele de METRO, in care numai rece cum trebuie nu era. Am avut noroc de faptul ca era un aprilie mai rece si nu apucase sa se incalzeasca suficient nici vremea, nici carnea in masina curierului, altfel as fi avut o reala problema. Unde mai pui ca nu as fi putut sa refuz primirea, platisem deja online.

      (Citează)

  9. Etravel:
    @Inter, sincer nu te sfatuiesc sa iei carne, curierul nu are masina frigorifica pentru carat asa ceva, Prima si ultima data cand am cumparat mi-a adus marfa in niste cutii de polistiren expandat ca cele de METRO, in care numai rece cum trebuie nu era. Am avut noroc de faptul ca era un aprilie mai rece si nu apucase sa se incalzeasca suficient nici vremea, nici carnea in masina curierului, altfel as fi avut o reala problema. Unde mai pui ca nu as fi putut sa refuz primirea, platisem deja online.

    Și eu tot card aș fi ales ca metodă de plată, mă gândeam că singurul lucru care ar putea fi mai puțin okay este să îmi livreze carne care ar fi aproape de termenul de expirare și să nu pot refuza comanda.

    Sunt șanse câtuși de mici să se mai fi schimbat situația în ceea ce privește transportarea în condiții optime din Aprilie și până acum?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus