un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 27 octombrie 2015

27 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Un pic NSFW: fitness și tatuaje.

  7 comentarii

 1. Orex a fost primul meu ceas, primit cadou prin clasa a doua sau a treia de la bunica-mea. Imi placea foarte tare. Mi-a fost furat de un coleg de clasa, mai bronzat. Acum tipul e un fel de mini mogul al videochaturilor si second-handurilor. Poate a valorificat ceasul cu succes :)

    (Citează)

 2. ceasuri OrInEx [1]: din ce scrie în linkul tău, mecanismele erau Sea Gull (China) sau Slava (uRSS) deci sînt la fel de “românești” ca e-boda, allview etc

  [1] ora InExactă

  În afară de asta, arată cam comunist, cam obosite, mai ales brățările…

    (Citează)

 3. SSD_ul ala e cam vechiut din ce imi amintesc eu, cred ca are vreo 3 ani in spate si probabil de-asta a scazut la pret

  sunt curios cand o sa devina standard o garantie de 5 ani la SSD_uri

    (Citează)

  • dodel:
   SSD_ul ala e cam vechiut din ce imi amintesc eu, cred ca are vreo 3 ani in spate si probabil de-asta a scazut la pret

   sunt curios cand o sa devina standard o garantie de 5 ani la SSD_uri

   Este fix ultimul model lansat de catre ADATA, are cam doua luni.

     (Citează)

  • Vrem si noi masina timpului cu care ai venit inapoi 3 ani. Si cotatiile actiunilor Apple, Microsoft etc. sa facem un ban cinstit.

     (Citează)

 4. SP550-ul este mai bun decat V300-le, nu ca asta ar fi ceva greu.

  Si 240Gb are pret bun, merita din ce in ce mai mult sa iei un al doilea SSD cat mai ieftin, pe care sa iti pui jocurile si alte programe non-esentiale.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus