un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 octombrie 2015

22 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

NSFW: niște staruri porno (sau ce-or fi) se distrează în Thailanda.

    16 comentarii

  1. Mă uitam aseară la recenzia la Nexus 5X și m-a întâmpinat o reclamă de 3 minute. Mi se pare lipsă de respect la asemenea durată a reclamei. 30 de secunde ar fi suficient. Ne putem numi norocoși că putem sări peste ele.

      (Citează)

    • Stai să vezi reclame de 17 minute. Cum poți pune orice alt clip ca reclamă înainte altuia, dacă plătești, am văzut și astfel de situații.

      Nu știu de ce ți se pare lipsă de respect, la televizor durează peste 3 minute publicitatea.

        (Citează)

    • Nu cred ca exista reclame lungi care sa fie unskippable, cam orice reclama care nu avea buton de skip pe care am vazut-o avea sub 20 de secunde.

        (Citează)

    • Mi-e neclar dacă dau o reclamă sau mai multe. Dacă dau mai multe, tot e ceva. Dacă dau doar una, atunci acolo e lipsa de respect (eu am crezut că dau o reclamă de 3 minute, dar s-ar putea să mă fi înșelat).

        (Citează)

  2. Pentru Youtube Red, subscrierea prin Apple iti ia 12,99$, Apple isi ia partea de 3$.

    Asta asa, pentru ca Apple isi respecta prea mult clientii, cum a facut-o dintotdeauna.

      (Citează)

  3. De la emag poti si acum sa cumperi paine si lapte (prin MegaImage). Pana una alta, care-i treaba cu Uber? Merge asa pe ata gri?

      (Citează)

    • Uber cam da. Nu există o decizie clară împotriva lor, iar până atunci o dau pe reinterpretarea legilor existente spunând că nu-i vizează pe ei.

      Din ce-am vorbit cu diverși șoferi care înainte erau taximetriști, aceștia spuneau și că taxiurile nu au vreun sindicat puternic care să fie speriat de Uber. Sunt pur și simplu taximetriști pe cont propriu, licențe luate prin manevre, mașini aduse din Ilfov, manevre de-ale primarilor și multă nepăsare, așa că de acolo nu există ceva de care să se teamă Uber.

      În străinătate taximetriștii au fost primii care au protestat împotriva Uber și au dus problema spre autorități.

        (Citează)

  4. Deci lasa-ma sa cuget: sa platesc 10 dolari /luna sau sa folosesc gratis ABP? mmmm…o dilema care ma ucide lent…

    Apropo de Uber, Radule, cum mai stai cu miscarea organismului?

      (Citează)

    • ABP poate fi oricând eliminat din ecuație dacă YouTube se supără pe ei și modifică sistemul de introducere a reclamelor.

      Cât despre Uber, la ce te referi? Am mers constant cu ei, nu m-am mai urcat într-un taxi în București de multă vreme.

      Am mers și spre aeroport mereu cu Uber, totul ok exceptând o singură cursă. Am obiceiul să sun șoferul și să-i spun că mergem la aeroport, că poate nu are chef de o cursă din asta și apoi de stat o oră în trafic la întoarcere. O singură dată un șofer mi-a spus că nu are rovignetă și să anulez cursa. Mârlănie.

      La întoarcerea de la aeroport cred că am găsit Uber de două ori din 6 ocazii. Nu prea sunt mașini acolo, am luat taxi-ul.

      Altfel, la mișcarea în afara mașinii… trist. N-am mai mers la sală, tot am zis că voi relua asta. M-am îngrășat după Viena și Grecia, dar am revenit acum la greutatea dinainte (89 kg)

        (Citează)

  5. YouTube Red is available in the U.S. If you leave the U.S., you won’t be able to save videos offline, videos won’t play in the background, and you will see ads. Any videos that you’ve saved offline before leaving the U.S., will continue to be available offline for 30 days.

      (Citează)

  6. nwradu:
    E ca la mașini, la alea scumpe o oglindă e de 5 ori mai scumpă doar pentru că se poate.

    Nu, nu chiar. Asta e o comparatie superficiala. Una e sa platesti oglinda de la Opel/Ferrari/ce masina scumpa care si merita banii vrei tu, alta e sa platesti doar fiindca esti dus de nas de Apple.

    Implementarea ad free nici nu e la nivel local, e server side. Nu se justifica cu nimic ca platesti mai mult la in-app purchase, fata de cum te-ai duce singur pe Youtube si iti faci abonament. E fix acelasi serviciu, 100%, platit diferit.

      (Citează)

  7. Micron e o leaca mai mare decat Seagate, deci e cam greu sa cumperi ceva ce e mai mare decat tine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus