un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: câștigă o baterie externă TP-Link PB50 de 10.000 mAh

22 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

167 comentarii

Update: concursul s-a încheiat, câștigător este Pyro. Mulțumesc tuturor pentru participare!

Pyro:
In tren/autocar, fara priza, moare bateria super rapid de la jocuri.


Dau ca premiu un acumulator extern TP-Link de 10.000 mAh. Este vorba de noul model PB50, căruia i-am făcut review acum câteva zile. Premiul va fi o baterie nouă, sigilată, nu cea testată de mine.

Noul PB50 are:

  • capacitate totală 10.000 mAh
  • carcasă solidă, bine închegată
  • două porturi USB prin care poate încărca simultan două dispozitive la 2A și 1A
  • LED-uri ce indică nivelul de încărcare

În testele mele, acumulatorul s-a comportat bine, încarcă la un curent mare (la un moment dat foloseam telefonul cu bluetooth-ul pornit pentru a configura un smartwatch și bateria tot l-a încărcat în ritm bun), iar faptul că poți încărca două dispozitive în același timp e un avantaj prin concedii sau alte situații.

Concurs: lăsați un comentariu prin care să spuneți în ce situație veți aveau sau ați avut nevoie de un acumulator extern. Caut să văd ce scenarii de utilizare există. Comentați de pe o adresă de email validă, ca să vă pot găsi ulterior. Cei de la TP-Link m-au rugat să țin vreo săptămână deschis concursul.

tp_link_pb50_09

tp_link_pb50_10

tp_link_pb50_12

    167 comentarii

  1. Atunci cand te duci la munte si chiar nu vrei sa ramai fara baterie la telefon

      (Citează)

  2. De cele mai multe ori se intampla sa raman fara baterie la telefoane, pentru ca ii punem celei mici video-uri cu desene animate si aparent youtube + 4G e un consumator foarte mare, mai ales la drumuri lungi. Da, stiu ca exista incarcator la bricheta, dar la mine este defect circuitul…

      (Citează)

  3. te apuca o treaba dinaia rusinoasa, si fara telefon nu poti sa mergi la toillete :), cand constati ca nu ai baterie la telefon. happened to me before :D

      (Citează)

  4. Situatie: Folosirea excesiva camerei foto de la telefon.

      (Citează)

  5. Pe partie, frig, bateria nu tocmai noua la iphone, plus cateva apeluri poze, se cam duce dupa juamtate de zi, poate chiar mai devreme. Si iti dai seama ca priza/curent/incarcator de masina nu sunt chiar la indemana….

      (Citează)

  6. Incerc sa conving mai multi prieteni sa-si cumpere o baterie externa. Si eu sunt in cautare de una. Insa mai toti o refuza pentru ca: ai incarcator acasa, in masina si la serviciu. De ce ai avea nevoie de asa ceva?

    Eu am ramas fara baterie de 2 ori si ambele in momente nepotrivite:
    1. eram intr-un local unde trebuia sa ma intalnesc cu cineva. Am asteptat 45min si degeaba pentru ca persoana nu a mai ajuns (dar s-a motivat ca a incercat sa ma sune insa parea ca am telefonul inchis)
    2. la plaja, am ramas fara baterie si la reader si la telefon. Totally sucks.

    Bineinteles, mai exista unicul caz in care esti sus pe munte fara electricitate si cu telefonul <15%

      (Citează)

  7. Fotografie timelapse

      (Citează)

  8. La plaja am ramas de cele mai multe ori fara baterie.

      (Citează)

  9. Salut. Prin natura jobului ajung la ~ 25 de nunti pe an si cam la toate pe la ora 22, raman fara baterie. Mi-ar place sa am un backup care sa imi permita sa pot utiliza telefonul si dimineata cand e nevoie sa chem un taxi.

      (Citează)

  10. Se pare ca ascultatul de muzica in avion de pe telefon nu e chiar o idee atat de buna, in special daca ramai fara baterie atunci cand aterizezi si nu poti suna pe nimeni sa le spui ca ai ajuns.

      (Citează)

  11. Ca sursa de curent pentru mifi-ul TP-Link din dotare, la drumuri cu auto foarte lungi (7-8 ore).
    Mi-fi-ul asigurand net pentru Waze si ceilalalti doi consumatori de net din masina (smartphone+Ipad).
    Nu, nu am priza multipla.

      (Citează)

  12. Sa meri la pescuit tot weekendu fara acumulator extern.. e crima!

      (Citează)

  13. Folosesc baterie externa in timpul zilei pentru ca sunt in oras, la clienti cam 10 ore pe zi. E mai simplu decat incarcarea in masina. La o intalnire de 1 ora tin telefonul conectat la bateria externa si mai trag de el pana seara.
    Pentru mine e accesoriu obligatoriu.

    De asemenea in avion folosesc bateria externa.

      (Citează)

  14. In general raman fara baterie cand imi schimb programul zilnic…cum ar fi cand plec in concediu sau la munca :)

      (Citează)

  15. În vacanțe, chiar și cele de o zi, folosesc mult și tableta și telefonul. Tableta nu are 4G așa că fac hotspot mobil cu telefonul (ceea ce duce la un consum mare de curent – de aici și nevoia unei baterii externe).

      (Citează)

  16. O sa am nevoie de baterie externa pe drumetii pe munte.
    Obisnuiesc sa imi inregistrez traseul + poze = se consuma destul de repede.

      (Citează)

  17. ar fi bun pentru mi-fi in masina si pentru waze (se stie cata bateria consuma – poate acum cu noul update nu va mai fi la fel)

      (Citează)

  18. 1. Drum cu masina. Waze+muzica+hotspot pentru cei din masina… priza de la masina iese din discutie fiindca ma incurca la schimbatul vitezelor.

    2. Oras nou. Waze e inutil mersului pe jos deci google maps ramane solutia viabila. Dar Maps e un mic porcusor la capitolul baterie.

    O priza la indemana e perfecta, dar o baterie externa e mereu aproape :D

      (Citează)

  19. De ceva timp nu-mi merge bricheta din masina asa ca bateria externa incearca sa-i ia locul

      (Citează)

  20. Eram in autocar pe Valea Oltului si ma uitam la un serial pe tableta. Undeva pe langa Calimanesti, cativa bolovani de pe versanti au cazut pe sosea si a trebuit sa asteptam cateva ore pana cand au adus cei de la drumuri un excavator si au eliberat drumul. Din pacate, bateria de la tableta s-a consumat cat timp am asteptat si pentru vreo doua ore am stat sa ma uit pe geam la masinile care stateau sa fie eliberat drumul. Daca as fi avut o baterie externa cred ca cele doua ore ar fi trecut mult mai repede…

      (Citează)

  21. Aurelia Dumitru

    22/10/2015 la 11:22 AM

    Cel mai des am nevoie de extra-power cand calatoresc, pe plaja sau la picnic, atunci cand nu pot apela la incarcatorul clasic sau la cel de masina.

      (Citează)

  22. 1. În avion când trebuie să omor timpul cu ceva și de obicei telefonul e cel care îmi ocupă timpul.
    2. Când sunt în vacanță și fac multe multe multe poze și mai caut și pe maps pe unde trebuie să ajung + check-in-uri.

      (Citează)

  23. Priceputu Cosmin

    22/10/2015 la 11:24 AM

    In brasov, cautam o anumita adresa pe care fara gps nu o gaseam in veci iar bateria era sub 5%. Foloseam ways pentru asta iar avand in vedere ca acesta te baga pe tot felul de stradute, ar fi fost dificil de iesit fara telefon.

      (Citează)

  24. Eu am inceput sa zugravesc in casa si nu am peste tot prize montate si ascult rock fm de pe telefon :)

      (Citează)

  25. Am avut nevoie de unul cand am plecat cu autocarul la Bucuresti, un drum de aproximativ 4 ore, in care am ascultat muzica si m-am jucat, iar cand am ajuns la destinatie mai aveam 10% beterie si a durat ceva pana am gasit o priza.
    Ar fi buna si la masina deoarece mai face figuri incarcatorul de masina si in felul acesta poti pleca linistit.

      (Citează)

  26. Doua mari motive:
    1. Ingress si Clash of Clans. Ambele consuma bateria extrem de grav. Ingress vrea GPS si date plus wifi pornite. Daca nu as avea baterie externa, in patru ore telefonul s-ar inchide.
    2. Excursii. Nici nu trebuie sa mai specific ca e mare nevoie.

    Si Bonus:
    3. Pot incarca si viitoarea camera gen GoPro pe pirtie direct, cit fac o pauza. Pentru ca nu vreau sa trimit camera la hotel sa o incarce nevasta si sa sper ca o returneaza repede. Pot sa o incarc eu cit fac o pauza, mai ales ca bateriile la camerele astea sint mici si teoretic se incarca repede.

      (Citează)

  27. Salut. Un scenariu foarte concret iti ofer eu. Sunt un impatimit al pescuitului, si obisnuiesc sa plec cu zilele (când am timpul necesar), sa stau pe malul baltii sau raului. Dupa cum iti imaginezi in asemenea situatii semnalul oricarei retele de telefonie este fluctuant. Telefonul bineinteles ca il mai si folosesc in pauzele de respiro (care bineinteles ca sunt foarte dese, ca doar nu prind peste dupa peste :) ). Telefonul se descarca dupa aproximativ 24 de ore. Il mai incarc si la masina dar dureaza foarte mult si combustibilul nu curge la chiuveta :).

      (Citează)

  28. Merg mult cu masina si incarcatoarele de masina pe care le-am avut pana acum au cedat (poate nu am cumparat eu ce trebuie). Am tot timpul in geanta acumulator extern.

      (Citează)

  29. Eu voi pleca in curand in primul city break in Roma (am citit la inceputul anului Quo Vadis si eram tare nerabdatoare sa vad catacombele). Desi voi avea la indemana harti si brosuri, mi-ar fi foarte util sa ma pot baza pe bateria telefonului meu pentru a-mi cumpara bilete la obiectivele la care coada imi va parea interminabila, as face cateva poze (sau mai multe, dar nu selfies) si a ma ajuta sa-mi organizez mai bine itinerariul, folosindu-ma de google maps, fara a ma rataci prea mult (doar sunt femeie).

      (Citează)

  30. In general de cand cu telefonul nou nu (mai) am nevoie de baterie externa, 3100 sau 3300 mAh sunt mai mult decat destui. Insa in concedii (si nu numai), cand umbli pe coclauri o baterie externa e binevenita (mai ales cand tii sa faci tracking la drumetiile pe munte :-P)

      (Citează)

  31. Dan:
    Sa meri la pescuit tot weekendu fara acumulator extern.. e crima!

    si da, adresa de email, chiar daca nu pare, e valida :)

      (Citează)

  32. Ovidiu Hancila

    22/10/2015 la 11:36 AM

    In general cand calatoresti si nu numai. In ziua de astazi ai nevoie tot timpul de o baterie externa.

    Pentru mine:
    1) pe partie, frig , poze + cateva apeluri => telefon mort.
    2) pe munte, drumetii -> 2,3 poze si runtastic pornit.. => telefon mort.

      (Citează)

  33. Pe munte, cand folosesti telefonul pe post de GPS, se termina repede bateria. Cu una externa la purtator, ai mai multe sanse sa ajungi la destinatie si inapoi.

      (Citează)

  34. Simt nevoia de o baterie externa atunci când sunt trimis pe șantier și vorbesc exagerat de mult la telefon.
    Dar avem generator și mai încarc asa când este nevoie. Elegant, cat de cat.

      (Citează)

  35. Anul asta in concediu in Bulgaria. In camera de hotel doar 2 prize (stiu, cretinitate). In una era frigiderul iar in cealalta era televizorul si ala trebuia sa mearga mereu ca deh, colegul nu putea sta fara. Noroc ca avea televizorul o intrare USB si reuseam sa imi incarc telefonul de la aia in vreo 6 ore :)) Cat plecam la plaja nu puteam sa las telefonul in camera deoarece aveam nevoie de el pentru eventualele urgente de la munca…

      (Citează)

  36. in concediu cu cortul!

      (Citează)

  37. in concediu este foarte util, de multe ori nu exista o sursa de alimentare la indemana.

      (Citează)

  38. pe mine cand ma lasa bateria la telefon, il arunc si imi iau altul.

      (Citează)

  39. pentru orice posesor de i phone un acumulator extern este binevenit

      (Citează)

  40. cand mi se termina celelalte 2 baterii externe

      (Citează)

  41. Eram la munte acum vreo 4-5 ani, când bateriile externe încă erau rarități, iar internetul 3G era o fantezie, 2G era norma. Aveam niște emailuri urgente de trimis, un articol de publicat pe blog, nu mă chinuiam eu cu telefonul de plăcere prin munți. Când am terminat toată treaba mai aveam 1% baterie. De atunci recomand tuturor o baterie din asta, mai ales când ești pe drumuri.

      (Citează)

  42. As nevoie de baterie externa cand abuzez de telefon la servici si cand plec in oras de la munca la o iesire sau cu treaba raman cu 5-10 %.
    Un alt scenariu este cum au amintit si altii este in masina cand folosesti Waze care mananca mult si un incarcator de masina nu este chiar fezabil, mai ales daca ai de incarcat si alte telefoane.

      (Citează)

  43. Nu castig nimic never ever, dar nu-mi pasa. Am nevoie de baterie externa cam la fiecare 2-3 saptamani, cand ma apuca dorul de munte si o iau haihui. Nu sunt mare cunoscator al potecilor, iar aplicatia Sports Tracker impreuna cu GPS-ul sug din baterie grav de tot. De regula, la un traseu de 9-10 ore am nevoie de o baterie completa a Samsung-ului meu, plus inca o incarcare externa, astfel incat sa am toate datele, de la traseu la viteza, calorii, ritm etc.

    Mai folosesc adesea telefonul pe post de navigator auto, caz in care din nou, GPS-ul imi rupe bateria.

      (Citează)

  44. Având un telefon cu baterie ca și inexistentă, folosesc un acumulator extern în două ocazii:
    – ori de câte ori plec de acasă cu copilul pe la diverse activități. Cât stă el la Lego/karate/etc eu mă dau cu telefonul pe net, pe 3G. De obicei, bateria e deja pe la 30%, așa că o cuplez pe cea externă.
    – seara, în pat, pentru că nu am vrut să mai am ÎNCĂ un încărcător, folosesc tot bateria externă, cea din telefon fiind deja la ultimele gâfâieli.

      (Citează)

  45. E buna cand
    -mergi cu bicicleta prin cine stie ce paduri si bateria telefonului te lasa subit
    -cand te duci la peste si stai acolo o noapte si o zi

      (Citează)

  46. Ciprian Harabagiu

    22/10/2015 la 11:57 AM

    Cand mergi la client sa faci o prezentare, realizezi cu stupoare ca internetul lor nu functioneaza si te vezi nevoit sa faci hotspot de pe telefon. Singura problema e ca mai ai 15% baterie la telefon si meetingul dureaza cel putin 2 ore :) si ai mare nevoie de internet. Real story

      (Citează)

  47. In vacanta, cand nu am mai putut sa fac poze cu camera foto a telefonului

      (Citează)

  48. Cand am avut nevoie:

    Ca si disclaimer. Telefonul e foarte misto, dar are deja ceva ani si asta se vede la bateria care nu mai face fata tot timpul.

    1. Pleacat cu trenul sa vizonez/cumpar masina. Trenul avea priza care nu functiona. Pana am ajuns la destinatie si am verificat toate necesare, am ramas fara baterie. Cu ultimii 3% am accesat contul bancar si am batut palma.

    2. Plecat pe meleaguri straine. Avion cu escala. Cat am asteptat in aeroportul 1 si 2, am ramas cu bateria sub 10%. Dupa cum stiti, prizele in unele aeroporturi sunt un lux.

    3. Calatorit pe acele meleaguri straine. Dupa cateva ore de folosit Maps si camera foto, telefonul cedeaza.

    4. In calatoriile mai lungi cu trenul sau autocarul iau tableta sa ne uitam la filme. Tableta rezista eroic, dar daca facem tur/retur in aceeasi zi deja sta treaba altfel.

    Cand o sa am nevoie:

    1. Cand o sa mai calatorim. Calatoriile low-cost au un farmec anume, deci evitam sa platim cativa euro pe o apa plata la o cafenea doar sa avem acces la o priza.

    2. Unele calatorii mai lungi prin Bucuresti (folosesc transportul in comun), de asemenea se pot lasa cu emotii.

    3. Calatoriile cu motorul prin Romania. Cu parere de rau motocicletele nu vin cu brichete ascunse sub sa. Da un plus la aventura, dar nu intotdeauna este cazul.

      (Citează)

  49. In primul un acumulator extern mi-ar folosii in excursii. Fac destul de des drumetii in munti unde nu am acces la priza iar bateria se duce foarte repede facand multe poze, gps activat si Endomondo pornit. Aceiasi utilitate o vad vizitand orase unde pe langa poze mai folosesc GPS-ul.
    In al doilea o folosesc la universitate. De multe ori uit sa pun telefonul la incarcat iar cand plec ma trezesc cu 5% baterie. In conditiile in care un curs poate sa tina si 4 ore nu ar strica o baterie externa

      (Citează)

  50. Doua situatii in care am fost si aveam nevoie de o baterie externa:
    1. Pe traseul Balea – Vf. Moldoveanu facut in 3 zile
    2. La conferinte

      (Citează)

  51. In concedii cand folosesc intens google maps/waze/tripadvisor

      (Citează)

  52. Un weekend pe munte.
    Daca avea și lanternă era perfect.

      (Citează)

  53. Youtube folosit la greu.Fac naveta la faculta si vreo 1h e drumul asa ca ascult muzica in autobuz si nu tine bateria telefonului pana la destinatie.

      (Citează)

  54. L as folosi când merg cu bicicleta. Am activata strava, care e destul de power hungry.

      (Citează)

  55. De obicei raman fara baterie cand ma duc pe la vreo intalnire/sedinta la care unii nu mai termina de vorbit orice prostie le trece prin cap, astfel incat se prelungeste mult mai mult decat era programat. Bineinteles ca, aproape de fiecare data, uit sa fiu prevazator si sa imi iau incarcatorul cu mine, sau daca il iau, in incaparea respectiva exista doar o priza undeva printr-un colt indepartat

      (Citează)

  56. Mostly cand stau in spate in masina la long trips si nu exista o a doua priza.

      (Citează)

  57. E foarte utila la munte (cand cea mai apropiata priza poate fi la niste kilometri distanta), la plaja, in camping (ca poate nu vreau sa las telefonul la incarcat unui nene dubios), in avion, sau pur si simplu cand ramai fara baterie dintr-o eroare de calcul (ex: seara bateria e la 65%, dar folosesc mai multe telefonul si pana seara trag de ultimii 5%).

      (Citează)

  58. Bateria externa imi e utila cand folosesc telefonul pe post de “action camera” pe bicicleta, pe trasee mai lungi gen Transagarasan, Transalpina, etc. Pentru ca la filmare ecranul telefonului ramane mereu aprins, daca mai pornesc si o aplicatie bazata pe GPS gen Runtastic bateria se duce in vreo 3 ore.

      (Citează)

  59. Uhhh nu stiu ce ma faceam la drumul lung cu autocarul, Iasi-Kusadasi fara un astfel de dispozitiv. Iphone 5S dupa o jumatate de zi m-a abandonat, filme din anii 90 rulau pe ecranul minuscul din autocar… Fara o baterie externa eram mort! Din pacate am una mai pacatoasa care suporta cam o incarcare – jumatate.

      (Citează)

  60. As folosi bateria pentru a alimenta un Arduino.

      (Citează)

  61. Am cativa stupi si merg cu ei in pastoral, iar de cele mai multe ori, uit sa il pun la incarcat. Mi-ar fi de un real folos. :)

      (Citează)

  62. Daca pleci la un drum cu masina de vreo 10 ore/zi si folosesti gps-ul sigur ai nevoie de o asemenea baterie. Da, poti incarca si la masina, dar nu recomand, daca nu ai un incarcator bun. Cred ca e utila oriunde, chiar si acasa mai ales daca ai priza departe de pat.

      (Citează)

  63. Pe munte. Dacă mai vrei sa înregistrezi și traseul, bateria e un must buy

      (Citează)

  64. De o luna sunt student. In multe zile am ramas fara baterie la telefon pentru ca, ajuns intr-un oras nou, trebuia sa folosesc mult GPS-ul, datele mobile. Dupa-masa eram norocos daca mai aveam 10% baterie ramasa.

      (Citează)

  65. La mine a fost simplu. Acum 2 saptamani am fost la Comana, mi-am tinut telefonul la “incarcat” in masina, dar prize nu a facut contact si cand l-am luat aveam aceeasi baterie cu care am plecat – 14%.
    Evident, am tinut telefonul cu net oprit, pe 2g, sa ma tina sa fac cateva poze cat m-am plimbat prin parcul de aventuri.
    Mai nasol a fost dupa ce m-am cazat, eram singurul cu iPhone si singurul care nu isi luase incarcatorul la el.
    Cine a stat in masina 30-40 minute seara, sa i se incarce bateria? :))

      (Citează)

  66. Acum câțiva ani, gestionam un magazin online de jucării. În fiecare iarnă ne aglomeram atât de tare în perioada Crăciunului, încât treceam la livrat pachete toți, inclusiv patronul. Făceam echipe de câte doi, iar eu de obicei stăteam în dreapta. Statul în dreapta însă, venea cu obligații: sunat clienți să le spunem că venim să le livram (câte 20-30 pe zi), gestionat comenzile noi de pe tabletă, gestionat comenzile la furnizori, rezolvat problemele cu curierii de prin țară, etc.
    Din păcate aveam doar două prize de încărcat la mașină, una pentru routerul de net și una pentru tabletă, iar pentru telefonul meu aveam o baterie externă de 2500 care ceda pe la ora 12:00 :)))
    Pe scurt bateria externă e foarte foarte folositoare în concediu, la plajă, pe munte, însă dacă lucrezi la un magazin online în perioada sărbătorilor, și nu numai, o baterie ca aceasta devine indispensabilă.

      (Citează)

  67. Cei care au nevoie de o baterie externa sunt de obicei cei cu telefoane care nu au baterie detasabila si autonomie scazuta.
    Ar fi necesara intr-o excursie, cand faci extrem de multe poze cu GPS-ul pornit si pe la jumatatea zilei vezi ca ai ramas fara baterie.

      (Citează)

  68. – Pentru waze cand merg la drum lung si nu am posibilitatea sa il incarc de la priza masinii.
    -Pe avion pe curse lungi, daca ma joc, bateria se consuma foarte repede.
    – Pentru folosirea blitului telefonului pe post de lanterna. Acum ceva vreme a trebuie sa ajut pe cineva sa mestereasca la un generator de curent in miez de noapte. Am folosit lanterna de la telefon, dar dupa aproximativ jumate de ora s-a terminat. Apoi a trebuit sa improvizam niste torte din lemn si carpe. Daca aveam o baterie externa de asemenea capacitate rezolvam problema generatorului fara improvizatii.

      (Citează)

  69. cu toate gadgeturile moderne e musai sa ai o baterie externa incarcata la tine oriunde pleci
    sunt nenumarate situatiile cand ai nevoie sa incarci ceva
    GPS-ul consuma cel mai repede bateria

      (Citează)

  70. In general sunt in locuri in care imi pot incarca telefonul EXCEPTAND atunci cand ies la baut. Pe la 5 dimineata nu mai am aproape deloc baterie si vorba aia, atunci de-abia incepe distractia. De multe ori mi-am zis: ‘uite, acuma un powerbank ar fi foarte folositor’.

      (Citează)

  71. As fi avut nevoie cand am stat 3 zile in Delta Dunarii si neavand sursa de electricitate, am ramas fara baterie la telefon – implicit nu am mai avut cum sa fac poze la capturi :)

      (Citează)

  72. In tren/autocar, fara priza, moare bateria super rapid de la jocuri.

      (Citează)

  73. Cand incarcatorul de masina nu poate incarca atat cat consuma Google Maps cu navigarea pornita :)

      (Citează)

  74. cand plec cu cortul, mereu se termina bateria

      (Citează)

  75. Imi place sa ma plimb, dar ma ratacesc des, asa ca GPS-ul de pe telefon e o necesitate, dar mananca baterie multa.

    Mie acum mi-ar fi placut un concurs cu o masina cadou, mai ales ca poti incarca telefonul la ea si te ajuta si cu plimbatul, dar e buna si o baterie externa.

      (Citează)

  76. Cand trebuie sa te intalnesti cu X ca sa iei niste maria, e chiar naspa sa ramai fara baterie :D

      (Citează)

  77. Am avut nevoie de o baterie externa in toamna asta cand am fost in Delta. Eu merg in delta cu cortul, departe de lumea dezlantuita. Am reusit sa rezolv problema comunicarii cu un Nokia de-ala de te tine bateria 7 zile. Am re-directionat telefonul meu pe acest Nokia. Din pacate fara date, fara WhatsApp ca sa ma pot lauda haterilor cu capturile mele (anul asta nici nu as fi avut cu ce, dar asta e alta poveste), fara sa pot verifica seara ce a mai fost interesant pe la munca. O baterie externa de capacitate mare ar fi fost solutia corecta. Poate la anul.

      (Citează)

  78. E chiar necesara o baterie portabila daca esti mereu pe teren. Nu poti sa stai sa astepti sa se incarce telefonul. E mai simplu sa o iei dupa tine si din mers rezolvi si ce ti-ai propus. Chiar buna ideea.

      (Citează)

  79. atunci cand sunt in strainatate (in concediu) si tin gps-ul pornit fara oprire ca sa nu ma ratacesc..sa vezi ce ma panichez cand vad ca mai am sub 5% baterie…

      (Citează)

  80. La cat de multe aparate suplineste un smartphone in ziua de azi, (camera foto/video, GPS, reader, portofel electronic …..) este inevitabil sa nu ajungi in situatii limita cand ai nevoie de o baterie externa

      (Citează)

  81. Eu rămân fără baterie din cauza aparatului foto si din cauza gps-ului. Am folosit o baterie externa plasată in ghiozdan cu un cablu usb mai lung.

      (Citează)

  82. 2 situatii:
    1. Situatia business, cand ai de frecat telefonul cu mailuri, informatii, conversatii despre proiecte samd si cand sa dai si tu ok-ul pe un material te trezesti ca ai un mare ecran negru in fata si nu stii cum sa faci sa ajungi mai repede la o priza (presupunand ca ai incarcatorul la tine si esti undeva unde ai prize in jur).
    2. Situatia mort de plictiseala, astepti sa se termine vreun eveniment ceva si te joci si tu un quizz up, mai citesti un link de pe FB, mai o poza de pe Instagram, mai aduci feed-ul la zis, ca s-au strans cam multe articole si apare acelasi blestemat ecran negru care te arunca in bratele plictiselii…
    Patite de cateva ori ambele situatii, deci as fi extreeeeem de multumit cu o baterie externa care sa ma ajute sa stau conectat. :)

      (Citează)

  83. Am avut o baterie externa care “promitea” 50000 mAh, asadar a fost prima achizitie de pe ebay pentru mine. Bad choice, acum vreau o baterie externa noua, o folosesc intens nu doar cand sunt plecat ci si cand sunt acasa.
    In deplasari am aplicatii la care trebuie sa stau conectat si activ cate 2 ore in continuu(pentru job), fara sa risc sa fiu deconectat vreun moment, si de aceea am mare nevoie de o statie de genul asta :)
    Cand ma plimb prin casa, nu vreau sa raman “legat” de priza dintr-o anumita camera, e mult mai usor cu bateria externa in buzunar :)
    Imi e chiar utila.

      (Citează)

  84. Eu am renunțat definitiv la încărcător și folosesc doar un powerbank.
    Cel mai recent am avut nevoie aseară într-un bar unde am rămas fără baterie din cauza unui proces agățat în background, care m-a lăsat fara 80 de procente în 2 ore.

      (Citează)

  85. Puia Anamaria

    22/10/2015 la 1:42 PM

    Mi s-a intamplat de curand … Am iesit cu sefa mea la un restaurant chinezesc undeva pe Colentina. Dupa ce am terminat, ea si-a chemat un taxi si a plecat pentru ca se grabea si eu mi-am deschis 3g-ul ca sa chem un Uber. Problema e ca bateria telefonului face probleme si uneori cand deschid 3g-ul, imi sare de ex. de la 80% la 30% instant. Tot ma tin sa o schimb dar de … De data asta am apucat sa chem Uber-ul, mi-a dat ETA 11 minute si apoi s-a inchis telefonul. Si nu s-a mai deschis. Acum nu stiam ce sa fac … sa astept masina, sa ies in strada sa chem un taxi desi nu aveam nici bani lichizi la mine … Mi-ar fi prins bine o baterie externa in momentul acela. Norocul meu e ca am avut rabdare si Uber-ul a venit.

      (Citează)

  86. Eu omor bateria la S6 cu poze multe si folosit pe post de GPS. In masina am mai multe variante sa-l incarc, dar mi-ar placea si o baterie pe care sa o am mereu in geanta. Eventual as putea sa incerc sa o integrez cumva in gentile pe care m-am apucat sa le cos eu, sa fie direct geanta cu acumulator :)

      (Citează)

  87. In concediu imi place sa ma plimb foarte mult pe jos, sa fac poze, sa ascult muzica la castile wireless, folosesc si gps-ul pentru orientare si pentru “Map my walk”, se intampla destul de des sa se termine bateria la telefon si ceva mai rar bateria la casti.

      (Citează)

  88. Ultima data am vazut cat de utila este o baterie externa cand am fost sa vizitez hoteluri in Antalya, 10 resorturi pe zi, poze rapide cu telefonul pentru “facebook”, e-amiluri de servici, comunicat whatsapp viber incarcam si de 2 ori pe parcursul zilei telefonul. Plus cand iesi in oras decat sa cauti o masa cu o priza langa sau sa lasi telefonul la bar mai bine il tii langa tine.
    Cand calatoresti autocar,tren(mai ales cfr-ul unde ai sanse mari sa nu ai priza functinala) o baterie externa e sfanta.

    Daca esti o persoana care utilieaza foarte mult telefonul in orice situatie e binevenita o baterie externa.

      (Citează)

  89. De multe ori am ajuns sa ma uit la telefon si sa nu imi dau seama ce are de nu se deschide ecranul. Se descarcase bateria. Mi s-a intamplat si in excursii pe munte, unde sigur nu gaseam prize, dar si in zile oarecare, pe drum. Mai uitam sa incarcam, il folosim intens si rezultatul e acelasi, baterie descarcata. Plus, inca un dezavantaj, cand ai bateria foarte descarcata, prietenul nostru, telefonul Samsung, nu ne lasa nici sa facem o poza. Inca un cadru pierdut, un telefon intrerupt sau un mail netrimis. Ce-i drept, o baterie externa nu am, dar se poate dovedi foarte utila in toate aceste situatii.

      (Citează)

  90. Telefonul actual are deja peste 2 ani. Bateria de 2100 incepe sa dea semne de oboseala chiar si dupa 12/16 ore. Am ajuns sa incarc telefonul atat noaptea acasa cat si in cursul zilei la serviciu si din “comoditate” nu am cumparat un al doilea incarcator. Ca atare sa te plimbi zilnic cu incarcatorul default dupa tine nu este mereu realizabil (oameni suntem – mai uitam si noi). Deja se simte nevoia unei baterii externe care te poate salva in multe situatii (sa nu mai spunem de concedii si chiar escapadele scurte peste weekend).
    Deci da – in ziua de azi cand mai toata lumea are 1-2 smartphone + tableta per familie – cam trebuie sa-ti pui problema si unei astfel de achizitii, iar 10k mAh te va salva mereu (asta daca nu uiti ca si aceea trebuie incarcata ;) )

      (Citează)

  91. Eu am “redescoperit” mersul pe bicicleta si am ajuns sa plec in ture de 2-3 zile, cu cortul, in locuri unde sursele de curent sunt rare, asa ca o astfel de baterie este de neinlocuit. Mai ales de capacitate mare, cu 2 iesiri, deci vor profita 2 oameni de ea!

      (Citează)

  92. Am petrecut cu ceva timp in urma o saptamana in Delta Dunarii, undeva pe un canal secundar, pe un vaporas care avea si spatiu de dormit. Peisaje frumoase, liniste, perfect pentru facut poze, inclusiv cu telefonul. Semnalul mobil se muta tot timpul intre 2G si 3G, iar in scurt timp bateria telefonului s-a dus. Ultimii 30% din baterie i-am consumat oprind si pornind tot timpul traficul de date.
    In a treia zi, acumulatorul de oe vaporas a fost pus in functiune, si am putut incarca telefonul, dar pana atunci, am stat mai bine de o jumatate de zi fara telefon :(

      (Citează)

  93. Ar fi foarte folositoare la turele prelungite de bicicleta… ( ture de o zi ) daca se foloseste soft pentru traseu ( pozitionare GPS ) si monitorizare date bicicleta ( viteza, cadenta, etc )… bateria se consuma repede asa ca ar fi lux un acumulator extern de mare capacitate.

      (Citează)

  94. În noiembrie mă duc în germania ca să cumpăr o mașină. Dacă primele 2 variante la care voi poposi nu vor fi conforme (99% șanse ca așa să se întâmple) îmi va fi extrem de necesară o astfel de baterie.

      (Citează)

  95. În noiembrie mă duc în germania ca să cumpăr o mașină. Dacă primele 2 variante la care voi poposi nu vor fi conforme (99% șanse ca așa să se întâmple) îmi va fi extrem de necesară o astfel de baterie.

      (Citează)

  96. Salut,

    In primul rand as avea nevoie pentru navigatie. Gps si datele mobile consuma foarte multa baterie si din pacate, telefonul te lasa cand ai cea mai mare nevoie..

      (Citează)

  97. Hering Andrei

    22/10/2015 la 2:13 PM

    Eu folosesc telefonul pentru monitorizare GPS cu aplicația RunKeeper sau Runtastic când merg cu bicicleta pe trasee mai lungi la care se mai adaugă si consumul de baterie pentru redarea playlistului. De regula la un traseu de ~30 de km bateria telefonului face față la limita la finalul traseului ramân cu ~10-15% baterie. Intr-o situație ca aceasta o baterie externa de capacitatea lui TP-Link PB50 ar fi mai mult ca binevenita.

      (Citează)

  98. salut,

    eu lucrez la ryanair ca însoțitor de zbor și telefonul trebuie să fie mereu deschis ai funcțional în caz ca suna crew control (un serviciu care ne anunța ca trebuie să zburam în locul cuiva care e bolnav, etc). dacă nu răspundem la telefon, pt orice motiv, e grav. motiv pentru care iau mereu după mine încărcătorul și adaptorul de prize pe oriunde mă duc. o bateria din asta ar fi foarte bună pentru situațiile de mai sus sau pentru vreun overnight operațional neașteptat.

    iulian.

      (Citează)

  99. Am la facultate un curs plictisitor la care profesorul face prezenta iar uneori uit sa-mi pun telefonul la incarcat seara si nu am baterie sa joc heartstone 2 ore :(

      (Citează)

  100. Eram in Istanbul cu programul incarcat de vizite la obiectivele turistice, bateria telefonului nu a facut fata. O baterie externa ar fi fost ideala.

      (Citează)

  101. Când am fost în Budapesta la Formula 1 împreună cu încă doi băieți, fiecare cu cate doua telefoane și camera auto în funcțiune, bineînțeles toate de sus descărcate și străbătând tara de la București spre Timișoara pe minunatele drumuri ale patriei noastre.

      (Citează)

  102. Pentru situatiile cand pleci cu cortul sau in excursiile montane unde nu ai curent electric.

      (Citează)

  103. cand sunt plecat in concediu, aplicatiile de orientare in spatiu imi consuma cel mai mult bateria si m-ar ajuta sa am o baterie externa in rucsac :)

      (Citează)

  104. Raman des fara baterie pentru ca iPhone 5 :) Face ce face si trebuie sa-l incarc de 2 ori pe zi. Cat sunt la birou am noroc, dar pana acum mi s-a intamplat de multe ori sa ma lase cand mi-era lumea mai draga – cand comand vreun Uber si trebuie sa ma sune soferul sa ma gaseasca, cand trebuie sa ajung la vreo intalnire si navighez pe stradute necunoscute cu GPS-ul pornit, cand sunt la vreo nunta si incep sa bage manele…
    Am un cablu USB de vreo 5 cm lungime si m-am chinuit de cateva ori mergand pe strada cu laptopul in brate, ca sa am de unde lua curent. Mai nasol e cand suna cate cineva, ca daca vreau baterie trebuie sa ridic si laptopul la ureche ca sa ajunga cablul :))

      (Citează)

  105. Uit sa pun telefonul la incarcat la serviciu. Se anunta iesire in oras dupa program. Plecat dupa 2-3 beri la 11 din centrul vechi. Scos telefonul pentru chemat Uber. No battery :(. Se intampla mai des decat as dori.

      (Citează)

  106. Eu am un S3 foarte vechi care nu ma tine nici 4 h cu netul pornit, nu mai zic daca incerc sa deschid vre-un joc sau aplicatii mai complexe. Asa fac am nevoie mereu de o baterie externa mai ales la facultate unde am program full uneori. Am una mai mica si care isi face treaba perfect.

      (Citează)

  107. Aceasta baterie externa mi-ar fi foarte utila la facultate pentru a-mi incarca telefonul deoarece plec de acasa in zori si ma intorc abia seara.

      (Citează)

  108. La fix a venit concursul asta, caci tot ma fastacesc sa-mi iau un device din asta. Situatiile sunt diverse. Anul viitor voi dori sa merg mai des pe munte si in calatorii, iar telefonul meu e tare prost cand vine vorba de baterie. Deci clar o sa am nevoie atunci de asa ceva. Merg des pe la cursuri si ateliere diverse, unde trebuie sa inregistrez, sa fac poze etc. Din nou, bateria..Puf! Nu mai e…:) Si uite asa. Asta ca sa nu mai spun ca lucrez cu telefonul deci nu scad sub 20-25 telefoane pe zi (asta minim).

      (Citează)

  109. Eu raman fara baterie ammi tot timpul cand plec de la job, acum am o masina fara USB si mi-e tare greu mai ales in zilele aglomerate cand vorbesc mult la telefon si plec in deplasari. Uneori cand fac naveta Iasi – Bucuresti cu jobul, patesc sa pun pe scaunul din dreapta laptopul deschis la care imi incarc telefonul.

      (Citează)

  110. am patit sa raman fara baterie prin Ungaria. Foloseam telefonul ca si GPS si mi-a murit incarcatorul de masina. Revenam acasa dupa ce am dus pe cineva la aeroport, nu aveam forinti la mine, fiind seara tarziu majoritatea magazinelor care acceptau carduri erau inchise.

    Ca norocul ca am reusit sa tot misc de cablu si am reusit sa incarc cate putin telefonul :)

      (Citează)

  111. Am un Samsung Galaxy Express 2 si de fiecare data când activez datele mobile și GPS am nevoie de o priza în maximum 2h.

      (Citează)

  112. Daca as avea o astfel de baterie externa, as scoate firele de la alimentare si le-as lega la caroseria masinii in fiecare seara pentru ca nu imi place ca lumea sa imi atinga vehiculul. 10.000 mAh ar fi un mare +, daca ai si un -. ;)

    Lasand gluma la o parte, am un part-time job care presupune deplasarea prin oras la destinatii specifice, motiv pentru care folosesc obligatoriu GPS-ul si internetul. Am un incarcator de masina dar este vechi si puterea acestuia nu ma ajuta absolut deloc. Daca alimentez telefonul de la masina, tot ce obtin este o descarcare mai lenta, si in nici un caz incarcarea bateriei.

      (Citează)

  113. Mi s-a bulit cablul de incarcare din masina,si folosind telefonul pe post de gps cateodata sunt la limita cu a ajunge la destinatie (la timp) si a mai putea utiliza telefonul dupa aceea.

      (Citează)

  114. Mi-ar prinde foarte bine cand merg cu bicicleta la munte și țin deschisă aplicația Strava să văd cat am mers, cat am urcat, etc.

      (Citează)

  115. Am ramas fara baterie cand eram in Paphos ,Cipru cu o bursa Erasmus.Fusesem la un stop cardio respirator cu un echipaj de ambulanta .Cand am plecat de acolo inapoi la spital ,am aflat ca microbuzul care trebuia sa ne ia ( eram 20 de elevi) de la spital sa ne duca la hotel plecase fara mine.Am luat-o pe jos , distanta nu era f mare dar era intuneric,am incercat un google maps dar mai aveam maxim 20% baterie asa ca in 5 minute telefonul a murit ,eu nu stiam incotro sa ma indrept si mai eram si in uniforma medicala…Sentimentul de a te rataci intr-o tara si un oras strain e foarte nasol , aveam maxim 20 euro in portofel si deja imi imaginam scenarii .Acum am o baterie externa dar e mica ( 2600 mAh) ,no name si deja s-a rupt portul usb.

      (Citează)

  116. Am un iPhone. Cu asta am spus tot ce e de spus despre momentele cand am nevoie de baterie externa.

      (Citează)

  117. L-as folosi poate zilnic. Avand multe ore la facultate, ascultand muzica nu ma tine bateria si atunci nu-mi folosesc telefonul decat la strictul necesar :(.
    Alte situatie: cand ma duc la Untold in 2016 pe tren am nevoie de bateria externa, atat pentru mine cat si pentru restul.

      (Citează)

  118. Mort la datorie

    22/10/2015 la 4:49 PM

    Dețin un feature phone. Unul destul de vechi (de fapt, se mai fabrică așa ceva?), pe care îl încarc de două ori pe lună (da, ai citit bine, LUNĂ). În eventualitatea ipotetică în care i-aș putea încărca bateria de la un acumulator portabil, nu ar mai fi nevoie să îl conectez la priză vreun an întreg și cred că, astfel, s-ar reduce și risipa de energie.

      (Citează)

  119. Utiitatea pentru mine: drumețiile montane (mai ales cele în care noaptea rămânem la cort) și concursurile de ciclism MTB (dacă ții ecranul aprins pentru orientare se descarcă rapid bateria telefonului)

      (Citează)

  120. Eu am ramas de doua ori fara baterie in timp ce chemam un uber, nororc ca am apucat sa dau request inainte sa se inchida telefonul (si cu luminozitatea mica, desigur, nu vedeam nimic). In amandoua cazuri mai aveam putina baterie, apoi dupa ce am activat netul si gps-ul a scazut de pe la 25% la 8% in doar cateva secunde -_-

      (Citează)

  121. ăsta e bun la pescuit … la pescuitul în familie e totul ok pană se termină curentul la tableta copilului după care incepe:
    – tata mergem acasă că m-am plictisit
    – tata mergem acasă că m-am plictisit
    . . .
    – Ctrl + V
    – Ctrl + V
    – Ctrl + V

      (Citează)

  122. Acasă, la birou și în mașină ești “acoperit”…altfel e panică dacă nu te pregătești din timp, să fi sigur că atunci când pleci bateria este plină (chiar și asta nu este o garanție)

      (Citează)

  123. Am o tableta cu bateria cam slaba si daca merg cu avionul, mi se termina bateria pana la destinatie, mai ales daca e zbor cu escala.

      (Citează)

  124. cand nu mai aveam bani pe card la magazin si trebuia sa intru pe telefon sa transfer niste bani din alt cont

      (Citează)

  125. Eu o folosesc impreuna cu o sursa de lumina pe usb (USB Led light) atunci cand nu pot sa tin lumina aprinsa si vreau sa citesc.

      (Citează)

  126. Cand sunt plecata intr-o calatorie mai lunga sau vacanta si nu am unde sa-mi incarc telefonul.. (nefiind cu masina personala)

      (Citează)

  127. Aș putea să îți scriu o grămadă de scenarii, mai mult sau mai puțin romanțate, despre ,,ca de ce vreau premiul”. N-are rost, nu e concurs de compunere. Aș avea nevoie de el (premiu),pentru simplul motiv ca imi lipsește. Restul sunt povesti. După cum vezi, exist si fără bateria externă, deci dacă nu o primesc, fiindcă n-am avut talent narativ…https://youtu.be/Faf1ch7Q9XE

      (Citează)

  128. Am fost in concediu cu sotia la Sibiu si am folosit Google Maps pentru a ne deplasa in diferite atractii iar bateria la telefon se consuma vazand cu ochii.

      (Citează)

  129. Usa se izbeste violent si ma trezesc blocat intr-o camera cu 6 guri de ventilatie si o oglinda falsa din spatele careia Jokerul ma poate privi. Desigur, in timp ce el isi hraneste ego-ul cu un discurs despre cat de distractiva a fost toata aceasta urmarire, despre cat de amuzant este sa ai un om liliac dupa tine care chiar a reusit de cateva ori sa fie aproape sa te prinda, despre cum va putea distruge lumea acum ca eu sunt scos din ecuatie, eu incerc sa gasesc solutia la aceasta problema. Cum pot scapa din aceasta camera?

    Consola electrica este situata pe peretele opus oglinzii si reprezinta singura mea sansa. Trebuie cumva sa scurtcircuitez intregul sistem electric si in felul acesta motorasele gurilor de ventilatie vor fi oprite, si odata cu acestea, si gazul ilariant va inceta sa fie pompat. Nu ca in genere gazul acesta ar omori oameni, dar o atmosfera suprasatura de protoxid de azot va reduce concentratia de oxigen, ce va duce la iminenta mea pasire in lumea de dincolo. Din pacate consola este pazita de un cod de securitate greu de spart. But wait! Daca am invatat ceva din seria Arkham, este ca telefonul meu poate trece peste aceste solutii de securitate.

    2% baterie. FML. Stiam ca prea mult Candy Crush strica. RIP Batman.

    Funny jokes aside, m-ar ajuta mult in garzile din spital, fug de pe o sectie pe alta si am nevoie de telefon incarcat tot timpul, asa ca un astfel de acumulator m-ar ajuta si nu as mai fi nevoit sa tin telefonul in priza la fel de mult.

      (Citează)

  130. Veneam de la piata cracanata de sacose in imposibilitatea de al contacta pe al meu prieten in vederea obtinerii unui ajutor bine meritat.

      (Citează)

  131. La servici folosesc foarte mult telefonul pentru a-mi citi mailurile dar in 7-8 se duce bateria vazand cu ochii.

      (Citează)

  132. Imi iubesc din suflet telefonul, Nexus 5, dar ii urasc din tot sufletul meu bateria care mai tine 5-6 ore daca nu il folosesc mult. O baterie externa ar fi binevenita.

      (Citează)

  133. Cand lucrez la sediul clientului si nu am drept nici la internet, nici la curent electric, nici macar la apa plata..

      (Citează)

  134. Plimbare cu bicicleta, plecat dimineața si întors seara, cu telefonul pe post de navigator, deci GPS si ecran pornite non stop. Acum am un S4 cu 2 baterii de rezervă și ma descurc, dar în viitor daca o sa-mi schimb telefonul cu unul caruia nu i se poate scoate bateria, unica soluție e o baterie externă de acest tip.

      (Citează)

  135. Domnule Radu
    Daca o cereti ca intre amici, vin si va ajut sa carati mobila pe scari fara nicio recompensa. Mai vine cineva cu mine?

      (Citează)

  136. De multe ori in city-break-uri folosesc Google Maps pentru a ajunge la diferite obiective turistice iar bateria nu tine mai mult de cateva ore in felul acesta.
    Cu o baterie externa as putea incarca telefonul in timpul in care nu l-as folosi ca GPS

      (Citează)

  137. Sunt o multime de situatii in care poti folosi o baterie externa:
    -la facultate atunci cand orarul pe o zi sare de 10 ore :)) poze, notite, una alta
    -calatoriile lungi prin tara, CFR-ul sta prost cu prizele, doar pe unele rute au trenuri mai noi, in autobuz nu prea poti, intotdeauna este nevoie de un GPS, un mesaj, un apel telefonic
    -esential în iesirile cu cortul in zone fara curent
    -poate intretine atmosfera la o iesire la iarba verde: o iesire pentru telefon, o iesire pentru o boxa portabila – ajunge o zi de dimineata pana seara lejer
    -drumetii pe munte sau turele mai lungi cu bicicleta

      (Citează)

  138. Cand sunt plecat in delegatie deseori folosesc hotspotul de la telefon si bateria se duce repede, asa ca trebuie sa il tin la incarcat. Mult mai comod ar fi cu un acumulator extern.

      (Citează)

  139. De cele mai multe ori raman fara baterie cand chiar am nevoie de telefon. Ultima oara m-am ratacit printr-un oras, eram cu masina si am pornit waze-ul si…. surpriza… low batery :(

      (Citează)

  140. Cel mai des se duce bateria la tableta cand o tin cu GPS-ul pornit si cu netul deschis. Acumulatorul extern ar fi nemaipomenit pentru situatiile cand raman fara baterie.

      (Citează)

  141. – in concediu sau cand sunt plecat din oras mi-ar fi util.

      (Citează)

  142. Cand eram prin Roma cu GPS-ul pornit pentru a ajunge in diferite zone am ramas fara baterie la telefon. A fost chiar enervant.

      (Citează)

  143. La pescuit cu caiacul in Delta Dunarii mai multe zile.

      (Citează)

  144. Avand in vedere ” performantele ” telefoanelor destepte din ziua de azi de a epuiza bateria in timp scurt, o baterie externa este absolut necesara.Fie ca esti intr-o deplasare sau doar in vacanta prin tara sau in strainatate un acumulator extern gata sa incarce mobilul este mai mult decat o necesitate.Si chiar atunci cand zici ca ai o sursa de curent s-ar putea sa ai probleme.Caz concret intamplat pe calea ferata romana.O defectiune a sistemului electric al trenului a dus la prajirea incarcatoarelor celor care le aveau la acel moment in priza.

      (Citează)

  145. Sunt destul de des toată ziua pe teren, folosesc mult telefonul pentru email și telefon și ca furnizor de net pentru laptop … așa că des rămân fără baterie în mijlocul zilei. Deci mi-ar ușura mult viața o baterie externă.

      (Citează)

  146. Cand esti posesor de telefon inteligent, tot timpul ai nevoie de un acumulator suplimentar. Atunci cand ai nevoie urgenta sa faci un apel ori sa cauti ceva pe net, se intampla sa ramai fara baterie in telefon.

      (Citează)

  147. Bogdan Gabriel

    23/10/2015 la 9:54 AM

    Incarcatorul asta e bun in momentul in care sambata, intre 8-16, ai un curs de master la care te plictisesti grav si ti se termina bateria si in apropiere nu ai nicio priza disponibila.

      (Citează)

  148. cel mai des în călătorii. sunt genul care plec de dimineața de la hotel și ajung seara. trebuie sa am telefonul pregătit pentru acces net și în special poze. fără baterie externă n-ai cum sa răzbati. după una doua situații d-astea, iti iei baterie sau o iei cu capul.

      (Citează)

  149. Atunci cand scapi de la facultate si trebuie sa stai 2 ore in ratb-uri ca sa ajungi acasa si ramai fara baterie, fara muzica sau o alta distractie si trebuie sa asculti dramele altor persoane

      (Citează)

  150. Mi-ar fi utila cand plec pe munte cu cortul!

      (Citează)

  151. rebreanu monica

    23/10/2015 la 12:57 PM

    am fost plecat pe drum , cu treburi, si am fost sunat de un client sa-i trimit ceva pe e-mail dar nu mai aveam baterie la telefon. atunci mi-a prins bine bateria externa care o aveam in masina

      (Citează)

  152. Am un S4 care face acum un an si bateria tine din ce in ce mai putin. Chiar ma gandeam ca o sa am nevoie de un acumulator pentru urmatoarele concedii.

      (Citează)

  153. de obicei in concediu raman fara baterie la telefon/tableta (si fara spatiu)

      (Citează)

  154. sever Velcherean

    23/10/2015 la 9:58 PM

    cand plec in concediu am nevoie de asa ceva

      (Citează)

  155. Atunci cand te duci la pescuit si ramai fara baterie la telefon.. Nasol moment!

      (Citează)

  156. Salut,

    Bateria ar fi bună pentru toate situațiile în care nu poți sta lângă priză.

      (Citează)

  157. Balcangiu Irina

    24/10/2015 la 11:57 PM

    AM avut nevoie odata cand am fost la munte :(

      (Citează)

  158. Banica Ion Ion

    26/10/2015 la 9:56 PM

    cand ma duc cu bicicleta drumuri lungi

      (Citează)

  159. In deplasarile pe teren mai ales daca trebuie sa faci multe poze pe parcursul unei zile !

      (Citează)

  160. M-ar ajuta in drumetiile montane in care utilizez aplicatii de navigatie GPS si inregistrarea traseelor, prin posibilitatea de scadere a intervalelor de timp pentru interogarea pozitiei GPS, pana la o pzitionare continua, ceea ce duce la o acuratete mult mai mare a inregistrarii.

      (Citează)

  161. Cand, dupa o zi de munca si vorbit la telefon, uit sa imi incarc telefonul la serviciu, iar in drum spre casa raman fara baterie si vreau sa imi sun sotia sa ii spun ca raman la o bere cu prietenii

      (Citează)

  162. La un drum mai lung cu atocarul/microbuzul. Personal sunt nevoit sa fac destul de des astfel de drumuri si nu de putine ori am ramas in “pana” exact trebuia sa folosesc telefonul

      (Citează)

  163. De folosit in citybreak-urile de vara, cu zile de 14 ore lumina, cu datele locale mobile, GPS-ul si display-ul active, pentu ghidaj prin oras, fotografii si scotocit dupa informatii on-line la tot pasul.

      (Citează)

  164. Baterie externa

    29/10/2015 la 4:15 PM

    Pai, sunt numeroase situatiile in care o baterie externa este extrem de utila:
    – Cand plec cu cei mici in parc si ne uita Dumnezeu pe acolo. bateria se consuma repede la tonele de poze pe care le fac copiiilor sau din cauza ca stau pe net in timp ce ei se joaca.
    – Cand plec cu trenul prin tara si fac cel putin 7-8 ore pana la destinatie.
    – Cand stau pe holul spitalului si astept o zi intreaga un medic sau niste analize.
    – Cand facem un foc de tabara pe munte si ramanem o noapte intreaga. :)

      (Citează)

  165. Sunt un mare consumator de media si petrec mult timp in Delta la pescuit,deci pt genul asta de situatie ,sa pot avea mai multa energie pt telefon.

      (Citează)

  166. RANDOM.ORG a vorbit și câștigător este comentariul de mai jos, numărul 72 din listă, lăsat de Pyro. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru participare, sper să am mai multe concursuri pentru voi.

    Pyro:
    In tren/autocar, fara priza, moare bateria super rapid de la jocuri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus