un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 15 octombrie 2015

15 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

NSFW: Genevieve Morton sărbătorind #nobraday

  4 comentarii

 1. Bunicile rezultatele lui Intel, cel putin la prima vedere. Aparent au reusit sa compenseze pierderile de pe segmentul PC ca vanzarile catre serverele on-cloud.

    (Citează)

 2. Cu pusca anti drone o sa opreasca baietii inchiderea din telecomanda a masinilor de la distanta mai mare.

    (Citează)

 3. Ai greșit titlul la partea cu LG G4 și Android 6.
  Mai bine spus, l-ai preluat incomplet. :-)

  Semnat:
  Nexus master race.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus