un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe mă ajută.

Scaun do-it-yourself

13 Oct 2015  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Pentru cei dintre voi care au pasiunea realizării a tot felul de obiecte pentru casă, iată o idee mișto de scaun DIY văzută de mine într-un magazin de pantofi. Ai nevoie de scheletul de metal și de niște curele vechi. Pare genul de chestie pe care l-ar face Liana.

scaun_curele

Dacă aveți astfel de idei DIY sau ați făcut deja ceva asemănător, spuneți în comentarii. Pentru alte idei puteți urmări și DIY Bazaar sau site-uri străine.

  9 comentarii

 1. sa stai tu asezat mai mult de 5 min pe toata cataramele alea si vorbim noi.
  mergea daca punea metalul in partea de jos dar aspectul a castigat in fata ergonomiei.

    (Citează)

 2. Doamne fere’ să ajung acasă după ce am stat pe scaunul ăla și să vadă nevastă-mea urme de curea și catarame imprimate pe fundul meu.

    (Citează)

 3. astfel de idei adica scaune sau diy shit?

    (Citează)

 4. Nu l-am facut eu, dar l-a facut cumnatu-meu pt. mine, la cererea mea: https://drive.google.com/file/d/0B95Jnu2WQax6WEJLSTctU3F4QXFOaU4xem1TWTE2aUhRYjg4/view?usp=sharing

    (Citează)

 5. nwradu:
  Drăguț, dar nu e foarte greu?

  N-am de gand sa il mut prea des, si l-am vrut mai masiv.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus