un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Începe o nouă noapte de discounturi la Flanco (P)

7 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Iar în a 7-a zi a lunii s-a uitat pe reducerile de preț! La Flanco, unde astăzi la 8 seara începe o nouă campanie Discount Night, care ține până mâine la ora 9 dimineață.

Vor fi reduceri la tablete, laptopuri, smartphone-uri și sute de alte produse, așa că aruncați un ochi pe site diseară și, dacă știți că sunteți în căutare de ceva, asigurați-vă că aveți și cont făcut.

Iată câteva exemple de reduceri:

  • Smart TV Samsung la 1.199 lei
  • Notebook Lenovo la 999 lei
  • Laptop Lenovo cu procesor Intel Core i5, hard disk de 1 TB și placă video dedicată la un preț redus cu 700 de lei
  • Tabletă Lenovo cu procesor quad-core, ecran de 10 inchi și comunicație 3G la mai puțin de 900 de lei

Altele nu știu, dar le descoperim pe toate peste câteva ore.

VEZI TOATE OFERTELE

(după ora 20, desigur)

flanco_discount_octombrie

    5 comentarii

  1. “comunicație 3G”

      (Citează)

  2. Andrei Ionita

    07/10/2015 la 8:54 PM

    Alta noapte in care doarme toată lumea

      (Citează)

  3. Am incercat sa caut ceva cu vreo reducere macar buna. Absolut nimic nu mi-a sarit in ochi la prima vedere.
    Pierdere de vreme.

      (Citează)

  4. Iar? Jesus…

      (Citează)

  5. Ultima noapte de groază anunţată de Flanco cu reduceri super-nemaipomenite s-a dovedit un fiasco total. Anunţase un SSD cu preţ foarte bun, şi degeaba am dat refrash la pagină, preţul se încăpăţînase să rămînă acelaşi. Adică FĂRĂ REDUCERE. Adică ceea ce cred eu că se va petrece şi acum la Flanco, şi la toate mega-reducerile anunţate cu mare tam-tam. Pentru mine Flanco (şi nu numai) au dat încă odată dovadă de neseriozitate şi lipsă de profesionalism, stilul de vânzare fiind ca la piaţă: cine strigă mai tare, acela are vînzări mai multe. În limbaj modern, în limbaj de marketing, se traduce prin “cine face reclamă cît mai multă şi cît mai colorată, acela vine mai mult”. Nu are importantă că reclama spune minciuni şi că păcăleşte cumpărătorii, importantă e reclama, mesajul să fie cît mai atrăgător şi cît mai credibil şi cît mai iritant şi de fapt e o mare păcăleală. Voi chiar mai credeţi în reclame ?!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus