un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum un câine smuls din brațele unui om în Paris este legat de România

12 Oct 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

M-am uitat la un clip în care doi activiști pro-animale fură, tâlhăresc se poate spune, că e cu forța, un cățeluș de la un om al străzii, undeva în Paris. Omul e disperat și urlă după ei, câinele urlă de frică, cei din jur stau împietriți când văd doi oameni normal îmbrăcați atacând un cerșetor și furându-i… câinele.

Reacția mea? What the fucking fuck?!?

ANIMAL RIGHTS GROUP IN PARIS STEAL HOMELESS MANS PUPPY.WHAT KIND HEARTLESS SCUMBAG WOULD DO SUCH A THING?.You can hear the poor man crying for his dog back and for good reason, when you are homeless sometimes the only company you can rely on is the stray dogs. The sad thing is most of these animal rights group, like PETA for instance, KILL the cats and dogs they find.http://www.huffingtonpost.com/nathan-j-winograd/peta-kills-puppies-kittens_b_2979220.html

Posted by Disdain for Plebs on Thursday, September 24, 2015

Se pare că explicația este și mai rea decât credeam. Există grupuri de cerșetori români care aduc cățeluși acolo și apoi cerșesc pe stradă, cu ei în brațe, spunând că nu-i pot îngriji și cerând chiar și sute de euro pentru a-i vinde. Câinii sunt drogați și stau liniștiți, chiar leșinați ca de foame.

THE VERY BAD: It has come to my attention that Paris is a common hunting ground for Romanian scam artists. One such scam is that Romas will take unneutered, unvaccinated puppies, smuggle them into France, then sell them for anywhere between 300-1200 Euro. They accomplish this by posing as the homeless and drugging the pups. This leaves the dogs still and makes their situation appear much more desperate. The concept is that the Roma will claim ownership of the pup but resign that they cannot take proper care of it. The mark, in order to make sure the dog does not die, will then pay to take the dog. This information with its unsettling implication comes (chiefly) courtesy of @nemy0ymen

Mai multe grupuri de protecția animalelor s-au sesizat și, printre altele, fură câinii respectivi pentru a opri cerșetoria. În cazul de față este evident o greșeală, alți oameni spun că respectivul cerșetor este acolo de mulți ani, nu-i țigan, nu-i român, este surdo-mut – ar trebui să-i dea câinele înapoi. Da, chiar ar trebui.

Dar iată pe unde mai sunt românii băgați, apropo de toată faza.

În caz că n-ați înțeles de ce străinii spun că cerșetorii sau infractorii sunt români, nu romi, atunci când se întâmplă ceva nasol de ajunge la știri, este pentru că ei nu au de unde să știe aceste împărțeli ale grupurilor noastre etnice. Străinii se uită în buletin și văd că-i emis de România, deci respectivii sunt români pentru ei. Habar n-au că aici sunt și țigani și tătari și etnici maghiari șamd, în buletin scrie “român”. La fel facem și noi când spunem că cineva este englez, fără să ne pese că de fapt e galez sau scoțian sau englez propriu-zis.

sursa: Imgur via Alexandru Lazăr.

    7 comentarii

  1. Scrie în articol că ciorile fac chestiile astea.

      (Citează)

  2. Reactia mea: un om si un caine pe strada, ambii fara adapost => vaii, hai sa salvam cainele, dar drq de om, ca si asa suntem prea multi, cainele e mai simpatic.

      (Citează)

    • Darwinistul din mine considera ca omul a avut o oarecare sansa si a ratat-o. Caine nu a avut acea sansa.
      Iar in cazul cu tiganii cainele e o victima asa ca au dreptate sa il ajute.

        (Citează)

  3. @tonito: e o mare diferență, omul se folosește de cîine și nu invers.

      (Citează)

  4. In Italia cele mai multe infractiuni raportat la numarul de imigranti – nord-africanii.
    In Franta cele mai multe infractiuni raportat la numarul de imigranti – nord-africanii.
    In Anglia – nu romanii sunt in topul infractorilor.
    Problema este ca se comit infractiuni foarte vizibile si cu impact mare in cotidian gen cersetorie, jafuri publice, furturi din buzunare etc. Gainarii de 2 lei la lumina zilei.
    Problema cu tiganii nu este doar la noi, problema si mai mare pe langa faptul ca au buletin de Romania este ca se numesc romi deci foare usor de a confunda numele… o porcarie pe care statul nostru scump si drag ar trebui sa o repare dar ce sa faci daca avem niste tigani la guvernare?

      (Citează)

    • Ai niște statistici oficiale pe care îți bazezi afirmațiile sau doar îți închipui tu că așa e?

        (Citează)

    • Daca dau linkuri nu mai imi apar posturile, intra la moderare si acolo raman.
      Pot sa iti zic ca am adunat datele pentru o lucrare de licenta pe tema asta a romanilor din afara granitelor.
      Dossier Statistico Caritas/Migrantes cred ca poate fi un bun inceput, desigur trebuie sa stii putina italiana.
      Franta:
      “…reţele locale franceze sunt la originea a trei sferturi din actele de delincvenţă specializată din Hexagon. Restul de 25% din nereguli sunt comise de organizaţii străine.” – aparut in presa franceza, tradus si in romaneste pe diveste saituri. Oricum… romanii sunt mici copii pe langa rusi, sarbi, magrebieni etc.
      “Majoritatea infractiunilor comise de romani nu sunt grave, majoritatea dintre ele nu se vor solda cu condamnari – furturi din magazine, de alimente, furturi de pe strada. Din pacate, multe sunt comise de minori, conform legislatiei franceze, ei nu pot fi condamnati”
      Deci chestii vizibile, deranjante, cam in genul in care te deranjeaza niste urticarie comparativ cu un cancer despre care nu prea ai habar dar e mult mai grav (asta ar fi aia cu droguri/arme etc. adica rusi, magrebieni, turci, sarbi).
      Anglia:
      Majoritatea datelor statistice ii are in vedere pe tigani, la fel ca si documentarele alea ale lor care ne-au umplut de kkt.
      Despre ingineri, medici, profesori, oameni foarte educati care muncesc acolo si aduc un mare plus de valoare in societate nu zice nimeni nimic.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus