un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Folosește aplicația MyVodafone pentru plata facturilor și poți câștiga un telefon (P)

7 Sep 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Dacă sunteți clienți Vodafone, probabil că aveți instalată aplicația MyVodafone de Android sau iOS. Dacă nu, ar trebui să o instalați, vă permite să vedeți cât ați consumat din pachetul vostru lunar (Cost Control), puteți reîncărca direct din aplicație cartela, puteți plăti factura Vodafone direct cu cardul, poți vedea harta cu magazine și există, desigur, o secțiune de asistență.

Eu o folosesc pentru funcția Cost Control, dar și plata facturii este o funcție de luat în seamă. Poate că sunteți în concediu sau în pat acasă și vă dați seama că trebuie plătit ACUM abonamentul. Poate că aveți cartelă și trebuie reîncărcată și soluția cea mai normală pare a fi, totuși, să faceți asta chiar de pe telefon. Așa și pare logic și mereu la îndemână, nu?

Linkuri download MyVodafone: Android și iOS. Vedeți și alte aplicații Vodafone.

Pentru abonații ce plătesc factura în aplicația MyVodafone, Vodafone are în această perioadă un concurs cu premii în telefoane. Dacă plătești până pe 25 septembrie factura (integral) prin aplicația MyVodafone, ești automat înscris în tragerea la sorți pentru zece telefoane Vodafone Smart Ultra 6, un model cu ecran de 5,5 inchi, 2 GB memorie RAM, baterie de 3000 mAh și cameră de 13 megapixeli (în practică, cel mai puternic telefon sub brand propriu din oferta actuală). Asta e tot ce trebuie să faceți, să plătiți factura prin aplicație.

    7 comentarii

  1. Foarte OK aplicatia, arata bine. Platesc prin ea de mai bine de jumatate de an, de regula din metrou :)

      (Citează)

    • O singura chestie le-as recomanda, in momentul in care apesi pe „plateste factura” in iOS, dupa introducerea datelor de card, sa introduca un screen de loading in aplicatie ca nu iti dai seama ca ai apasat pe plateste.

        (Citează)

  2. Nu vreau sa le dau datele cardului meu. Prefer sa folosesc Intgernet Banking.

      (Citează)

    • Cred că le dai unui procesator de plăți unde probabil ai mai făcut și alte plăți online cu alte ocazii, nu companiei, dar cum vrei tu. Poți utiliza aplicația pentru celelalte funcții, atunci.

        (Citează)

  3. Degeaba au aplicatii daca nu sunt in stare sa livreze si telefoanele necesare. Am facut contrantul pe 13 august si nici acum nu am primit telefonul. E un nou Digimobil…

      (Citează)

  4. A încercat cineva să obțină o factură pentru încărcarea cartelei?
    Trebuie să trimiți o cerere semnată (!) și (teoretic) primești factura pe e-mail în șapte zile lucrătoare.
    Practic, durează între 10 și 40-50 de zile.
    Pe factură nu se scriu toate datele cumpărătorului și nu există niciun identificator al plății pentru care este emisă respectiva factură.

    Când trimiți un mesaj la ei, primești răspuns automat: “De acum puteti primi factura direct prin e-mail, luna de luna. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in contul MyVodafone , unde accesati Factura mea si alegeti de pe coloana din dreapta Activeaza factura electronica.”
    Evident, în aplicație nu există nicio astfel de opțiune pentru utilizatorii de cartelă.

    #vaisiamar

      (Citează)

  5. Am cumparat o cartela Vodafone si am testat internetul, insa semnalul este foarte slab la mine in zona!! Acasa este asa de slab semnalul incat unele persoane nu puteau sa ma apeleze. La servici este puutin mai bun, insa tot nu am reusit sa folosesc cartela mai mult de 7 zile pana am renuntat la ea..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus