un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diseară, la ora 20, începe o nouă rundă de reduceri de noapte

8 Sep 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Continuăm cu reducerile. În seara aceasta, la ora 20:00, începe o nouă campanie Flanco Discount Night și se încheie mâine dimineață la ora 9. Pregătiți-vă de acum asigurându-vă că aveți cont făcut și fiți pe fază la ora 20.

Recomandarea mea este să vă uitați după produse de vară ieftinite pentru că ies din sezon. Acum poate fi momentul să luați un aer condiționat de calitate la un preț redus. De asemenea, uitați-vă după produse clasice “back to school” precum laptopuri, imprimante și altele. Cei de la Flanco au anunțat, de exemplu, că va fi un laptop cu procesor Core i3, hard-disk de 1 TB și placă video dedicată cu 2 GB memorie la prețul de 1.399 lei.

Alte produse la care să verificați prețul sunt noul Galaxy S6 Edge de 32 GB și telefoanele Apple. Ora 20!

DESCOPERĂ OFERTELE FLANCO DISCOUNT NIGHT

flanco_discount_septembrie


Acest articol face parte din campania de promovare pe bloguri a reducerilor Flanco Discount Night.

    13 comentarii

  1. nu-ti merge link-ul.

      (Citează)

  2. Eu sunt satul de “promoțiile” de la Flanco. Minciuni.

      (Citează)

  3. Dar astia in fiecare zi fac reduceri? Nu ma refer doar la flanco, ci la toate magazinele. Parca in fiecare zi primesc email-uri de la flanco, emag, altex, domo, media galaxy, etc. Acum nici nu le mai deschid, ma uit de la cine e, ce scrie in subiect si le sterg. A devenit un reflex.

      (Citează)

  4. Daca sunt aceleasi reduceri ca si data trecuta…ma lipsesc.

      (Citează)

  5. cum te loghezi folosind contul de facebook?

      (Citează)

  6. Bravo baieti! Expertii marketingului romanesc. Ati reusit in timp record sa compromiteti si ideea de promotie in Romania. Nimeni nu mai pune botul la vrajeala asta obosita.
    Va meritati banutii.

      (Citează)

  7. Reduceri 0% . `ai ba ma leshi … tu inca mai crezi in Mos Craciun . Eu da … dar nu in cel de la Flanco / Latex si Megagalagie . Toti o apa si-un pamant , si promotii de fatada . In afara de niste preturi reduse 5-10% fata de preturile lor reale din alte magazine unde nu sunt promotii , nu se gaseste .
    Scrie si tu despre vremea de afara , pisica si orice altceva . Ceva real , plus ca nu putem comanda si cu link profitshare-ul tau , de pe site-ul minunat Flanco , pentru ca e facut “pe genunchi” si nu integreaza asa ceva .

      (Citează)

  8. Singurele reduceri adevarate le-a avut eMag de black friday, dar si atunci a fost teapa, ca au pus maxim 50-100 produse reduse cu 70-80% si aia a fost toata promotia.
    Au iesit mai in avantaj asa, decat daca investeau 50.000 euro in publicitate…

      (Citează)

  9. Thanks. Am cumparat un irigator bucal care a fost mai ieftin cu 50 RON decat in orice alt magazin din RO.

      (Citează)

  10. Am cautat un laptop si am comparat un dell inspiron 5548 (3400lei fara reducere 2700 cu reducere) cu alt Dell la alt magazin online 3019 lei fara nicio reducere. Deci un discount de 10%. O adevarata afacere!

      (Citează)

  11. am cumparat o tableta mai scumpa cu aproape 50 de lei decat in alt magazin, chiar daca era la reducere. cu asa promotii sa tot cumperi :)

      (Citează)

  12. Alex:
    Bravo, acum poti sa-ti irigi bucile linistit cu gandul ca ai facut economie de 50 lei.

    Daca tot trebuie sa iau un aparat, ma bucur si la 20 RON reducere. Nu ma astept sa mi-l dea nimeni moka deci sunt super multumit de cei 50 RON economisiti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus