un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Carrefour relansează site-ul, adaugă noi funcții și oferă o nouă aplicație de mobil clienților

21 Sep 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Carrefour România arată din nou că pune mare preț pe lumea digitală. După ce-au introdus, practic, conceptul de hipermarket online în România, acum vin cu noi îmbunătățiri și modificări precum un site optimizat și aplicația Carrefour pentru Android și iOS.

SITE-UL CARREFOUR

Site-ul carrefour.ro arată modern și poate fi folosit foarte bine și de pe mobil. Are un meniu clar în care poți vedea promoțiile curente și cataloagele periodice Carrefour, plus harta magazinelor și informații despre companie, dar a fost adăugată o secțiune de rețete și ingredientele sunt scalabile. Dacă vrei să știi de ce ai nevoie pentru o persoană sau pentru 12, e suficient să modifici acolo contorul.

site_carrefour_5site_carrefour_1

O altă secțiune a site-ului este cea MyCarrefour, unde ai diverse alte servicii la dispoziție. De exemplu, poți adăuga direct ingredientele dintr-o rețetă într-o listă proprie de cumpărături. Listele de cumpărături au marele avantaj că vin cu link individual și le poți arăta altei persoane, de exemple soțului/soției, pentru a ști ce aveți de cumpărat.

site_carrefour_2

Fă-ți cont MyCarrefour aici.

Apoi, există ceva numit Meniul Săptămânii. Mi-a plăcut ideea, poți adăuga din rețetele din site în orice zi a săptămânii, ca să faci o planificare.

site_carrefour_3site_carrefour_4

Nu-i deloc rău. Este un mare pas în față relativ la vechiul site și la alte site-uri concurente.

APLICAȚIA CARREFOUR

Aplicația de Android este deja disponibilă (vedeți aici detalii și download link), iar cea de iOS se lansează în curând.

Dacă vă conectați cu același cont ca și pe site, veți avea acces la respectivele liste de cumpărături și făcute anterior. Meniul Săptămânii se sincronizează și el.

În aplicația de telefon ai acces la harta magazinelor și la orar, produsele din lista de cumpărături se grupează pe raioane, aștept să ajung într-un magazin și să văd dacă mi se recunoaște și poziția în interiorul magazinului și dacă voi fi dus la raftul produsului.


Acest articol face parte din campania de lansare a noului site Carrefour.

    9 comentarii

  1. poate mai lucreaza putin la marketing. eu acum aflu prima oara ca vand online.

      (Citează)

  2. Ai nevoie de acces la internet.reteaua lor este indoielnica :-)

      (Citează)

  3. Vezi mă că pitch-ul ăla cu toată țara a avut și rezultate? :))

      (Citează)

  4. sunt curios daca acum merge pentru ca am incercat sa cumpar de la ei acum vreo 2 saptamani si paginile se incarcau greu (iar pozele oricum se incapatanau sa se incarce). asta in timp ce site-ul cora a mers impecabil. am ales bineinteles cora. sunt deschis totusi sa mai incerc.

      (Citează)

  5. Cine se baga la un pariu (pe un Chupa Chups) ca design-ul aplicatiei e facut in PowerPoint de un dude de la marketing sau cel mult de un programator in Paint?

      (Citează)

  6. Alaltăieri am văzut în Play Store și aplicația Smart Shopping, azi nu știu de ce nu mai e vizibilă. Nu știam de ce tot primesc notificarea de activare a Bluethoot-ului, dar mi-am dat seama apoi că trebuie să fie ceva legat de tehnologia beacon pe care au implementat-o în toate hipermarketurile din țară. Chiar sunt curios ce se serveștii prin beaconii plasați în magazin, n-am apucat să testez încă.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus