un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante – 9 septembrie 2015

9 Sep 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

 

    7 comentarii

  1. Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca in “Articole interesante – DD/Month” ar trebui sa fie chestii din ziua respectiva, hai o zi-doua in urma, dar nu 6. :) Parerea mea!

      (Citează)

    • Sa ma scuze autorl primului post. Acum m-am prins. Eu cu 6 zile mi-e si rusine acum ca am postat! :)

        (Citează)

    • E o chestie săptămânală cu articole care mi-au atras atenția. Nu e scopul acestui blog să facă zilnic asta, pentru asta poți urmări pagina de Facebook a blogului, mai dau acolo diverse linkuri bune.

        (Citează)

  2. Cel mai tânăr supraviețuitor care și-ar putea aminti ceva din lagăr are acum peste 75 de ani. Deci cel puțin ca teorie ar putea face concerte fără probleme, ar fi destui care să nu asocieze muzica cu experiența din lagăr. Dar asta doar dacă lumea ar judeca doar muzica. Problema e ca intervin prejudecățile. Așa ca un exemplu interesant din partea ailaltă a gardului, în Germania de după război nu prea aveai cum să arunci o piatră fără să lovești un fost nazist, ca să-și vadă lumea de treabă și să nu înceapă cu arătatul cu degetul și acuzele care a fost mai nazist decât celălalt au cam pus batista pe țambal și au pus accent foarte mare pe “sanctitatea datelor personale” ca să zic așa. De aia când Whatsapp a trecut la Facebook au migrat nemții în masă la altele doar pt că Whatsapp preluase în TOS nu știu ce clauză obscură de la FB care nu dădea bine la paranoia nemților. Sau alt exemplu amuzant e cu blurarea pe streetview a locuințelor la cererea locatarilor. Și nu mă refer doar la vile sau case unde aș înțelege, mă refer la ferestre de bloc. Și dacă îi întreb pe ăștia tineri care e faza cu paranoia asta toți dau din umeri și zic că așa trebuie să fie, chiar dacă nu are sens.

      (Citează)

  3. No iPhone 6S news?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus