blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Articole interesante – 30 august 2015

30 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. “Tot iei se plang”?!?

    (Citează)

 2. Bun, acuma cu peruca lui Trump nu poti sa fii 100% sigur.

    (Citează)

 3. Există deja bike-sharing și la Timișoara, și e funcțional de la începutul verii: http://goo.gl/fYGtCI

    (Citează)

  • La Timisoara functioneaza de 2-3 luni cu succes dar n-am vazut nici o stire despre asta. :) La noi poate sa pice bomba atomica si tot nu se relateaza. :) Cand e ceva de cacat atunci dau stiri de la noi :))

     (Citează)

 4. Timisoara oricum e de cacao, v-au cucerit tiganii, my friend…

  Trespasser:
  La Timisoara functioneaza de 2-3 luni cu succes dar n-am vazut nici o stire despre asta. :) La noi poate sa pice bomba atomica si tot nu se relateaza. :) Cand e ceva de cacat atunci dau stiri de la noi :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus