un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Articole interesante – 30 august 2015

30 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. “Tot iei se plang”?!?

    (Citează)

 2. Bun, acuma cu peruca lui Trump nu poti sa fii 100% sigur.

    (Citează)

 3. Există deja bike-sharing și la Timișoara, și e funcțional de la începutul verii: http://goo.gl/fYGtCI

    (Citează)

  • La Timisoara functioneaza de 2-3 luni cu succes dar n-am vazut nici o stire despre asta. :) La noi poate sa pice bomba atomica si tot nu se relateaza. :) Cand e ceva de cacat atunci dau stiri de la noi :))

     (Citează)

 4. Timisoara oricum e de cacao, v-au cucerit tiganii, my friend…

  Trespasser:
  La Timisoara functioneaza de 2-3 luni cu succes dar n-am vazut nici o stire despre asta. :) La noi poate sa pice bomba atomica si tot nu se relateaza. :) Cand e ceva de cacat atunci dau stiri de la noi :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus