un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă un film Star Wars a fost anunțat, personaj principal fiind Han Solo

13 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Disney călărește tare de tot licența Star Wars cumpărată recent de la Lucasfilms. Noi jocuri, filmul Episodul 7: The Force Awakens apare în cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar două noi filme sunt anunțate în afara seriei.

Primul este Star Wars: Rogue One și nu se cunosc prea multe detalii despre el. Se filmează acum, va fi în cinematografe la anul.

Zilele trecute a fost anunțat încă un film stand-alone din seria Anthology (adică nelegat de seria “episoadelor”). Va fi centrat pe Han Solo și cum a ajuns acesta să fie un traficant, probabil ducând până la momentul când îi întâlnește pe Luke Skywalker și Obi-Wan Kenobi. Va fi lansat pe 25 mai 2018, iar încă nu se cunosc alte detalii.

E o manevră riscantă. S-ar putea ca lumea să nu fie atât de entuziasmată de un astfel de film, mai ales că (geeky mode activated) are loc într-o perioadă în care singurii Jedi rămași erau Obi-Wan Kenobi (care trăia ascuns în munți) și Yoda (mlaștină) și nici nu văd cum l-ar putea lega de Darth Vader, or tocmai aceștia asigură farmecul respectivei perioade. Mai bine ar face filme în perioadele mai vechi la istoriei Star Wars, ceva în genul jocurilor Knights of the Old Republic, unde poți crea noi personaje și noi serii pe baza lor.

star-wars-the-force-awakens-teaser-trailer-x-wing-flying-over-lake

sursa: starwars.com via CNN.

    6 comentarii

  1. Istorie au, doar să vrea să o exploateze.

      (Citează)

  2. daca e facut dupa carti sunt destule detalii :).
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Han_Solo_Trilogy

      (Citează)

  3. Nu stiu cat de riscanta e. Han Solo si Chewie sunt personaje foarte indragite. Mai ales ca se pot lega si de Lando si cum a ajuns Han sa preia Millenium Falcon. Povesti ar fi si cred ca si interes din partea publicului.
    Si noi personaje/povesti in perioada KOTOR prezinta un oarecare risc, dar sunt de acord ca merita exploatata si aceasta directie.

      (Citează)

  4. Andrei (fiul meu de 6 ani) iubeste Star Wars (este fan Darth Wader).
    Ii fac o bucurie daca-i spun.
    Multumesc.

      (Citează)

  5. Doar 2 Jedi, da. In afara de cei cativa zeci ascunsi prin templele secrete. Si garda imperiala, care nu erau Jedi, dar erau force sensitive.

      (Citează)

  6. Am vazut mai demult tot asa pe imdb, are nota bunicica insa nu stiu cat vor sa o mai lungeasca ca deja au exploatat prea mult aceasta serie ..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus