un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte de la Flanco Discount Night

15 Jul 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

A început campania de reduceri Flanco Discount Night, care se încheie mâine dimineață la 8. Ofertele cele mai bune cred că se vor încheia mult mai rapid, așa că uitați-vă rapid dacă nu aveți nevoie de ceva.

Iată ce-mi place:

N-am găsit aspirator, iar televizorul LG de 40 de inchi din ofertă parcă e mai scump decât ar trebui, deși nu-i rău modelul. Aș vrea ceva non-smart, totuși.

    15 comentarii

  1. Andrei Ionita

    15/07/2015 la 9:35 PM

    Deci televizor nu, aspirator nu, campanie de reduceri bugetată alaltăieri.

      (Citează)

  2. asa colectie de pocnitori poate doar la emag mai vezi :-(

      (Citează)

  3. Slabut, chiar jenant, SSD-ul la 149 de lei e de 64Gb.

      (Citează)

  4. inca o campanie de minciuni sustinute de NWradu ca doar foamea de bani e mare !

      (Citează)

    • Nu te silește nimeni să cumperi, doar îți spun că sunt reduceri undeva. Reducerile se fac pentru cei ce au nevoie de produse și îi convingi să cumpere acum sau să cumpere ceva ce în mod uzual e peste bugetul lor.

        (Citează)

  5. nwradu:
    Păi nu te așteptai la asta? NIci de Black Friday nu cred că vedem de 120 GB la banii ăia, poate la 199 lei, ca anul trecut.

    am cumparat la 99 de lei !!! nu la 199

      (Citează)

  6. nwradu:
    Nu te silește nimeni să cumperi, doar îți spun că sunt reduceri undeva. Reducerile se fac pentru cei ce au nevoie de produse și îi convingi să cumpere acum sau să cumpere ceva ce în mod uzual e peste bugetul lor.

    deci abureli !!! Nu faci asta pentru cititori ca vezi doamne ce suflet mare ai tu , o faci pentru tine , si nu e nimic rau in asta . Eu te urmaream pana nu demult cu placere , ar fi mult mai bine sa cauti calitatea si nu cantitatea din ce postezi in ultima vreme asta reiese si din articole si din reclamele pe care le postezi , repet nu am nimic cu reclama pe blog nu sunt nici invidios daca faci bani ( bravo tie )

      (Citează)

  7. NU.MERG.LINKURILE !

    Nici unul ! http://i.imgur.com/B4IhvIx.jpg

      (Citează)

  8. Nu inteleg de ce aruncati cu noroi in Radu! Nu el face aceste reduceri, doar posteaza care sunt mai bune, din punctul lui de vedere.

    Inca o data, faptul ca un produs are pret mai mare decat anu’ trecut de BF nu e vina/problema lui Radu.

      (Citează)

  9. A fost super-tare. Mi-am luat un mouse Microsoft de la Altex de bucurie, cu 70% reducere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus