un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: True Detective sezonul 2 / Detectivii din California

22 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

True Detective S1 / Detectivii din Louisiana a fost un serial pe cinste, cu un mister bun, o lume foarte creepy și doi actori excelenți, Woody Harrelson și Matthew McConaughey. Cred că toți fanii serialului au fost un pic îngrijorați când s-a anunțat că sezonul 2 va avea alți actori (Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch) și un scenariu fără nici o legătură cu primul sezon.

Ei bine, puteți sta liniștiți, sezonul 2 pare la fel de bun și actorii își fac perfect rolurile. Am avut acces la un site HBO super-secret și am văzut 3 episoade din noul sezon, toate cu atâtea watermarkuri pe ele (inclusiv cu numele meu pe ecran) de mi-a fost și teamă să fac un singur screenshot.

Primele trei episoade se prezintă bine. Ideea este aceeași, un grup de polițiști cu multe probleme în viața personală sunt nevoiți să rezolve o crimă macabră, una în care victima avea legătură cu investiții de milioane de dolari în zona respectivă, așa că sunt multe interese la mijloc.

Credeați că cei doi din sezonul 1 au probleme? Să-i vedeți pe acești polițiști, rar ai putea aduna un grup mai dubios. Colin Farrel joacă rolul unui detectiv cu mari probleme în căsnicie, bețiv, corupt, resemnat în viață, Rachel McAdams are o familie la fel de ciudată, Taylor Kitsch (pe care-l știți din rolul John Connor de acum câțiva ani) descoperă cadavrul ce declanșează investigația într-un moment când voia să se sinucidă. Vince Vaughn credeam că va juca rolul unui polițist, chestie care-i îngrijora pe mulți fani obișnuiți să-l vadă în roluri de comedie, dar actorul este aici un afacerist, fost gangster, implicat în scandalul respectiv, iar omul joacă foarte bine și dovedește că nu doar la comedii se pricepe.

Primul episod abia stabilește ce-i cu fiecare personaj, așa că aveți răbdare. Acțiunea adevărată începe de la al doilea episod, care se și termină cu un cliffhanger mărișor. Tot în al doilea episod apare și cea mai amuzantă replică, când se spune despre o țigară electronică că te aduce mai aproape de a face o felație unui robot.

Noul sezon poate fi văzut începând de astăzi în fiecare luni, la ora 20:00, pe HBO. Primul episod este deja disponibil pe HBO Go chiar și fără abonament.

Tot astăzi mai încep două seriale noi pe HBO: Jucatorii / Ballers si In pragul dezastrului / The Brink. Primul este cu Dwayne Johnson, un serial comedie despre jucători de fotbal american, al doilea tot un fel de acțiune-comedie neagră cu Tim Robbins și Jack Black despre politică, crize în lume și război. Găsiți trailerele în linkuri. Le puteți urmări pe HBO în fiecare luni de la ora 21:00 și 21:30, dar și pe HBO GO.

Ați aflat deja că HBO GO este acum disponibil și la Vodafone în abonamentele RED și Smart.

    10 comentarii

  1. Chiar atat de super secret sa fie acel site HBO. Mai mult ca sigur este vorba despte HBO NOW.

      (Citează)

  2. Spune 2 cuvinte si despre Mr Robot care debuteaza de la 1 iulie.

      (Citează)

  3. Nu prea ma uit la seriale bai baietii….dar cine a vazut jurassic world?

      (Citează)

  4. Site HBO super secret? asa le zice acum la torente?

      (Citează)

  5. Primul sezon e must-see pentru cine nu l-a vazut. Sezonul 2 nu promite prea multe.

      (Citează)

  6. pitikut:
    Chiar atat de super secret sa fie acel site HBO. Mai mult ca sigur este vorba despte HBO NOW.

    Nu, au un site pentru screeners.

      (Citează)

  7. Cristi:
    Nu prea ma uit la seriale bai baietii….dar cine a vazut jurassic world?

    Eu, mi s-a părut banal.

      (Citează)

  8. razorsbk:
    Spune 2 cuvinte si despre Mr Robot care debuteaza de la 1 iulie.

    pai e live si ala. script frumos, actorul principal zici ca e nascut pentru rolul ala.

      (Citează)

  9. razorsbk:
    Spune 2 cuvinte si despre Mr Robot care debuteaza de la 1 iulie.

    Trist este că episodul pilot din Mr. Robot e deja pe siteurile de filme si seriale…

      (Citează)

  10. ballers = jucatorii??? wtf? mingicarii mi se pare mult mai apropiat de intelesul cuvintului

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus