un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine la prima oră eMAG începe o nouă campanie Revoluția Prețurlior

22 Jun 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Fiți cu ochii pe eMAG mâine dimineață, începe o nouă campanie de reduceri Revoluția Prețurilor. Nu știu multe alte detalii, dar pentru a prinde startul mai devreme, instalați aplicația mobilă eMAG (Google Play, AppStore) și veți avea în ea acces la oferte cu o oră mai devreme decât pe site.

Vor fi reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse vândute de eMAG, inclusiv telefoane, electrocasnice, haine, jucării și cărți, după cum ne-am obișnuit deja. Un Galaxy S5 va costa 1.649 lei, televizoare Samsung la 1.049 lei, o altă bârfă vorbește despre pantofi casual din piele întoarsă la 99 lei. Noi ne apropiem de finalizarea unei noi renovări de apartament și avem o listă de electrocasnice de care avem nevoie (și inclusiv becuri și tigăi), așa că voi fi la prima oră pe baricade, în aplicația eMAG.

Luni după prânz vor fi introduse noi produse în oferte, așa că fiți pe fază.
emag_rev_preturilor


Articolul face parte din campania de promovare Revoluția Prețurilor la eMAG.

    10 comentarii

  1. “Vor fi reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse vândute de eMAG, inclusiv telefoane, electrocasnice, haine, jucării și cărți, după cum ne-am obișnuit deja.”

    Dupa cum ne-am obisnuit deja, emag va creste preturile cu 51%, apoi il va reduce cu 50%, iar tu ca popandau pui boticu ca trebuie sa iti cumperi pentru ca ai nevoie, si mai si profiti de reducere …… long live emag … NOT

    nota! tu ca popandau -> nu face referire la autorul articolului.
    emag face asa zisele “campanii de reduceri” (care in ultima vreme au fost niste marlanii) pentru a creste vanzarile. O persoana daca are nevoie de un lucru, il cumpara si daca nu are pret taiat.

      (Citează)

  2. Noi avem o listă de electrocasnice necesare, dacă apare ceva mai ieftin le cumpăr, dacă nu, nu.

    Cei care văd un preț tăiat pot compara pe price.ro sau xlei, nu cred că se mai aruncă nimeni doar așa, că vede o etichetă. Sau dacă se aruncă, o face că-și permite și este mulțumit să ia respectivul produs la respectivul preț.

      (Citează)

  3. Hai sa ii mai dau o ultima sansa emagului … poate vin si ei cu macar 50% din produsele din promotie cu adevarat reduse….
    Totusi… Radu vrei sa facem 1 pariu legat de numarul (procentajul) produselor cu adevarat reduse din campanie? (si pentru usurinta, hai sa ne limitam la electronice, electrocasnice … sunt mai usor de monitorizat, fata de haine/carti/parfumuri)
    Daca pretul a 50%+1 produse sunt cu adevarat reduse, eu nu o sa mai scriu in cadrul articolelor promovate de tine pentru emag.
    Daca 50%+1 din produse au pretul pus la misto, ca popandaii e multi, prosti si pun botu la campanii de reduceri, tu esti de acord sa nu le mai promovezi campaniile mincinoase?

    Cand cineva crede cu adevarat intr-un produs si isi asociaza numele cu un produs (promovare) inseamna ca el chiar crede in produsul respectiv … am sau nu dreptate?

    p.s.: vreau sa fiu fair-play si sa iti dau o sansa de a castiga pariul (asta daca il acepti) … de asta am pus limita de 50%+1

      (Citează)

  4. Radu spune ca vor fi reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse vândute de eMAG. Asta se poate traduce prin faptul ca in fiecare categorie de produse (electronice, electrocasnice, carti etc.) va fi cel putin o reducere de pret care poate ajunge chiar si la 50%. Deci pot avea un singur produs cu pretul redus cu 50% si reduceri mai mici sau mai mari la alte cateva produse din fiecare categorie.

    Chiar si acum au pe site o geanta cu 83% reducere:

    http://www.emag.ro/geanta-laptop-hama-lane-pentru-15-6-black-101386/pd/DS1FJBBBM/

      (Citează)

  5. Discutam c-un prieten care la un moment dat era angajat intr-un magazin de electrocasnice, si el imi explica cum stateau pe stoc frigiderele si masinile de spalat la 1.000 de lei, si cum nu le cumpara nimeni, si cum bagau ditamai promotia si afisau mare pe produse ca ele beneficiaza de o reducere de la 1.300 de lei la 1.000 de lei, brusc se vindeau ca painea calda. Cam asta si cu zecile campanii de reduceri de preturi care ne invadeaza.

      (Citează)

  6. p.s.: vreau sa fiu fair-play si sa iti dau o sansa de a castiga pariul (asta daca il acepti) … de asta am pus limita de 50%+1

    cred ca mai bine ati pune pariu pe niste ochelari…
    sa poti numara mai bine bannerele emag :P

      (Citează)

  7. Si tacerea e un raspuns. Multumesc radu!

      (Citează)

  8. In subiectul stirii ai scris Prețurlior

      (Citează)

  9. Deja incepe sa bata la ochii cu atatea campani, peste tot la magazinele online numai reduceri numai nebuni

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus