un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri: seria Final Fantasy pentru PC

17 Jun 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Dacă doriți să jucați unele dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, seria Final Fantasy este acum la reducere pe Steam.

FF7 este magic. Povestea este superbă, personajele la fel. Este un joc vechi, chiar dacă reactualizat pentru a funcționa pe sistemele actuale, așa că trebuie să aveți răbdare cu grafica sa colțuroasă, dar dacă faceți abstracție de ea veți descoperi un univers ce, îndrăznesc să spun, a revoluționat RPG-urile și a inspirat filme și fanfiction. Japonezii de la Square Enix știu să facă povești bune.

FF8 este foarte bun și el, l-am jucat cu aceeași plăcere, chiar dacă personaje precum Sephiroth și Cloud și Aeris lipsesc, însă povestea este la fel de bună și sistemul de joc este asemănător.

FF13 l-am jucat pe Playstation 3 și îl voi cumpăra acum pe PC, împreună cu continuarea sa, FF13-2. Acestea sunt jocuri moderne, cu grafică mai bună, cu o poveste la fel de complicată și plină de mistere. Abia aștept să văd FF13-2.

Le găsiți pe toate aici. Ofertele sunt valabile încă vreo 3 ore. Consultați un walkthrough dacă le jucați, sunt diverse secrete pe care ar fi păcat să le pierdeți pentru că n-ați știut de ele.

Mai aveți acolo la ofertă și Microsoft Flight Simulator X, dar cam e nevoie de joystick (sau chiar dual-stick) pentru a-l juca așa cum trebuie.

dreamhack_bucuresti_2015_27

    2 comentarii

  1. Cat timp a trecut. Pe vremuri FF7 a fost principalul motiv de cearta când în casa era un singur calculator. Merita 6 euro pentru nostalgie și munca altora.

      (Citează)

  2. Tocmai au anuntat, la E3, remake FF7 pentru next-gen consoles (cel putin pentru PS4 sigur, nu sunt sigur de XBox One). E si trailerul undeva pe net :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus