un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ford aniversează motorul 400.000 cu un clip special în fabrica din Craiova

8 Jun 2015  ·

AUTO  ·

11 comentarii

Ford aniversează producerea a 400.000 de motoare la fabrica de la Craiova și fac asta cu un clip stilul Ken Block turnat chiar în fabrică. Îl puteți vedea mai jos.

Felicitări lor și felicitări celor care au făcut clipul, mi se pare foarte bun. Văd o grămadă de GoPro-uri, o dronă DJI Inspire de 12.000 de lei, mașină de urmărire șamd.

Cât despre Ford, duminică m-am plimbat prin zona Kiseleff și am văzut 3 Mondeo noi. Cred că modelul va avea succes mare în România și îl merită. Motoare? La Craiova se fabrică două modele, 1 litru și 1,5 litri Ecoboost. Am vizitat fabrica și puteți vedea aici cum se fabrică motorul, iar aici cum arată motorul.

ecoboost_1_craiova

  11 comentarii

 1. Cam prea “violent”, sunt multe scene unde un slow-motion era mai bun decât să vezi o mașină cum zboară ca gândul prin cadru.
  În rest, super tare!

    (Citează)

 2. Conform ziarului Capital: “Ford nu mai produce la Craiova motorul EcoBoost de 1,5 litri”
  http://www.capital.ro/ford-nu-mai-produce-la-craiova-motorul-ecoboost-de-15-litri.html

    (Citează)

 3. ce panicat era buhnici:)))

    (Citează)

 4. cipoc:
  ce panicat era buhnici:)))

  Si-a schimbat pampersii Buhnici de trei ori pana au terminat filmarile :))

    (Citează)

 5. Asta e mai tare: https://www.facebook.com/RazvanC3ntru/videos/vb.451948984859214/855913721129403/?type=2&theater
  A sarit peste un sens giratoriu si a aterizat in TIR.

    (Citează)

 6. Gymkhana de Romania, le-a iesit binisor chiar :)
  Pentru cine vrea mai mult, sa caute Gymkhana pe youtube variantele de la DC shoes cu Ken Block, foarte misto, de acolo s-au inspirat cei de la Ford.

    (Citează)

 7. N-au avut bani cei de la Ford sa-l aduca pe Ken Block si au facut o copie (reusita).
  Poate-mi explica si mie cineva ce cauta buhnici acolo, care e rolul lui.

    (Citează)

 8. AdrianG:
  N-au avut bani cei de la Ford sa-l aduca pe Ken Block si au facut o copie (reusita).
  Poate-mi explica si mie cineva ce cauta buhnici acolo, care e rolul lui.

  Nici n-ar fi avut farmec, plus că fabrica e prea mică pentru Ken Block. Dacă omul ar veni aici, înseamnă că aproape în fiecare zi ar fi prezent la vreo altă treabă similară undeva în lume, dar nu e fezabil, că bănuiesc că are nevoie de vreo săptămână de antrenament pe “circuit”. Așa măcar au făcut-o cu români și dă mai bine la imagine.

  Buhnici e destul de popular pe mașini, că lumea ține minte reportajele lui de la TV, chiar dacă acum e mai mult cu tehnologia. În practică, rolul său acolo este de a aduce o altă vedetă în cadru, practic așa clipul va fi arătat și în emisiunea lui sau pe site-urile lui, că doar a participat și el.

    (Citează)

 9. AdrianG:
  Poate-mi explica si mie cineva ce cauta buhnici acolo, care e rolul lui.

  Seat-babe sau animator.

    (Citează)

 10. Cum de nu a prezentat Buhnici cheia de la masina?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus