un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Femei care știu ce sunt

30 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Îmi sunt recomandate de Facebook pentru a le urmări tot felul de femei dubioase, majoritatea vedete din reviste de bărbați, stilul siliconate și cu un timeline plin de fotografii cu ele în costume de baie cât mai sumare. Nu le pot spune pițipoance, cuvântul mi se pare că descrie și o lipsă totală de creier, iar în această privință nu mă pot pronunța.

(De ce mi le recomandă Facebook? E vina mea, urmăresc alte vedete similare și Facebook s-a cam prins de asta. Mea culpa.)

Câteva dintre ele trec la description ceea ce sunt. De exemplu “playboy model, playmate playboy usa, miss september 2013, monster energy girl of the year” șamd. Asta fac ele, fotografii sexy și apariții pe la diverse evenimente, cum și la noi se întâmplă cu o grămadă de vedete gen Gina Pistol, Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu șamd, pe care până la urmă doar nudurile le-au făcut celebre și nimănui nu-i pasă de alt aspect.

E greu să zici că ești altceva când fotografiile tale sunt ca mai jos:
abby_parece_1abby_parece_2
franchesca_1

Altele, însă, au trecut mai departe. De exemplu o domnișoară găsită se descrie ca “Athlete, Host of CoolFitTV YouTube, Fit Cook, Designer & owner of http://www.GiaMacool.com/ Promoter of healthy, fit, lifestyles for all.”

Da, este atletă, că toate aceste vedete stau mult timp la sală. Și de acolo pun tot felul de selfie-uri și clipuri video pe net, în care îți recomandă diferite exerciții, dar de fapt își arată fundul. Este și gazda propriului canal de pe YouTube, nu? Face recomandări de salate, deci este bucătar de fitness, e și designer pentru că a ales cu mâna ei hainele pe care le recomandă, promovează o viață sănătoasă șamd. O grămadă de ocupații.

Este totuși de admirat că cineva folosește o astfel de domnișoară ca să facă bani nu numai din pictoriale și prezențe la evenimente. Cineva o fotografiază pe la sală și în piscină și îi întreține pagina online. Companii bagă niște bani pentru ca ea să apară cu nu știu ce ulei de corp în mână. Pe blogul ei sunt câteva articole despre niște salate, conținut suficient pentru a justifica, măcar așa de ochii lumii, faptul că vinde acolo și niște costume de baie de la o firmă cu care colaborează. E un întreg business construit în jurul ei.

Nu găsesc nici măcar un exemplu de cineva care face același lucru și la noi. Hai, poate Andreea Raicu. Restul vedetelor noastre se mulțumesc să fie pițipoance întreținute, iar impresarii lor muncesc din greu să le bage la Capatos, dar nu mai mult.

Apropo, costumele de baie precum acesta de mai jos se cheamă “monokini“. Că na, e o singură piesă. Viața mea este mult mai bogată de când am aflat asta.

gia_macool_2gia_macool_3

  17 comentarii

 1. La articolul asta nu sare nimeni cu

  speedy.gonzales:
  radule, dupa cum am mai spus si in alte dati, te rog limiteaza-te doar la review-uri hardware ca la alea te pricepi

    (Citează)

 2. Acum niste multi ani ma uitam la un concurs de frumusete pe canalul 1 de la bulgari. Prezentatorul a spus ceva de genul ca ar prefera costum de baie trikini: sapca, ochelari si sandale.

  Aceste d-re mai au o ocupatie, sunt inchiriate cu saptamana de seici arabi care s-au plictisit de viata si vor sa experimenteze ceva occidental. Avea zoso un articolas pe tema asta si link la un site foarte descriptiv in privinta a ce sunt dispuse d-rele sa faca.

    (Citează)

 3. pe bune ca nu inteleg articolu asta

  macar pune ceva NSFW la inceput…

    (Citează)

 4. Mda, s-a imbogatit un pic privelistea pe blog.

    (Citează)

 5. Te rog sa nu mai pui asemenea fotografii. Eu intrasem pentru routerele cu multe antene.

    (Citează)

 6. Carmen Bruna, de exemplu.

    (Citează)

 7. Bikini vine de la atolul din Pacific cu acelasi nume, care a devenit celebru în urma testelor cu bombe atomice din anii 40 și 50. Cineva a luat numele și a botezat după el costumul de baie din 2 piese. Deci acel “bi” nu are legătură directă cu “2” ca în cuvintele cu prefix cum ar fi bipolar, bisexual etc. Și, în consecință, nu are nici o noimă monokini sau trikini. Sînt cuvinte inventate de oameni inculți care nu cunosc etimologia cuvîntului inițial.

    (Citează)

 8. Nu era adevăratul Sebastian Bârgău, așa că am șters tot.

    (Citează)

 9. alias:
  Bikini vine de la atolul din Pacific cu acelasi nume, care a devenit celebru în urma testelor cu bombe atomice din anii 40 și 50. Cineva a luat numele și a botezat după el costumul de baie din 2 piese. Deci acel “bi” nu are legătură directă cu “2” ca încuvintele cu prefix cum ar fi bipolar, bisexual etc. Și, în consecință, nu are nici o noimă monokini sau trikini. Sînt cuvinte inventate de oameni inculți care nu cunosc etimologia cuvîntului inițial.

  Interesant, mulțumesc. Știam de atol, dar nu știam legătura.

    (Citează)

 10. Mie mi-a placut articolul, asa este, pe facebook si nu numai sunt tot felul de aparitii ,,colorate” sa atraga privirile. Pe undeva e bine ca ne mai clatim nitel ochisorii.

    (Citează)

 11. Carne de tun

    (Citează)

 12. Eu am curu mai misto decat gagica din ultima poza. Doar ca tre sa-l defrisez.

    (Citează)

 13. alunelu:
  La articolul asta nu sare nimeni cu

  dimpotriva, la subiectul asta toata lumea-i priceputa

    (Citează)

 14. gogu:
  Eu am curu mai misto decat gagica din ultima poza. Doar ca tre sa-l defrisez.

  Pune-l la bataie la americani, au legiferat casatoriile intre persoane de acelasi sex asa ca poate ai succes.. ;)

    (Citează)

 15. Matilda stie ce faci cand esti singur acasa? :P

    (Citează)

 16. gabi: Pune-l la bataie la americani, au legiferat casatoriile intre persoane de acelasi sex asa ca poate ai succes.. ;)

  europenii au legiferat casatoriile gay demult. dar banuiesc ca de ei nu ai auzit, ca nu erau in Libertatea.

    (Citează)

 17. Blonda din prima poza este abby parece: http://www.playboymisssocial.com/abbyparece – mama a 2 copii

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus