un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vrei să câștigi un laptop de gaming Alienware?

13 May 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

PC Garage are un concurs la care vă spun întâi premiul: un laptop Alienware de gaming în valoare de 7000 de lei!

Pentru a-l câștiga, intrați pe pagina de concurs PC Garage și veți găsi acolo niște versuri, 8 la număr. Trebuie să vă înregistrați interpretându-le ca o melodie, în ce stil vreți voi, să puneți clipul pe YouTube și apoi să-l înscrieți în concurs folosind formularul din aceeași pagină. Vă puteți înregistra cu telefonul mobil sau cu webcam-ul.

Concursul ține până pe 21 mai, iar câștigătorul va fi ales de un juriu PC Garage, adică nu-i pe bază de voturi sau like-uri, o veste foarte bună. Puteți vedea întreaga gamă Alienware aici. Premiul este un model cu procesor Core i5, 8 GB RAM, placă 860M și ecran de 13 inchi.

  6 comentarii

 1. Foarte tare ideea asta de concurs!
  Bafta participantilor!

    (Citează)

 2. Sigur câştigă vreun rapper wannabe d-ăsta. O să fie interesant :D

    (Citează)

 3. ce porcarie…

    (Citează)

 4. Și, dacă nu se maimuțărește nimeni, ți-l dă ție?

    (Citează)

 5. gaming pe 13 inch? Oook…

    (Citează)

 6. A castigat cineva laptopul? Destul de faine modelele de la Alienware, dar mega scumpe :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus