un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O rețetă mișto pentru mic dejun

19 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Îmi plac ouăle. Le-am făcut în interiorul unor inele de ardei gras, le-am făcut și ca omletă în interiorul unor forme de brioșă, acum am mai văzut o rețetă mișto pe net.

NEW RECIPE VIDEO: These hole in the bread eggs are an old family favourite but I've jazzed them up with some new toppings! http://bit.ly/1EGDjCN

Posted by Donal Skehan on Thursday, May 14, 2015

Nu mă aștept ca oul să rămână în pâine dacă ar fi să ridici felia în aer, așa că nu voi face asta. Ornarea și adăugarea de alte ingrediente sunt la dorința fiecăruia, dar eu aș pune și o felie subțire de prosciutto pe acolo. Dacă nu găsiți pâine integrală cu felie mare, puteți folosi din cea pătrată și deja feliată din comerț.
feat_oua_paine

Rețeta completă și un film ceva mai lung găsiți pe site-ul lui Donal Skehan.

    8 comentarii

  1. Chiar ieri vazusem ceva asemanator, doar ca rezultatul arata mult mai bine:)

      (Citează)

  2. am vazut zilele trecute o reteta misto de un fel de oua ochi

    se separa 4 albusuri de galbenusuri

    bati bine albusul si il imparti in 4 “munti” cu o mica adancitura in mijloc in care pui galbenusul

    bagi la cuptor…aratau f bine..o sa incerc si eu in week-end :)

      (Citează)

  3. am vazut zilele trecute o reteta misto de un fel de oua ochi

    se separa 4 albusuri de galbenusuri

    bati bine albusul si il imparti in 4 “munti” cu o mica adancitura in mijloc in care pui galbenusul

    bagi la cuptor…aratau f bine..o sa incerc si eu in week-end :)

      (Citează)

  4. Actually, ouale chiar raman in felia de paine. Am facut reteta asta de multe ori si din cauza faptului ca atunci cand le torni in forma ( chiar daca tigaia e super incinsa) ele tot se intind putin subu paine si intra in ea formand astfel un sstrat super subtire de albus prajit sub paine.

    yummy indeed.

      (Citează)

  5. Eu am incercat cuib de oua in cartofi, de vreo 2-3 ori dar nu mi-a iesit :(
    Se face la cuptor, insa cred ca e ceva cu temperatura cuptorului, pe care nu am cum sa o setez.

      (Citează)

  6. Ouale mele sunt cele mai bune, va recomand si voua sa le incercati:
    Necesar: 2/3 demibaghete, 4 oua, sunca afumata, cascaval, smantana, ardei rosu, ceapa verde.
    Painicile se cresteaza si se scoate tot miezul. Restul se toaca marunt si se amesteca cu ouale. Compozitia rezultata se baga in painici, painicile se pun in tava si tava la cuptor.
    Dupa aprox 45 de min de coacere se baga pe sub mustata.

      (Citează)

  7. is bune rau de tot prostiile astea.

    apropo: vii la burger fest?

      (Citează)

  8. Chiar pare o reteta foarte tentanta si probabil foarte practica si gustoasa pe care urmeaza sa o incerc, sper sa aiba succes printre memebrii familiei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus