un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Heroes of the Storm se lansează pe 2 iunie

31 May 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Pe 2 iunie se lansează oficial Heroes of the Storm, cel mai nou joc Blizzard. Jocul este un team brawler online (adică ceva gen DOTA, se joacă în echipă, se fac upgrade-uri la eroi, se cucerește teritoriul șamd) cu personaje din toate jocurile Blizzard, așa că ai la dispoziție eroi din Starcraft, Warcraft, Diablo, dar și cei trei vikingi din Vikings, ăla vechi de 286.

Cum bine zice Blizzard, acum poți vedea cine ar câștiga o luptă între Zeratul și Tyrael. Lupta se dă 5 vs 5 pe hărți cu trei căi diferite de atac, ca în DOTA, dar cu alte principii de joc.

Heroes of the Storm este gratuit, îl puteți descărca și juca. Are un model freemium, pentru unele chestii avansate puteți să plătiți, dacă asta vreti. Dacă ați pierdut startul la DOTA 2 (ca mine), puteți începe cu Heroes of the Storm, cred că jocul va fi foarte popular.
heroes-02

Luni, pe 1 iunie, cei de la Blizzard au un eveniment în Londra și-l puteți urmări live pe nexuscalling.com.

Se vând și niște pachete speciale de joc la 79 de lei. Jocul rămâne gratuit, dar pachetul îți oferă 5 eroi suplimentari și îl puteți găsi la eMAG sau Altex. La PC Garage puteți cumpăra mouse sau mousepad cu tema jocului.

Iată mai jos și un clip cu jocul din faza Beta, un joc între două echipe celebre, Cloud 9 și Evil Geniuses:

    4 comentarii

  1. Se aseamana mai degraba cu LoL (League of Legends) decat cu Dota. Dota e mult mai complex si mai greu. La fel si la partea cu banii, dota nu iti limiteaza potentialul de joc, ai totul disponibil din momentul in care incepi sa joci, fara sa platesti un leu.

      (Citează)

  2. Echipe celebre, de ce? In HoTS nu au cum sa fie celebre, nu au fost turnee, jocul este beta.
    Celebre de la alte jocuri? Posibil, dar nu se aplica prin simplu transfer la un joc care nu a fost inca lansat oficial.

      (Citează)

  3. Interesant joc, il astept cu placere

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus