un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Este ziua Star Wars, iată mai multe produse foarte mișto

4 May 2015  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

8 comentarii

Astăzi este ziua neoficială Star Wars, pentru că May 4 se pronunța May the Fourth, care sună apropiat de May The Force…

Așa că… Happy Star Wars Day, la finalul articolului puteți vedea trailerul numărul doi de la filmul ce apare în decembrie în cinematografe, episodul 7. Toți fanii sunt așteptați astăzi la Grand Cinema din Băneasa, între orele 15 și 20, pentru a sărbători cu antrenamente Jedi, Lego și altele. Pentru fanii “mari” este un moment perfect să își surprindă soția sau prietena cu un “maraton surpriză de 3 filme până târziu în noapte, nu că-i grozav?!”

Până atunci, iată niște fotografii din magazinul Fnac din Barcelona și ce produse Star Wars se găseau acolo. Dacă aveți drum, magazinul este în piața Catalunya, cea centrală, scrie mare Fnac pe clădirea respectivă, iar colțul acesta este undeva la ultimul etaj, zona merchandise.

Ditamai statuia cu un stormtrooper.
fnac_star_wars_figurine_02

Figurine de toate dimensiunile.
fnac_star_wars_figurine_03

Cană cu dark side.
fnac_star_wars_figurine_07fnac_star_wars_figurine_08

Altă cană, asa pentru iubitorii de cafea neagră.
fnac_star_wars_figurine_11

X-Wing uriaș.
fnac_star_wars_figurine_04

Cană cu Leia, deși nu înțeleg de ce ar fi Leia personajul preferat al cuiva.
fnac_star_wars_figurine_06

Cronometru de bucătărie R2-D2.
fnac_star_wars_figurine_09

Solnițe cu R2-D2 și R2-Q5.
fnac_star_wars_figurine_12

Desfăcător de sticle Boba Fett.
fnac_star_wars_figurine_13

Breloc Darth Vader. Fnac vinde și marfă făcută sub licența Disney, dar acesta cu “Dark Vador” probabil era o chinezărie pirat.
fnac_star_wars_figurine_14

Bețe chinezești sub formă de săbii laser.
fnac_star_wars_figurine_15

Mai multe figurine.
fnac_star_wars_figurine_16

Machete.
fnac_star_wars_figurine_17

Șorț de bucătărie cu Darth Vader.
fnac_star_wars_figurine_24

Și de asemenea o colecția mare de produse legate de Game of Thrones, Terminator, Avengers, Knight Rider, Assassin’s Creed, Marvel, Hunger Games și altele.

Iată și trailerul lansat de vreo două săptămâni:

  8 comentarii

 1. Exista si la noi in Romania magazine ce aduc chestii geek legate de Star Wars (produse licentiate). Unul dintre ele este la Iasi, Lex Hobby Store : https://www.lexshop.ro/?page=search&s=star+wars . Pe langa SW, au multe produse legate de filme/seriale: tricouri, sepci, figurine, postere, cani, etc.

    (Citează)

 2. Astea sunt bune sa le iei si sa le tii vreo 30 de ani cel putin, dupa care sa le vinzi la licitatie. Gasesc aia la Storage Wars niste jucarii de zeci de mii de dolari, iar cele mai scumpe sunt cu SW.

    (Citează)

 3. @gogu
  Alea de care zici sunt editii limitate, produse handmade dupa figurinele folosite in film. Preturile exorbitante mentionate la TV nu cred ca le scoti vreodata, sunt doar pentru show.
  Oricum articolele din magazine sunt facute la kilogram in China si nu vor prezenta vreodata interes de colectie.

    (Citează)

 4. Cana cu Darth Vader si solnita R2D2 imi plac.

    (Citează)

 5. “Dark Vador” e varianta franceza. Don’t ask… :)

    (Citează)

 6. gogu:
  Astea sunt bune sa le iei si sa le tii vreo 30 de ani cel putin, dupa care sa le vinzi la licitatie. Gasesc aia la Storage Wars niste jucarii de zeci de mii de dolari, iar cele mai scumpe sunt cu SW.

  Are dreptate @benea, acestea nu vor valora foarte mult. Se vând scump jucăriile vechi, cele produse de mână.

    (Citează)

 7. stefan:
  “Dark Vador” e varianta franceza. Don’t ask… :)

  Atunci are niște sens totul.

    (Citează)

 8. Andrei (fiul meu, 6 ani) il iubeste pe “ala micu de respira greu” (vorba reclamei), este fan Darth Vader.
  Intr-o vreme (cand era mai mic) am fost obligat sa-mi pun Marsul Imperial ca sonerie la telefon. Si sa fac liniste, sa nu ma misc atunci cand canta. ;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus