un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena 3 încă scandează Jos Băsescu

15 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Cea mai recentă penibilitate din media este de la Antena 3: avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr în emisiunea, la final Mihai Gâdea l-a rugat să spună “Jos Băsescu!”. Juniorul a spus-o, fără să știe ce înseamnă, așa că a doua zi au curs dezmințirile și managementul cântărețului a condamnat imediat înșelăciunea. Găsiți înregistrarea la Vali, că cei de la Antena au șters-o din emisiunea pusă online.

Însăși pagina lui Julio Iglesias cel de succes a dat un mesaj în română, targetat doar pe România, povestind toată manevra.

julio_iglesias

Ovidiu Eftimie spune că Juniorul o merită, ce căuta acolo? Impresarii săi de ce nu știau la ce tip de televiziune se duce?

Eu am altă nelămurire. “Jos Băsescu”?! Mai e Băsescu sus? Mai e la stânga, la dreapta sau altundeva? Îi mai pasă cuiva de fostul președinte, dincolo de ce se mai bagă singur în seamă cu declarații despre ce-ar trebui făcut în țară?

Oare Gâdea și Antena 3 în general au fost atât de șocați de înfrângerea lui Ponta în noiembrie 2014 încât atunci s-a rupt firul, mintea lor n-a putut să o accepte și ei trăiesc în permanentă un fel de Groundhog Day, o ziua alegerilor minus una în care Băsescu este în continuare președinte și ei nu sunt postul TV șantajist al unui pușcăriaș, ci luptătorii anti-Băsescu?

    18 comentarii

  1. Antena 3 e televiziunea care l-a dat pe Ponta castigator in seara alegerilor?
    A…ok.

      (Citează)

  2. Astia de la latrina ar trebui impuscati sau pusi la munca silnica pe viata.

      (Citează)

  3. gogu:
    Antena 3 e televiziunea care l-a dat pe Ponta castigator in seara alegerilor?
    A…ok.

    Si daca isi mai aduce cineva aminte – pentru ca penibilul sa fie maxim, dupa ce Ponta si-a recunoscut infrangerea, comentariile lui Gadea si a uneia cu fatza de procuror de la Tiraspol (Adina Anghelescu) tunau cam in felul asta: “Cum poate Ponta sa stie ca a pierdut ? De unde stie el la o ora de la onchiderea urnelor ca a pierdut ?”. De toata jena.

      (Citează)

  4. mircea (primul)

    15/05/2015 la 11:56 PM

    Deci dupa 10 ani de regim politic deloc transparent, la fel de salbatic si imputit ca ala de dinainte, tu consideri ca nu trebuie discutat nimic despre ce a facut ala si toti mafiotii de sub el? Vorba aia, nu s-au spus toate despre nastase dar despre basescu… Normal ca ar trebui sa iti pese, pentru ca gagiul n-a raspuns pentru niste treburi pentru care nici alde nastase n-a raspuns, dar asta nu e o consolare. Chiar tu ai spus ca trebuie inceput de undeva. Faptul ca ai terminat mandatul nu te exonereaza si nici imunizeaza.

    Voi criticati anumite posturi din hipsterism. Obiectiv ar fi sa le urmariti cat de cat pe toate, ca sa va faceti o idee. Dar cand tu zici ca te uiti doar la digi 24? E ca si cum te-ai apuca sa critici toyota pe motiv ca tu conduci ford si iti dau aia comunicate ca e minunata compania, printre doua excursii la craiova si-un drivetest.

    Sunt de acord, aia de la antena 3 sunt niste semioligofreni plictisiti, dar asta nu inseamna ca digi sau realitatea sau pro tv sunt mai rasariti si nici ca basescu sau mafia de sub el plateste pentru ce au facut. si cu siguranta nu trebuie sa NU te intereseze un om care trebuie tras la raspundere pt niste treburi

      (Citează)

  5. mircea (primul)

    16/05/2015 la 7:30 AM

    Dar bine, uit mereu ca pe internet discut cu oameni foarte inteligenti, care inteleg viata, societatea, realitatea, care o dadeau in turul doi pe macovei, care in realitate n-a depasit pragul erorii numaratorii.

      (Citează)

  6. A3 nu-i televiziunea aia care castiga an de an o gramada de premii prin America ? :)

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    16/05/2015 la 10:59 AM

    Aia care mi-au dat vot negativ sunt frustrati ca o dadeau pe net pe macovei castigatoare cand de fapt, pe macovei nu s-a votat nici ea insasi. Viermilor :))

      (Citează)

  8. mircea (primul):
    Aia care mi-au dat vot negativ sunt frustrati ca o dadeau pe net pe macovei castigatoare cand de fapt, pe macovei nu s-a votat nici ea insasi. Viermilor :))

    Nu este adevarat,cum nu este adevarat nici faptul ca toti trebuie sa fie de aceeasi parere cu tine. Fluture ce esti :))

      (Citează)

  9. Marcel (calul)

    16/05/2015 la 3:59 PM

    mircea (primul):
    Aia care mi-au dat vot negativ sunt frustrati ca o dadeau pe net pe macovei castigatoare cand de fapt, pe macovei nu s-a votat nici ea insasi. Viermilor :))

    Of, mai ascaridia galii..

      (Citează)

  10. Mircea, nu mai ești primul…

      (Citează)

  11. mircea (primul)

    16/05/2015 la 6:54 PM

    Pai daca nu imi cumpar apa minerala si mancare de pisici de la emag…

      (Citează)

  12. Eu aveam impresia corecta ca Raducu e basist…

    Poate aflam ca e bloger acoperit!

      (Citează)

  13. gogu:
    Antena 3 e televiziunea care l-a dat pe Ponta castigator in seara alegerilor?
    A…ok.

    Antena 3 e postul care a dat public un video cu un infractor care zicea ca a luat 600.000 euro.

    Dupa cateva zile patronul postului a intrat 10 ani la bulau.

      (Citează)

  14. mircea(primul)

    17/05/2015 la 9:04 PM

    prin infractor te referi la frasu lu basexu?

      (Citează)

  15. mircea(primul)

    17/05/2015 la 9:10 PM

    @in10ssive (ce nick din anii 90 ai) cine a zis ca toata lumea trebuie sa aiba aceiasi parere ca mine?

    e evident nivelul de frustrare si ipocrizie de pe net si implicit de aici. eu am zis in clar ca si aia de la antena mi se par niste semioligofreni si niste terminati moral si profesional. dar pana nu zici ca iti place digi sau b1 sau alta televiziune combatanta, tot nu e bine. pentru ca nu e in regula sa nu iti placa de nimeni, trebuie sa iti placa de cineva. gen macovei, care la mutra pe care o are, ma mir cum nu o obliga sa umble cu zgarda si sac de excremente dupa ea.

    cam majoritatea de pe aici sunt la acelasi nivel intelectual cu aia pe care ii simpatizeaza. dar ghici ce, aia simpatizati sunt la fel de redusi ca aia huliti. #stiicezic?

      (Citează)

  16. in10ssive: Nu este adevarat,cum nu este adevarat nici faptul ca toti trebuie sa fie de aceeasi parere cu tine. Fluture ce esti :))

    Nu cred ca-l duce capul.

      (Citează)

  17. Gadea incearca sa ii transmita lui Voiculescu ca a ramas fidel. Ce a facut cu Iglesias este ca si cum ar fi tipat: “eu nu sunt ca Daniel Constantin. plateste-mi in continuare salariul!”

      (Citează)

  18. mircea (primul)

    18/05/2015 la 8:03 AM

    Croco, esti cel mult la fel de inteligent ca gadea. Mori pls

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus