un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

ING Bazar oferă reduceri la diverse magazine

29 Apr 2015  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Din când în când cei de la ING iau o pauză de la mărirea comisioanelor pentru clienți și fac și chestii mișto. Noul sistem ING Bazar este unul dintre ele.

Pe scurt, în ING Bazar se publică niște oferte, un fel de cupoane de reducere, pe care tu poți să le activezi. Acestea pot fi de genul “3% reducere la Carrefour”, “10% reducere la magazinele oficiale Samsung” sau “25% reducere la Desigual pentru cumpărături de minim 300 lei”, “4% reducere la benzinăriile MOL”. Activezi oferta, apoi te duci în respectivele magazine și plătești cu un card ING. În două zile, vei primi înapoi în cont diferența aferentă discount-ului respectiv. Practic, ai niște reduceri de preț doar pentru că ești client ING și plătești cu cardul lor, dar să nu uiți să activezi reducerea înainte de a plăti (poate fi activată și din aplicația de mobil).
feat_ing_bazar
ing_bazar_7ing_bazar_4

Nu-i chiar atât de simplu. Primești înapoi de fapt niște puncte, dar 1 punct = 1 leu, iar când vrei tu poți cere conversia respectivelor puncte în lei și banca îți dă banii în cont, cu care faci ce vrei. Practic, e un pas suplimentar făcut probabil din diverse alte considerente.
ing_bazar_6

ing_bazar_5

Iată ofertele curente, le puteți accesa din Homebank, secțiunea ING Bazar din meniul din stânga. Nu-i rău deloc, cu siguranță voi activa reducerile la Carrefour și mă bate un gând și la ceva de la Samsung (o boxă wireless Level Box, pe care o testez zilele acestea și e super mișto!). Practic, sistemul mă face să folosesc mai des cardul ING, că altfel aș fi făcut plățile cu cardul de credit emis de altă bancă, pentru că ING nu vrea să-mi dea card de credit.

ing_bazar_1
ing_bazar_2
ing_bazar_3

Dacă aș fi magazin, m-aș înscrie rapid aici.

Am aflat prima oară de asta de pe Revoblog.ro.

    10 comentarii

  1. niciodata nu-mi aduc aminte sa bifez cacaturile astea cand cumpar chestii de pe la carfur.

      (Citează)

  2. Nu cumva e disponibil doar pentru anumite produse?

    Intreb asta pentru ca am vazut chestia cu “x in stoc”.

    Sau e pe principiul primul venit, primul servit cu un numar limitat de oferte?

      (Citează)

  3. Daniel Popescu

    29/04/2015 la 2:52 PM

    @Dan: A doua varianta.
    @Radu: De ce nu ti-au facut card de credit?

      (Citează)

  4. Eu in doua saptamani am in cont 25 de puncte din cumparaturi de la carrefour si mol.
    Nu este mult, dar se aduna.

      (Citează)

  5. Daniel Popescu: @Radu: De ce nu ti-au facut card de credit?

    Venituri din PFA și acestea nu se acceptă la calcul decât pentru vreo 3 categorii de PFA-uri, din alea dubioase.

      (Citează)

  6. LP:
    Eu in doua saptamani am in cont 25 de puncte din cumparaturi de la carrefour si mol.
    Nu este mult, dar se aduna.

    Faci de două meniuri de mâncare, nu-i rău.

      (Citează)

  7. nwradu: Venituri din PFA și acestea nu se acceptă la calcul decât pentru vreo 3 categorii de PFA-uri, din alea dubioase.

    contabilitate, arhitectura si it sunt dubioase? In principiu iti dau card de credit pentru orice domeniu de activitate, dar doar pentru cele 3 sunt aceleasi reguli ca la salariati. Pentru altele iti dau mai putin de 75% din venitul inregistrat la ANAF.

      (Citează)

  8. Sunt detalii nespecificate! Eu am întrebat la ING și ziceau că nu dau decât dacă vei cumpăra de peste 100 lei comisionul acela! Și mai ziceau că e de vină aplicația pe iPad că nu scrie asta și că e defectă. Cică pe telefoanele mobile e bună, dar nu pe tablete!

    Eu am probat sistemul doar cu SensiBlu și am primit 0,90 bani pe care i-am băgat în cont și i-am utilizat! La Carrefour nu mai merg că am văzut niște chestii și nu-mi mai place acel magazin. Nu vreau să contribui la profitul șefilor!

      (Citează)

  9. Eu folosesc ofertele astea, am testat pana acum la benzinariile MOL, unde am activat oferta, am platit cu cardul si mi-au venit punctele ce le-am transformat in bani. Foarte misto ideea, sa tot existe astfel de promotii :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus