un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigătorii concursului de baterii externe (cu comentarii foarte amuzante!)

6 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Concursul cu bateriile externe de la PC Garage a adunat multe comentarii foarte haioase și m-am distrat foarte bine pentru jurizarea lor. Dacă mă gândesc bine, anul trecut un alt concurs făcut cu PC Garage a adunat comentarii atât de mișto încât vă recomand să le citiți și pe acestea, pe principiul cât de mult ne schimbăm și cum.

Revenind la baterii externe, spuneam că dau două dintre cele cinci comentariilor care mi-au plăcut mie cel mai mult. Am dat bateriile lui Ciprian, comentariu 4, și lui Andrei, comentariul 27. Redau mai jos comentariile lor:

Am mers in delta la pescuit cu inca un prieten. Ne a dus un nene cu barca pana într o zona izolata, pe un canal si ne a lăsat acolo sa ne facem de cap,urmând ca atunci când dorim, undeva pe seara, sa il sunam sa vina sa ne ia. Ambele telefoane fuseseră scoase de la încărcat in dimineața aia, pe la ora 5 si ne gândeam ca o sa ne tina toată ziua fara probleme, având on vedere ca nu le butonam deloc. Numai ca după amiaza, când am zis sa l sunam pe barcagiu…@#$%&. Telefoanele moarte. Amândouă! Eram într o zona in care semnalul era aproape inexistent si probabil ca telefoanele, fiind in majoritatea timpului in mod de căutare rețea, au consumat mai mult decât in mod normal. Cam nasol, nu? Am rămas de prostălăi acolo,pana pe la 10 noaptea, când a venit omul din proprie inițiativă când a văzut ca nu ne poate suna. Ce mai contează ca am fost cina pentru câteva zeci, sute de țânțari ? :))))

Povestea e simpla si doar pentru cunoscatori.
Eram in statia de autobuz si il asteptam pe celebrul 123. Telefonul (Moto x) la 4% baterie. Primesc o notificare: Chief, clan war is ending ! Ma conectez la date, intru repede in joc si vad ca eu mai am singurul atac de dat din clanul meu, diferenta in razboi fiind de o stea pentru adversari. Imi pregatesc trupele, strategia, aleg tinta, telefonul ma anunta ca mai am 2%. Hai ca poti! Si incepe atacul. Dai cu dragoni, dai cu heal spell, ocupa-te de cc (eram optimist). Facusem o stea, mai trebuia inca una, poate 2 cu putin noroc. Phone is shutting down! N-am mai facut o stea, am pierdut razboiul si mi-au dat kick pentru neimplicare (!!!). Da, as fi vrut sa am o baterie externa atunci…

Pentru celelalte trei baterii sorții au decis astfel: AlexE (nr 1), Adrian (nr 9) și Roxana (nr 36).

Felicitări, vă trimit un email prin care vă cer datele pentru livrare! Premiile sunt oferite de PC Garage, unde găsiți tot felul de promoții și oferte interesante, precum aceasta care dă o baterie externă pentru orice smartphone sau tabletă cumpărată până pe 30 aprilie.

Sper că v-am făcut poftă să citiți toate comentariile (le-am scos pe cele off-topic pentru a face tragerea la sorți). Iată altele bune:

In primavara anului 2011 eram in Barcelona in Erasmus. Locuiam intr-un orasel la 40km de BCN. Dupa un chef monstru “la oras” am luat un nitbus catre casa. Pe bus am adormit (deh… chef + alcool + oboseala acumulata). M-am trezit ca urla soferul la mine sa ma dau jos ca e ultima statie. Panicat m-am dat jos. Bateria de la iPhone murise. Nu stiam unde sunt, nu stiam cat e ceasul, pe strada nimeni, nimic. Dupa ce mi-am revenit putin mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu intr-un orasel dupa cel in care locuiam eu si ca puteam sa raman in bus si sa platesc inca o calatorie, cea de intoarcere. Dar busul plecase si eu eram singur, intr-un orasel pe care nu l-am mai vazut, nu stiam cat e ceasul si nu gaseam nici un indiciu asupra locului unde as putea sa ma aflu. Am incercat sa gasesc gara (stiam ca la 5am pornesc trenurile). Nici o sansa. Ah, am uitat sa mentionez ca era duminica dimineata. Pana la urma m-am intors in statia de bus si am asteptat. Dupa vreo 20-30 min a trecut un om pe-acolo, l-am intrebat cat e ceasul. Am aflat ca era 5:10. Am mai asteptat putin si dupa 10 minute a venit urmatorul bus, m-am urcat in el si am reusit sa ajung intr-un final in oraselul in care locuiam. Cea mai tare senzatie sa ajungi din nou intr-un loc pe care sa-l recunosti dupa o noapte de genul. Daca as fi avut un incarcator extern, as fi putut sa imi incarc telefonul si macar puteam sa aflu cat e ceasul, unde sunt si la cat vine urmatorul bus. Sau sa ajung la gara. M-ar fi ajutat mult si ar fi diminuat mult de tot senzatia de spaima traita atunci.

Tinder. Vazut. Placut. Stabilit. Ajuns. Sunat. Mort! Asteptat. Asteptat. Plecat. Incarcat. Sunat. Suparat. Masturbat.

iarna, 2 noaptea, in fata blocului, interfonul nu mai functiona din cauza ca lumina era intrerupta in bloc, iar eu nu puteam suna pe nimeni sa imi deschida fiindca telefonul era mort… a fost funny si nu prea… am asteptat vreo 40 de minute pana s-a dat drumul la curent.

Imi placea de o tipa foarte mult si tot vorbeam de cateva zile cu ea la telefon. In final ne-am dat o mica intalnire, pe mine deja ma curgeau apele asa de tare incat am uitat sa pun telefonul la incarcat. Cand am luat-o pe jos cu o floare in mana sa ne intalnim, am sunat-o sa o intreb de unde sa o iau sa mergem impreuna in oras. Toate bune si frumoase pana nu mi s-a stins telefonul in timpul conversatiei. Disperat fiind, am cerut la un strain de pe strada sa imi imprumute un minut telefonul sa o pot suna pe d-soara. (Da, imi placea asa de mult ca i-am retinut numarul de telefon) O sun si imi raspunde, ii spun ce s-a intamplat si tipa se alarmeaza ca de ce ii tin minte numarul de telefon din cap si crede ca sunt un disperat. Mi-a inchis si anulata a fost si intalnirea. Soarta.. acum ma amuz copios cand imi aduc aminte si imi pun telefonul la incarcat tot timpul inainte sa plec undeva.

Stateam peste program si am comandat pizza. Mi-am continuat munca, telefonul s-a inchis (nu aveam incarcator si nici macar un cablu la mine) baiatul de la pizza a sunat dar eu nu l-am auzit si am ramas flamand :(

Film porno pe telefon, bateria moare aproape de sfarsit :)).

    2 comentarii

  1. Mulțumesc!

      (Citează)

  2. A ajuns! Yuppppi!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus