un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: dau ca premiu baterii externe de la PC Garage

3 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

65 comentarii

baterie_colorovoUpdate: OK, câștigători sunt AlexE (comentariul 1), Ciprian (comentariul 4), Adrian (comentariul 9), Andrei (comentariul 27) și Roxana (comentariul 36). Revin cu detalii într-un articol separat, dar citiți-vă emailurile, vă voi cere datele pentru livrare.

Am un concurs rapid pentru voi, premiile fiind 5 baterii externe Colorovo de 2500 mAh. Am ales personal premiile din oferta PC Garage pentru că modelul este bine gândit, fiind unul dintre puținele ce integrează cablul de încărcare în carcasa bateriei și în plus este subțire, ultraportabil.

PC Garage are o campanie ceva mai mare: pentru toate modelele de telefoane și tablete, primiți cadou tot o baterie externă.

Consultați ofertele speciale aici, sunt pe acolo inclusiv tablete precum Nexus 9, Samsung Galaxy Tab S, cel cu 3 GB memorie RAM și ecran 2560 px, chiar și Asus Memopad 7 la 399 lei. Telefoanele sunt modele interesante precum Moto E, Xiaomi Redmi 2, LG L90, Xperia Z1 Compact și urcă spre Lenovo Vibe X2, Galaxy S5 sau HTC One M8. Pentru alte modele intrați din meniu în întreaga categorie Tablete sau Telefoane.

Pentru concursul meu vă invit să povestiți în comentarii un moment neașteptat, hazliu sau enervant, când ați rămas fără baterie la telefonul sau tableta voastră exact când ar fi fost nevoie de ele. Voi da două premii celor mai interesante două povestiri, iar pe celelalte trei premii le acord prin tragere la sorți. Totul se încheie mâine seară.

    65 comentarii

  1. Weekend la munte, grup de prieteni, chef de karaoke (nu stiu cui #%&€ i-a venit ideea).

    Iubitor de tehnica dar si capos pana la iritare, ma ambitionez sa incropesc o statie in sensul asta. Premisele erau: net aproape de 0, un router donat de cineva (cine doneaza un router daca inca functioneaza), cateva cabluri gasite prin masina.

    Ideea mea era sa iau un program de karaoke pe laptop, cu 2 cabluri (line-in, line-out) sa scot sunetul in boxe si sa folosesc Iphone-ul pe poste de microfon. Cam 3-4 ore mi-am ros unghii si mi-am smuls par sa pot trage toate programele de care am nevoie (stiu, cu Youtube era mai simplu dar netul nu incarca toate clipurile).

    In final, cand totul era apropae gata (a si iesit un oarecare test)… Iphone-ul a murit. Nu, nu aveam exact asta, cablul de incarcare. In zapaceala de a pleca, exact dracia aia imi scapase din vedere. Cum abia aparusera cablurile noi, eram singurul de acolo cu astfel de nevoi. Replica de final a unui amic:

    “Lait cheibal? Nu avem, oaie. Oricum, toata lumea s-a culcat.”

      (Citează)

  2. Aveam 10% baterie la telefon si ma bazam sa imi ajunga. De la 10% pana la 0% a coborat ca un countdown timer si in maxim 1 min s-a inchis.

      (Citează)

  3. Era o dimineață de vară după un chef de pomină la un prieten. Mă urc în autobuz și, obosit de nesomn și de vinul bun, compostez biletul la același capăt la care mai era compostat. Surpriză! Controlorii :) Mă acuză de tentativă de fraudă pentru că aș avea intenția de a folosi biletul pentru 3 călătorii nu pentru 2 cat e el valabil. Auzind o așa gogomanie și văzând că vor sa-mi dea și amendă, zic să sun un prieten, vorba emisiunii. Scot Nokia 5110 din buzunar, formez numărul și…. telefonul moare :) Refuz să mă legitimez, nici nu aș fi avut cu ce, de altfel. Controlorii cheamă poliția ca asa sunt procedurile, deh. Eu mă uit la telefon, telefonul închis la mine și, uite așa, privim amândoi în gol. Vine politia, mă legitimează, se scrie amendă și uite așa a început o zi minunată!

      (Citează)

  4. Am mers in delta la pescuit cu inca un prieten. Ne a dus un nene cu barca pana într o zona izolata, pe un canal si ne a lăsat acolo sa ne facem de cap,urmând ca atunci când dorim, undeva pe seara, sa il sunam sa vina sa ne ia. Ambele telefoane fuseseră scoase de la încărcat in dimineața aia, pe la ora 5 si ne gândeam ca o sa ne tina toată ziua fara probleme, având on vedere ca nu le butonam deloc. Numai ca după amiaza, când am zis sa l sunam pe barcagiu…@#$%&. Telefoanele moarte. Amândouă! Eram într o zona in care semnalul era aproape inexistent si probabil ca telefoanele, fiind in majoritatea timpului in mod de căutare rețea, au consumat mai mult decât in mod normal. Cam nasol, nu? Am rămas de prostălăi acolo,pana pe la 10 noaptea, când a venit omul din proprie inițiativă când a văzut ca nu ne poate suna. Ce mai contează ca am fost cina pentru câteva zeci, sute de țânțari ? :))))

      (Citează)

  5. In liceu eu si cu un coleg obisnuiam sa mergem la una din profesoare ( sa facem ore suplimentare :) ) unul din noi tinea de 6 in caz ca vine sotul acasa , e eu am ramas fara baterie …… a iesit un scandal de toata frumusetea ( divort ,scandal la scoala …bataie ..etc )

      (Citează)

  6. asteptam sa ma sune pentru un interviu si mi-a murit telefonul :(

      (Citează)

  7. Am plecat in Cipru cu o bursa .Practica la o clinica private.Planul era ca noi…cei 20 de student sa fim dusi primii la clinica si de acolo sa o sun pe profesoara coordonatoare care era venita cu noi pe numarul de Cipru sa o anunt la cat trebuie sa trimita microbuzul dupa noi….Am uitat sa o sun imediat ,intre timp am facut poze la toataaaaaaaaa clinica si telefonul a decedat.Si uite asa am stat noi 20 de oameni pana la ora 9 pm in loc sa plecam de acolo la 2 pm :))

      (Citează)

  8. In primavara anului 2011 eram in Barcelona in Erasmus. Locuiam intr-un orasel la 40km de BCN. Dupa un chef monstru “la oras” am luat un nitbus catre casa. Pe bus am adormit (deh… chef + alcool + oboseala acumulata). M-am trezit ca urla soferul la mine sa ma dau jos ca e ultima statie. Panicat m-am dat jos. Bateria de la iPhone murise. Nu stiam unde sunt, nu stiam cat e ceasul, pe strada nimeni, nimic. Dupa ce mi-am revenit putin mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu intr-un orasel dupa cel in care locuiam eu si ca puteam sa raman in bus si sa platesc inca o calatorie, cea de intoarcere. Dar busul plecase si eu eram singur, intr-un orasel pe care nu l-am mai vazut, nu stiam cat e ceasul si nu gaseam nici un indiciu asupra locului unde as putea sa ma aflu. Am incercat sa gasesc gara (stiam ca la 5am pornesc trenurile). Nici o sansa. Ah, am uitat sa mentionez ca era duminica dimineata. Pana la urma m-am intors in statia de bus si am asteptat. Dupa vreo 20-30 min a trecut un om pe-acolo, l-am intrebat cat e ceasul. Am aflat ca era 5:10. Am mai asteptat putin si dupa 10 minute a venit urmatorul bus, m-am urcat in el si am reusit sa ajung intr-un final in oraselul in care locuiam. Cea mai tare senzatie sa ajungi din nou intr-un loc pe care sa-l recunosti dupa o noapte de genul. Daca as fi avut un incarcator extern, as fi putut sa imi incarc telefonul si macar puteam sa aflu cat e ceasul, unde sunt si la cat vine urmatorul bus. Sau sa ajung la gara. M-ar fi ajutat mult si ar fi diminuat mult de tot senzatia de spaima traita atunci.

      (Citează)

  9. Eram plecat cu treabă de la birou, în partea cealaltă a Bucureştiului.
    Sună şeful şefului:
    “- Am nevoie urgent de fişierul xyz.
    – Sigur, imediat.” (Gândindu-mă că îl am în e-mail).

    Închei convorbirea, pornesc aplicaţia de e-mail.
    Telefonul se închide.

    PS: înainte de a porni în goană spre birou (minim o oră), mi-a venit ideea fericită de a intra într-un magazin de telefoane şi a cere un încărcător să pot trimite e-mailul. Am scăpat cu viaţă.

      (Citează)

  10. Florea Marius-Iulian

    03/04/2015 la 9:15 AM

    Eram la liceu, dădeam teza la biologie. Profesoara era cu ochii pe noi ca pe butelie să nu copiem, iar eu așteptam momentul potrivit să scot telefonul săcaut ceva pe google. La un moment dat vine un profesor si o cheamă două minute afară. Iese profesoara, scot telefonul, il deblochez, deschid browserul, scriu ce mă interesa, apăs butonul caută și in timp ce se incarca se inchide telefonul.
    Exista ghinion mai mare decât ăsta?

    P.S. Am luat o notă mare.

      (Citează)

  11. Florea Gabriel-Emilian

    03/04/2015 la 9:19 AM

    Eu trebuia sa ma intalnesc cu verisoara mea la gara sa plecam la mare si pentru ca nu am mai avut baterie la telefon s-a urcat intr-un tren gresit care mergea la Budapesta. Eu am ajuns la mare ea nu. A fost un sfarsit de saptamana plin de cautari…

      (Citează)

  12. Cel mai misto e cand ai vreo 10% baterie seara si te bazezi ca te mai trezeste telefonul dimineata. Ajungi foarte odihnit la munca, evident cu ceva intarziere :D

      (Citează)

  13. la mine e funny cand ajung acasa in fata barierei si observ ca s-a inchis telefonul si nu mai am cu ce suna bariera sa se deschida. Tre sa stau sa bag telefonul la incarcat, sa astept sa buteze, sa gaseasca reteaua si abia apoi pot suna si eu sa intru.

      (Citează)

  14. Tinder. Vazut. Placut. Stabilit. Ajuns. Sunat. Mort! Asteptat. Asteptat. Plecat. Incarcat. Sunat. Suparat. Masturbat.

      (Citează)

  15. iarna, 2 noaptea, in fata blocului, interfonul nu mai functiona din cauza ca lumina era intrerupta in bloc, iar eu nu puteam suna pe nimeni sa imi deschida fiindca telefonul era mort… a fost funny si nu prea… am asteptat vreo 40 de minute pana s-a dat drumul la curent.

      (Citează)

  16. Am mers cu telefonul pe post de GPS de la Sibiu la Galati, am ajuns pe noapte si imi cautam hotelul. Ditr-un motiv care imi scapa, incarcatorul de masina nu a mai vrut sa functioneze la un moment dat, pe drum, si chiar la intrarea in Galati am ramas fara baterie, asa ca m-am chinuit serios – prima data in oras strain…

      (Citează)

  17. Eu trebuia sa ajung in vama veche din 2 mai si deja se intunecase. Am sunat un prieten care trebuia sa vina sa ma ia si nu raspundea asa ca am decis sa o iau pe jos in ideea ca ma suna inapoi si vine sa ma ia cand vede mesajul de la mine.
    La iesirea din 2 Mai am vazut ca e mai intuneric decat credeam asa ca am scos telefonul si am folosit display-ul ca si lantern. Evident ca dupa 10 minute a inceput sa planga cum ca nu mai are baterie. Problema e ca era al dracului de intuneric asa ca am continuat. A mai tinut vreo 5 minute si a decedat complet…
    Abia dupa vreo juma de ora a trecut o masina cu un sofer destul de amabil sa opreasca la semnul international de autostop. Super! M-am scos imi zic. Am multumit frumos, insa am vazut ca restul drumului tinea mana pe schimbator, iar pasagerul o tinea peste a lui :) N-am o problema cu asta, dar privirile aruncate in oglinda retrovizoare fara cuvinte mi-a facut inima sa tresare un pic…
    Am ajuns repede in Vama si m-am dus in camera, dar amicul meu nu era de gasit. Bag telefonul ini priza si il sun. Binenteles, era in 2 Mai cautandu-ma :) Aveam vreo 15 ani pe atunci…

      (Citează)

  18. Am fost în Irlanda toamna trecută. Alte prize, aveam nevoie de adaptor. Avusesem două adaptoare, pe unul l-am împrumutat, mai aveam doar unul. În ultima zi de ședere, mi se ard prizele (a sărit siguranța). Am lăsat telefonul la încărcat în altă cameră, doar ca să descopăr că nu fusese bine înfipt în perete, și nu se încărcase.

    Din Irlanda am trecut prin Londra, aveam nevoie de baterie la: Camera foto, tabletă, Kindle, telefon. Pe majoritatea le încărcasem, însă pentru ultima zi rămăsese tableta și telefonul de încărcat. Din cauza problemei de seară, aveam tableta și telefonul slab încărcate, și îmi erau necesare amândouă (eram pe drum). Am încărcat cât am putut.

    M-am plimbat toată ziua în Londra, spre seară mi s-a terminat bateria la camera foto, am făcut multe poze. Am folosit telefonul pentru a face poze, și el aproape consumat. Mi s-a terminat și telefonul.

    Nu m-am aventurat să fac poze cu tableta, avea cameră doar în față, și era slabă calitatea, plus că tableta e enormă (11.6″).

    Când am ajuns în București, am mai dat un scurt telefon și a murit de tot telefonul (nu mai puteam să fac poze de pe la 5%, chiar dacă avea baterie tot nu mă lăsa să fac poze).

    Ajuns acasă, am pus pozele pe blog. :)
    http://olivian.ro/i/

    Aș fi vrut să fac poze, dar, după cum se vede, nu prea mi-a ieșit. :)

      (Citează)

  19. Eu, student, la o petrecere intr-un camin la un bun prieten. Cred ca am baut cam mult, pentru ca nu mai tin minte nimic. Prima data cand am fost “ko” la o petrecere. M-am trezit a doua zi dupa pranz, singur in camera de camin a prietenului, dar nu aceea unde a fost petrecerea. Mi-am facut o cafea, am dat sa-l sun p’ala, telefonul mort. Am cautat un incarcator prin camera, nu am gasit ceva care sa se potriveasca. Am deschis un calculator si am stat pe internet, gasisem un film, apoi am inceput sa joc CS. La un moment dat am vrut sa plec din camera dar nu aveam cheie sa incui usa. Pe interior era o yala, asa ca puteam doar sa deschid din interior. Am stat pana seara, cand s-a intors amicul si colegii lui de camera. Aratau obositi. Si a inceput sa-mi povesteasca cum a fost la “party”. Toata lumea a baut peste masura, a iesit cu scandal, a venit politia, unii au fost amendati (deja ma cautam in buzunare dupa amenda, scapasem), multi fugisera ca iepurii ca sa nu primeasca amenda. Eu, prastie, m-am panicat si am inceput sa dau telefoane aiurea, din cauza asta nu mai aveam baterie acum. Apoi am aflat ca dupa vizita de rigoare la baie, m-a dus amicul in camera si ne-am culcat. El s-a trezit pe la pranz (inaintea mea), cand l-a sunat cineva de la politie: unul din colegii lui de camera fugise de la party cand a venit politia, s-a pierdut prin Crangasi si a adormit pe strada. A fost jefuit de telefon si portofel iar dimineata l-a gasit politia pe strada. Aia il suspectau de nu stiu ce furturi sau talharii in timpul noptii. Asa ca amicul meu a stat mare parte din zi la politie pana i-au dat drumul colegului “nevinovat”. Bun, am ras, am povestit, am plecat sa manacam prin Regie. Am stat pana seara, cand am plecat si eu spre casa mea unde stateam in chirie. Am ajuns dupa miezul noptii si mi-am pus telefonul la incarcat. In nici 10 minute ma suna fratemiu. Stupoare, ai mei nu sunau niciodata seara! Cand i-am raspuns tunete si fulgere. Ce-am patit, unde sunt, etc? Eu, ingeras. Apoi a inceput sa-mi povesteasca: cu o seara inainte, tot dupa miezul noptii cand venise politia la party, m-am apucat sa dau telefoane. Si il sunasem pe el, pe parinti si inca pe cineva. Beat fiind am zis doar prostii legate de politie, amenzi, bani, etc. Ai mei s-au panicat pentru ca nu se intelegeau cu mine. Ulterior nici nu mai raspundeam la telefon, probabil eram “ko” deja. Si au incercat sa ma sune toata ziua apoi, doar ca telefonul meu era mort. Fratemiu m-a cautat peste tot, s-a dus si la politie sa intrebe de mine. A fost si la cel mai apropiat spital de locul unde stateam eu in chirie. Nimic! Parintii mai aveau putin si se suiau in tren sa vina in Bucuresti.

      (Citează)

  20. Ce poate fi mai enervant decat sa ramai fara baterie, in timp ce te dai pe 9gag in baie?

      (Citează)

  21. Nu ma asteptam sa raman fara baterie la telefon in conditiile in care cu 2 minute inainte aveam bateria la 60% si in secunda doi, fara sa folosesc device-ul, scade brudc la 5%!!!

      (Citează)

  22. Amicul meu locuieste intr-o cladire de trei etaje, primele doua fiind inchiriate unor firme iar el locuind in al 3-lea. Curtea e dotata cu o poarta electrica, deschisa fiind toata ziua iar dupa ora 23 cand angajatii firmelor pleaca, poarta se inchide. Acelasi lucru e valabil si pentru cainii curtii, tinuti intr-o alta curte mai mica pana cand toata lumea pleaca. Ei, intr-o seara, am ramas la amicul asta pana la ora 2 dimineata. Ridicandu-ma sa plec, mi-am luat ramas bun, mi-am pus telefonul in ghiozdan si am sarit: hop! pe bicicleta. Cand am iesit sa merg spre poarta, poarta inchisa. Imi zic in minte: iar a uitat asta sa deschida poarta. Imi caut in ghiozdan telefonul sa il sun, bateria moarta. Imi zic: acum trebuie sa urc din nou 3 etaje! Imi las bicicleta langa poarta si merg spre intrare, cand incep sa aud 3 maraituri distincte. Maraiturile in scurt timp s-au transformat in latraturi si iata ca in distanta vad 3 perechi de ochi cum alearga spre mine, iar distanta de la mine pana la usa era mult mai mare decat de la caini pana la mine. Panicat, pentru ca mereu ii aud cum se izbesc de gard cand vin in cursul zilei pe acolo, nu am avut alta optiune decat sa ma catar pe o masina de serviciu de acolo, o dubita si sa sper ca acei caini nu au detenta prea mare. Mai mult, in urma cu doua ore plouase si imi facusem hainele praf. A trebuit sa stau acolo o ora, pentru ca amicul meu s-a gandit sa isi faca o baie si sa citeasca in cada, iar singurul motiv pentru care nu am adormit acolo este pentru ca vecina lui s-a trezit auzind cainii latrand de atata timp, si a reusit sa il contacteze telefonic. Totul pentru 2% baterie cat aveam nevoie.

      (Citează)

  23. Imi placea de o tipa foarte mult si tot vorbeam de cateva zile cu ea la telefon. In final ne-am dat o mica intalnire, pe mine deja ma curgeau apele asa de tare incat am uitat sa pun telefonul la incarcat. Cand am luat-o pe jos cu o floare in mana sa ne intalnim, am sunat-o sa o intreb de unde sa o iau sa mergem impreuna in oras. Toate bune si frumoase pana nu mi s-a stins telefonul in timpul conversatiei. Disperat fiind, am cerut la un strain de pe strada sa imi imprumute un minut telefonul sa o pot suna pe d-soara. (Da, imi placea asa de mult ca i-am retinut numarul de telefon) O sun si imi raspunde, ii spun ce s-a intamplat si tipa se alarmeaza ca de ce ii tin minte numarul de telefon din cap si crede ca sunt un disperat. Mi-a inchis si anulata a fost si intalnirea. Soarta.. acum ma amuz copios cand imi aduc aminte si imi pun telefonul la incarcat tot timpul inainte sa plec undeva.

      (Citează)

  24. Jucam GTA San Andreas pe telefon, relaxat, am luat o escortă (cred că ăsta e termenul elegant) în mașină, să-mi crească viața. Urma să fac o misiune și aveam nevoie. În timpul acțiunii moare telefonul, rămâne fără “juice”. Teribil. HA SĂ VĂ VĂD DACĂ VI SE POATE ÎNTÂMPLA CEVA MAI RĂU DE ATÂT!!1

      (Citează)

  25. Cel mai amuzant moment mi se pare acum cand imi amintesc un drum relativ lung (cateva ore) cand am ignorat avertizarile telefonului cu low battery, iar cand am avut nevoie de telefon sa dau un simplu mesaj cu Am ajuns!… sa nu mai pot, fiinca telefonul era mort.
    M-am gandit sa frec un pic bateria in mana si apoi sa o las un pic la soare sa se incalzeasca prin geamul autobuzului. Incredibil, dar a functionat, am reusit sa pornesc telefonul si sa dau si mesaj. Telefonul era Nokia 1100.

      (Citează)

  26. Eram pe munte, iarna, cu șeful de la serviciu al nevesti-mii.
    Ne-am rătăcit și ăsta, cu probleme cardiace, trăgea sa moară.
    Avea telefon cu GPS și tocmai i se terminase bateria.
    Din păcate, apucase sa transmită coordonatele și ne-a găsit Salvamontu.

      (Citează)

  27. Povestea e simpla si doar pentru cunoscatori.
    Eram in statia de autobuz si il asteptam pe celebrul 123. Telefonul (Moto x) la 4% baterie. Primesc o notificare: Chief, clan war is ending ! Ma conectez la date, intru repede in joc si vad ca eu mai am singurul atac de dat din clanul meu, diferenta in razboi fiind de o stea pentru adversari. Imi pregatesc trupele, strategia, aleg tinta, telefonul ma anunta ca mai am 2%. Hai ca poti! Si incepe atacul. Dai cu dragoni, dai cu heal spell, ocupa-te de cc (eram optimist). Facusem o stea, mai trebuia inca una, poate 2 cu putin noroc. Phone is shutting down! N-am mai facut o stea, am pierdut razboiul si mi-au dat kick pentru neimplicare (!!!). Da, as fi vrut sa am o baterie externa atunci…

      (Citează)

  28. Acum 3 ani in Cluj, trebuia sa ajung la un hotel (pt o conferinta) care teoretic acasa arata ca e la 10 minute de mers pe jos de unde stateam. Am pornit Google Maps si am inceput drumul pe jos, mai aveam 30% baterie la un Samsung Galaxy S1.

    A schimbat de cateva ori traseul, astfel ca din zona Mihai Viteazul am ajuns intr-un cartier de case dupa noul stadion. Era dimineata, strazile goale, eu umblam de nebun de vreo 40 minute, telefonul s-a inchis asa ca nu am mai avut baterie nici sa sun un taxi. Am mai mers pe jos vreo 10 minute pana am oprit un taxi din mers, sa ma duca inapoi o buna bucata de drum, si ca sa vezi, hotelul chiar era la 10 minute de unde stateam eu.

    Nrvos si cu bateria goala la telefon nu e chiar ok sa te prezinti la o conferinta despre networking :)

      (Citează)

  29. Acum 3 ani in Cluj, trebuia sa ajung la un hotel (pt o conferinta) care teoretic acasa arata ca e la 10 minute de mers pe jos de unde stateam. Am pornit Google Maps si am inceput drumul pe jos, mai aveam 30% baterie la un Samsung Galaxy S1.

    A schimbat de cateva ori traseul, astfel ca din zona Mihai Viteazul am ajuns intr-un cartier de case dupa noul stadion. Era dimineata, strazile goale, eu umblam de nebun de vreo 40 minute, telefonul s-a inchis asa ca nu am mai avut baterie nici sa sun un taxi. Am mai mers pe jos vreo 10 minute pana am oprit un taxi din mers, sa ma duca inapoi o buna bucata de drum, si ca sa vezi, hotelul chiar era la 10 minute de unde stateam eu.

    Nrvos si cu bateria goala la telefon nu e chiar ok sa te prezinti la o conferinta despre networking :)

      (Citează)

  30. Am ramas fara baterie (5%) fix cand eram azi in sala de asteptare la dentist si citeam articolul asta avand de gand sa ma inscriu. Asteptarea a fost groaznic de plictisitoare si am sacrificat si placerea inscrierii de pe mobil.

      (Citează)

  31. Bias2014, dupa ce am stat o zi intreaga in soare, facut 432423423 de poze cu toate avioanele, elicopterele, tehnica militara, show-ul in totalitate, vine seara, ma bucur de Zborul in crepuscul al celor de la Air Bandits, bipbipbip 20% bateria. Trec instant pe quick power saver si ma indrept spre locul in care Jurgis Kairys facea poze cu spectatorii.

    Ma pun plin de speranta la coada sub forma de multime si usor usor ma apropii de marele campion. “Last pictures please, Mr. Kairys is tired, blablabla” rasuna vocea domnitei. Ajung langa el, dau mana, blablabla, you are a great champion, dau telefonul unui prieten sa ne faca poza, pun zambetu’ de poza cu Nea Jurgis si…surpriza. ” Ba nu mai ai baterie”.

    Pana sa scoata consoarta telefonul ei domn’ Kairys deja facea cu mana si ne saluta. bipbipbip[insert injuraturi aici], soarta, telefon prost, imi scot nokia 6300 de la naftalina. De suparare nici nu i-am vazut pe cei de la Baltic Bees care faceau poze “la liber”.

    Pe Jurgis Kairys l-am mai prins in toamna aceluiasi an la AeroNauti Show de pe Lacul Morii,unde am facut poze cu el si am avut noroc sa iau si autograf, dar de atunci am incarcator in masina, la birou si acasa. Plus , cand plec la drum, merge si Nokia 6300 cu mine. Nu se stie cand ai nevoie de 7 zile de baterie.

      (Citează)

  32. Agatasem o gagica pe un site de matrimoniale si am hotarat amandoi sa ne intalnim in alt oras, iar localizarea o vom face prin intermediul telefoanelor. Atunci imi luasem cosmote cu minute multe, sa fiu in legatura cu tipa cand nu aveam calculator. Ei si cand ajung eu in orasul cu pricina, scot mandru telefonul sa o apelez pe cosanzeana. Telefonul era mort, descarcat complet, incarcator nu aveam si bateriile portabile inca nu se inventasera. Uite asa s-a incheiat aventura mea digitala in cautarea iubirii.

      (Citează)

  33. Nu mi se întâmplă să rămân fără baterie, dar a fost o zi in care, efectiv, telefonul mi-a aratat ca nu mai are viata multa. Eram într-un Mall si trebuia sa ma întâlnesc cu prietenul meu. Evident ca nu stiam daca a ajuns deja si nici macar nu stabilisem un loc unde sa ne vedem. Am dat cateva ture de mall fiecare pana sa ne intalnim :)).

      (Citează)

  34. Stateam peste program si am comandat pizza. Mi-am continuat munca, telefonul s-a inchis (nu aveam incarcator si nici macar un cablu la mine) baiatul de la pizza a sunat dar eu nu l-am auzit si am ramas flamand :(

      (Citează)

  35. De pe vremea cand inca locuiam la parintii mei:
    Intr-o vineri insorita, ajuns acasa de la serviciu, flamand, intru in casa si observ ca nu mai am paine. Baiat viteaz cum sunt ies repede pe usa si din obisnuinta ridic de clanta usii, moment in care m-a strafulgerat: s-a incuiat!!! cheile!!! uhhhh…
    Ies din bloc cu gandul sa o sun pe o prietena (cea mai buna prietena a mea, ce sta relativ aproape de mine) ca sa merg la ea sa caut un numar de telefon de la o firma de alpinism utilitar care sa ma ajute sa intru in casa pe geam.
    Usor de zis doar ca am format numarul de telefon, mi-a raspuns iar apoi liniste si pace; baterie moarta. Am luat-o pe jos pana la ea fara sa stiu daca este acasa sau nu. Ajuns in fata blocului ei, intra daca poti ca doar s-au inventat sistemele de acces in bloc pe baza de cartela si de obicei sunam sa imi arunce cartela pe geam…. mai suna acum daca poti :). Astept in fata blocului pana vine un vecin, intru si eu la pachet, urc si incep sa sun la usa (cu o oarecare disperare). Se deschide usa si.. SOC: un barbat! uhhh….. eu: Carmen? el: mai sus! Am simtit ca intru in pamant; bravo mah desteptule nu puteai suna ca un om normal la cap trebuia sa apesi tu incontinuu pe soneria aia…(sunasem la etajul 1 in loc de etajul 2)
    Ajung la destinatie, nu gasim firma de alpinism cu program la ora 20 asa ca apelam la o cunostinta cu o firma ce comercializa si monta ferestre PVC. Ne ajuta Coco cu 2 funii, mergem la mine la bloc, ne urcam pe bloc si urmeaza cele 5 minute de morala: cum sa cobori cu funia de pe bloc? esti nebun? ma omoara ai tai daca patesti ceva! sunt matura si responsabila!
    Da, am intrat in casa pe geamul de la bucatarie coborand pe bloc legat cu o funie in timp ce prietena mea tinea de funie! Stateam la etajul 4 din 4! S-a terminat totul cu bine.

    Asa-i ca intotdeauna se intampla sa ramai fara baterie atunci cand ai mai mare nevoie de ea?

      (Citează)

  36. Cel mai urat moment in care am ramas fara baterie a fost atunci cand am fost nevoita sa petrec o noapte in aeroportul Bruxelles Charleroi, acum cateva luni… Pentru ca busul Flibco a intarziat am pierdut zborul Wizzair spre Romania, iar cu toti banii am reusit sa imi iau bilet la zborul Ryanair de dimineata urmatoare…

    Mai aveam vreo 10 euro si o noapte in fata… Am cheltuit 7 pe o cartela de telefon cu 3 giga de net (wi-fi-ul costa groaznic de mult) si m-am pus intr-un colt, asteptand ora 04:00 sa deschida baietii “barierele” de la controlul de securitate sa trec ‘dincolo’, in airside, unde stiam ca sunt scaune mai ok.

    Bineinteles ca pe la 1-2 bateria telefonului a cedat, asa ca tare buna ar fi fost o baterie externa… La un moment dat, am reusit sa gasesc o priza. “Am gasit” e mult spus, de fapt am scos din priza o jucarie din aceea cu fise pe care o calaresc copiii si mi-am pus telefonul la incarcat. Ciudatenia a fost ca pe la 2:30 un copil a vrut sa se dea in chestia aia, incepuse sa tipe pe langa ea si tot baga monezi! :D Bineinteles ca s-a prins si mi-a scos telefonul…

    Cum spuneam, sper sa nu mai petrec nopti prin aeroporturi. Sau sa am o baterie externa cu mine data viitoare! :D

      (Citează)

  37. Cand eram pe wc, in timp ce jucam Monument Valley. A fost horror.

      (Citează)

  38. Un moment tare neplacut pt mine a fost cand am avut un curs cu o mare sansa sa nu se mai repete vreodata, si chiar in a treia si ultima zi, cand aveam ultimele ocazii sa mai fac o poza sau sa inregistrez, am ramas fara…ghici ce? :) Nici nu stiu cum am ajuns in situatia aia, dar nu mai vreau sa mai fiu vreodata in acea postura.

      (Citează)

  39. Cel mai hazliu moment cand am ramas fara baterie la telefon a fost cand am ajuns in Madrid pe aeroport (a trebuit eu sa ma uit la filme in avion…) si trebuia sa ma sune varamea sa ii zic de unde sa ma ia. Dupa o ora de asteptat si cautat prin terminalul 4 ne-am regasit cand am mers la baie! :))

      (Citează)

  40. Anul trecut. Eram pentru prima oara in Cluj si stateam la o prietena.
    Seara iesim sa bem o bere, care incet-incet s-a transformat in mai multe pana am pierdut sirul. Gasca s-a micsorat treptat, iar eu am mai ramas cu niste oameni, pana pe la vreo 3 dimineata. La 3, plec spre casa, toate bune si frumoase. Am pornit Google Maps, m-a dus pana la blocul ei, dar cu doua minute inainte sa ajung, telefonul a murit.
    Interfoane aparent nu s-au inventat in Cluj, iar eu chei de unde?! Asa ca m-am asezat pe trepte si am atipit pana pe la 6, cand a venit un vecin binevoitor si m-a bagat in scara. HTC Desire, un telefon caruia doar atat am sa-i reprosez :))

      (Citează)

  41. Eram prin clasa a 4-a cred și am fost la teatru cu clasa. Părinții trebuiau să vină să mă ia de la școală la o oră stabilită dar spectacolul s-a terminat mai repede. Vorbisem să îi sun în caz de ceva, dar după cum probabil v-ați așteptat am rămas fără baterie la telefon. Am zis să nu stau să îi aștept și m-am dus singur acasă. Nu aveam cheie și ajung acolo ușa era închisă pentru că ei doar ce au plecat spre școală. Eu când am văzut că era ușa închisă m-am îndreptat înapoi spre școală crezând că am timp până ajung ei acolo iar părinții credeau că îi aștept în fața ușii acasă. Și așa ne-am plimbat noi dus-întors acasă-școală vreo 2 ore și exact când voiau să sune la poliție m-am întâlnit cu un vecin pe drum care știa că părinții mei mă caută și i-a anunțat el că m-a găsit. Totul s-a terminat cu bine, doar că s-au cam supărat pe mine puțin că nu am stat locului undeva și mă tot plimbam prin oraș :D.

      (Citează)

  42. Eu am patit-o chiar duminica trecuta, cand ma aflam la tara si am primit un apel de la Tociu si Palade, dar nu am apucat decat sa le spun numele si localitatea iar ulterior am ramas fara baterie.Normal ca nu am reusit sa gasesc in timp util o sursa de alimentare sau vreun alt telefon in care sa bag sim-ul deoarece eram plecat la plimbare cu bicicleta intr-o zona mai pustie(off-road).Abia atunci am constientizat utilitatea unui acumulator extern, dar chiar nu stiu ce sa aleg fiind o gama extrem de variata.

      (Citează)

  43. Eu am de fapt 2 istorii cu bateriile descarcate:
    1. Eram un grup de prieteni in concediu, escala in Barcelona cu 4 ore intre curse (noaptea) si am decis sa mergem in oras sa mancam ceva bun. Marea surpriza a fost ca toate localurile sunt inchise noaptea si pe langa asta se descarca telefonul pe care avem salvat biletul de avion. Am avut norocul sa intalnim un proprietar de pub care ne-a deschis localul sau, ne-a facut o paella buna, dar si s-a oferit sa ne incarce telefoanele. Atunci am zis ca imi trebuie o baterie externa.

    2. Revenind in Bucuresti am comandat bateria externa online cu o zi inainte si urma sa o ridic a doua zi, insa nu puteam ajunge pana la inchiderea magazinului – ziua eram la birou, seara aveam programata o intalnire cu prietenii la o bere. Dupa birou ajung in centrul vechi si primesc un mesaj de la prieteni ca se retin si ne auzim la un telefon cand ei ajung in zona sa-mi spuna la ce berarie ne intalnim. Tot atunci mi se inchide telefonul avand bateria descarcata. Ce sa fac? Iau RATB pana la magazinul meu, preiau comanda de bateria externa si conectez telefonul (ce bine ca vin bateriile externe preincarcate din fabrica!). Inapoi mergeam pe strada si imi sunam prietenii, iar prins de telefon imi statea bateria externa pe umar – trecatorii intorceau capul ingrijorati, credeau ca sunt de la servicii secrete.

      (Citează)

  44. Ce frumos este afara
    Diminetile de primavara
    Pasarile ciripesc si copacii inverzesc…
    Deodata ma trezesc
    De-am crezut ca-nnebunesc…

    Alarma era setata de-aseara
    Smartphone-ul n-ar fi trebuit sa moara
    Androidu` cel tampit
    A zis sa se mai inchida-un pic.

    L-am pus repde la incarcat,
    Pan’ termin de pieptanat
    Si camasa de calcat

    Ma uit la ceas… ce tarziu s-a facut
    Ma si vad c-un uppercut
    De la sefu` cel pitic
    C-am intarziat un pic??!!

    Hai mai smartphoane porneste
    Ca te iau la trei pazeste
    El tot mort ca un netot
    Parca l-ar durea in cot

    O fi chargeru` defect
    Usebeu` cel infect??
    Ma uit oleaca mai atent
    Nah belea ca nu-i curent

    Ma despart de pijamale,
    Sar degraba in sandale
    Si o iau pe scari in jos
    Cu tricoul pus pe dos.

    Dau fuga la Metrorex ca sa raman iar perplex
    Un vagon s-a defectat
    Sunt intr-un maaare r_hat.

    O, tu marite smartfoane,
    Mi-ai adus doar ghinioane,
    De-as avea un extra charge
    Nu te-as mai tranti in draci

      (Citează)

  45. Am ramas fara baterie in Anglia, cand trebuia sa ma intalnesc cu cineva la un hotel si impreuna trebuia sa plecam la un eveniment. Cand am ajuns cu avionul in Londra, telefonul mai avea cam 50% baterie. La hotel am descoperit surpriza neplacuta: nu imi luasem adaptorul de priza si nici hotelul nu avea! Dar speram sa ma tina bateria pana a 2 a zi. Dimineata insa, am reusit doar sa-l deschid si a murit! Cel care trebuia sa vina dupa mine nu a mai ajuns, eu eram fara telefon, a fost o nebunie…

      (Citează)

  46. Cel mai nasol a fost cand am participat la un concurs pe nwradu.ro: scriam despre un moment neașteptat, hazliu și enervant când am rămas fără bater

      (Citează)

  47. Salut, numele meu este A. si sunt curier pe bicicleta in Bucuresti.

    De principiu este un job foarte fain, care iti ofera provocari si satisfactii in fiecare zi. Sunt insa si unele zile in care toate sunt cu susul in jos: soferii fie nu te vad, fie se indreapta spre tine amenintator, de parca ai avea o tinta in spinare, pachetele sunt grele, ploaie, vant din fata. Plus ca o belea nu vine niciodata singura…

    Asa se face ca ma intorceam acasa dupa o astfel de zi si chiar cand cotesc pe strada mea, ma suna dispecerul. Sincer as fi preferat sa nu vad/ aud apelul, dar ce sa faci, raspund:
    Eu: “Spune, dar sa stii ca deja sunt aproape de casa; sper ca nu-mi dai vreo livrare!? Stii ca-s ud si rupt de oboseala…”
    Dispecer: “Bai imi pare rau , dar chiar asta o sa fac si nu ai cum sa ma refuzi ca tu esti singurul aproape de punctul de ridicare; e fix langa casa ta… si se livreaza la… vreo 5 km distanta” – cu toate ca 5 km pe la ora 4 jumatate (rush-hour) pot fi neplacuti.

    Zis si facut. Preiau livrarea pe telefon si ma indrept sa o ridic. La un moment dat trec pe langa casa si suspin cu gandul la hainele uscate si dusul cald, dar imi spun convins “asta si gata… 10 km nu e mare lucru cand ai pedalat deja 70-90 de km”.

    Pe repede inainte: am ridicat, am pedalat 5 km, am ajuns la destinatie, sun la usa si NIMIC. Sun la numarul destinatarului si NIMIC. Sun la dispecer si NIMIC. Bai fir-ar sa fie, chiar de asta nu aveam chef… Mai incerc cele de mai sus si NIMIC, pana cand, la un moment dat, imi intra un mesaj de la dispecer: “Scuze ca n-am raspuns, dar vorbeam cu destinatarul, care m-a sunat sa-mi spuna ca e iesit pana in apropiere si nu mai are baterie la telefon, dar mi-a dat un alt numar pe care sa suni si sa va intalniti, e aproape…”
    Zis si facut: copiez numarul, dau apelare, suna o data si dupa: BLIP-BLIP si moare… Telefonul meu a ramas fara baterie (lucru normal dupa o zi de telefonie si gps).

    In acel moment aveam doua optiuni: 1. Ud fiind, sa astept sa vina destinatarul, in racoare unei zile de toamna la apus 2. Sa ma duc repede acasa, sa incarc telefonul si sa o iau de la capat.

    Am ales varianta a 2-a, gandind ca macar nu o sa inghet asteptand si ca acasa imi schimb incaltarile cu unele uscate.
    Asa am ajuns sa pedalez 20 de km in loc de 10, pentru o livrare la final de zi, iar cand am ajuns la destinatar acesta era intors acasa.
    Inca ma roade intrebarea: ar fi trebuit sa astept?

    Oricum, concursul asta mi-a reamintit intamplarea, asa ca trebuie sa fac rost de un incarcator portabil… daca nu castig, o sa fiu nevoit sa imi cumpar unul, MUSAI!

      (Citează)

  48. Salut! Hmm, o intamplare enervanta a fost cand am plecat in oras pentru a plati niste facturi, oras care se afla la 40 km de localitatea mea. Uitasem sa imi incarc telefonul dar aveam 62%, zicand ca ma va tine am inceput sa ascult muzica. Stupoare cand m-a atentionat ca mai aveam 4%, iar eu nici nu eram pe drumul spre casa … De-ai fi vazut ce chelfaneala si morala mi-a facut mama seara cand am ajuns :))

      (Citează)

  49. Am ramas fara baterie tocmai cand trebuia sa bidez pe ebay si am pierdut un incarcator wireless nexus pentru tableta care a fost vandut cu 2.50 $.

      (Citează)

  50. Decembrie, a fost prima ninsoare strong. Era duminica, ne intorceam de la munte, eu si inca vreo 10 prieteni. Tot grupul se baza pe mine ca stiam autobuzele, orele. Aveam singurul telefon cu baterie :)) ajungem in alt sat unde trebuia sa luam autobuzul respectiv. Nu a mai venit :)) probabil drumuri blocate. Sun, nu raspunde nimeni, nicio companie. Cand sa intru pe infofer sa caut tren a murit bateria de tot. Am incercat la ocazie, nimeni nu ne lua. Pana la urma am intrebat niste localnici, ne-au indrumat spre gara :)) se facuse intuneric, nu mai vedeam nimic. Pana la urma am mers pe calea ferata pana la gara :))

      (Citează)

  51. plecat vineri dup-amiaza spre munte. planul: tura in 2 iezer-papusa sambata-duminica. ajuns vineri seara si campat langa cabana voina.

    sambata dimineata ridicat tabara, pus rucsacii in spate si pornit voinici la drum. pierdut de la inceput traseul de urcare prin padure. aveam o orientare relativa catre varf. dar pentru a fi siguri ca totusi nu ne rotim sau deviem prea mult, folosim telefoanele pe post de gps. dupa infruntarea pieptis a muntelui pret de vreo doua ore regasim traseul aproape de golul alpin. aici incepe minunatia de peisaj. si dai cu poze printre pauzele in urcarea catre varf.

    toate bune si frumoase pana ajungem spre varful iezer unde vine ne prinde ceata. o ceata de nu-ti vedeai lungul nasului. bineinteles ca ceata a venit si cu un frig patrunzator. avand in vedere ca seara se apropia, decidem sa inaintam, orbecaind. tinta zilei: campare la lacul iezer. dar dat fiind ceata, ia indicatoarele de unde nu-s. mai distingeam cat de cat traseul de creasta, dar pentru a fi totusi siguri ca ajungem la lac, folosim din nou gpsul.

    reusim sa iesim la un moment dat din ceata si sa ajungem pe inserate la lac. dai iar cateva poze pe asfintit. dupa ce intindem cortul, bagam o conserva calda la primus, culcare.

    dimineata, un cer limpede, superb. scoatem telefoanele sa facem ceva poze. soc si groaza! erau aproape moarte. combinatia de frig si lipsa semnal a facut bateria sa se consume cautand retea. tragem rapid 2-3 poze si decidem sa le punem pe airplane mode macar sa mai salvam ce se poate.

    strangem corturile si o pornim la drum. la vreo 3-4 ore de la plecare ce sa vezi in zare? caprioare. ne oprim, admiram si dai sa facem niste poze. dar de unde baterie… se dusese de tot. dead for good. inghitim in gol, stam admiram pana se saturaq si caprioarele de noi si o tulesc.

    sa nu mai spun ca pe drum mai daduram si de inca niste rauri de munte superbe, poienite inflorite, numa bune de niste poze.

    eh, cand om avea ceva cap data viitoare sau macar o baterie externa :)

      (Citează)

  52. Am ramas fara baterie cand trebuia sa sune alarma dimineata pentru ca am uitat sa il incarc seara. Se intampla des dar in cazul asta nu m-ar ajuta o baterie externa. Totusi vreau una pentru alte situatii :)

      (Citează)

  53. Cel mai aiurea e sa ramai fara baterie cand folosesti telefonul pe post de GPS atunci cand esti intr-un oras strain.

      (Citează)

  54. Am fost la un momentdat la munte pe un drum pe care nu il stiam; 2 noaptea. Singurul telefon cu aplicatie GPS ca lumea, dar cu baterie 10%. In rest toate telefoanele erau moarte. Niciun incarcator la noi.

      (Citează)

  55. Film porno pe telefon, bateria moare aproape de sfarsit :)).

      (Citează)

  56. Trebuia sa plec la cumparaturi, imi verific telefonul si vad ca mai aveam doar vreo 10% baterie. Nu-i problema, iau bateria externa si plec. Conectez la magazin bateria externa, dar, surpriza, era goala !! Asa ca a trebuit sa fac cumparaturile doar din memorie fara lista din telefon si fara indicatiile pretioase de acasa !!

    Respectiva baterie externa e defecta probabil, nu tine decat vreo 10 min incarcarea, asa ca una noua ar fi foarte buna.

      (Citează)

  57. am ramas fara baterie dupa ce am stat toata ziua cu gps-ul si internet-ul pornit iar cand a trebuit sa trimit un mail foarte important de unde baterie…

      (Citează)

  58. Mi sa descarcat telefonul in Lisabona. Eram la restaurant. In mod normal cand platesc prjmesc sms cu suma platita. Domnii m au pacalit si mi au luat mai multi banii de pe card dacat bonul. Mi am dat seama abia a doua zi cand trebuia oricum sa plec.spre Bucuresti

      (Citează)

  59. Si eu am patit la fel, eram in Germania si am folosit telefonul pe post de gps dar am ramas fara baterie insa norocul meu a fost ca mai erau 5 km pana in München si acolo ma astepta cineva.

      (Citează)

  60. Lucian Nastase

    04/04/2015 la 2:13 PM

    Copil mic (11 luni), primii pasi. Iau telefonul sa filmez, pana sa apuc sa filmez ceva s-a inchis telefonul.
    Desi avem foarte multe fimulete cu el mergand, am ratat chiar primi pasi…

      (Citează)

  61. Gabriel Brînzea

    04/04/2015 la 7:52 PM

    ii dau iubitei cursurile mele inainte de un examen la facultate si ne asezam unul langa altul, ea cu nr ei eu cu nr meu fara servite sau ceva. Ma descurc, zic, si canci. Reusesc sa scot totusi telefonul si sa gasesc pe net subiectul, dau sa scriu si telefonul ma anunta amuzant ca “baterie epuizata”. Ia si scrie cumetre acum ai de unde…

      (Citează)

  62. Daca nu imi crapa bateria de la telefon as fi putut lucra la Hustler in clipa asta :)

    Prin 2000 si-un pic am fost la un interviu la ei, pentru ceva marketing. Am vorbit, aveau mobilul meu, a ramas ca ma suna in 2-3 zile. N-am mai vorbit cu ei pentru ca mi-a crapat bateria, iar la numarul lor nu am reusit sa dau de nimeni. Pe vremea aia dura pana reparai un telefon, dupa ce l-am pus pe picioare n-a mai sunat nimeni, asa ca am lasat-o balta.

    Mai stau cateodata, la o bere, si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca luam jobul ala.

    PS Da, in povestea mea bateria era stricata, nu descarcata. Asta e, lucram cu ce avem.

    PPS Fac pariu ca in Hustler a aparut, minim o data, ceva poveste cu o gagica ramasa fara baterii :D

      (Citează)

    • Participă comentariile înscrise până astăzi la ora 24, iar duminică fac tragerea la sorți.

        (Citează)

    • OK, câștigători sunt AlexE (comentariul 1), Ciprian (comentariul 4), Adrian (comentariul 9), Andrei (comentariul 27) și Roxana (comentariul 36). Revin cu detalii într-un articol separat, dar citiți-vă emailurile, vă voi cere datele pentru livrare.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus