un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG Watch Urbane și Urbane LTE – eleganță versus aventură

4 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

LG are trei ceasuri inteligente cu cadran rotund și iată cum să le deosebiți rapid în fotografii:

 • LG Watch R – are un cadran sport și un singur buton pe lateral (poate fi cumpărat de la eMAG și PC Garage)
 • LG Watch Urbane – ediție elegantă, are cadran rotunjit, disponibil pe argintiu și auriu, și un singur buton în dreapta.
 • LG Watch Urbane LTE – acest ceas are conectivitate LTE și cel mai puternic hardware de pe un ceas. Are un cadran sport asemănător cu Watch R și trei butoane laterale.

WATCH URBANE

Ceasul are curea de piele de calitate și un aspect îngrijit, elegant. Merge purtat la costum, vine în două culori (argintiu și auriu), arată bine în orice situație. Carcasa este ușor masivă în partea superioară și inferioară, dar trebuie să încapă și toate acele circuite undeva, nu?

WATCH URBANE LTE

Dacă vrei un ceas cu conectivitate la Internet și de pe care poți efecta chiar și apeluri, este Urbane LTE. Atenție, însă, că are doar LTE, nu și 3G, așa că ai fi limitat la apeluri prin Voice-over-LTE, o tehnologie încă în implementare. Mai are și alte funcții interesante, de exemplu include NFC cu care poți să faci plăți mobile, iar LG demonstra la standul din MWC cum poți porni o mașină folosind ceasul pe post de cheie.

Alt ceas prezentat la Barcelona: Asus Zenwatch.

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus