un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cafele multe la The Coffee Shop

15 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am fost cândva într-o cafenea The Coffee Shop (cei care operează și site-ul caffea.ro) și m-am simțit ca-n filmele unde trecătorii intră dimineața pentru a-și lua o cafea, în drum spre muncă. Mi-a plăcut cafeneaua, frumos aranjată cu tot felul de cafele și ustensile pe pereți.

Eu mi-am luat de acolo o râșniță manuală de cafea (vă zic în curând și despre ea), dar recent am trecut din nou printr-un The Coffee Shop pentru o cafea. 6 sau 8 lei cappuccino-ul, în funcție de ce tip de cafea vrei, bun la gust. Îi găsiți în 4 locuri în București, la Eminescu, vizavi de BNR, vizavi de Primăria Sectorului 1 și pe Mendeleev vizavi de Angst sau ce-i acolo.

  5 comentarii

 1. Zi-mi ca ti-ai luat Hario Mini Mill :)

    (Citează)

 2. Da, ca e mai usor sa dai 8 lei pe o ceasca de cafea decat sa cumperi un pachet din care bei in fiecare dimineata timp de o luna.

    (Citează)

 3. Tac-su lu' Tudor

  15/03/2015 la 5:46 PM

  Si-a luat o rasnita Porlex. The Coffee Shop n-au Hario.

    (Citează)

 4. Da, cafeaua ne ajuta sa rezistam mai bine. Pentru mine cafeaua este ca un drog nu pot trai fara ea.
  Cafeliti baieti
  Stima, Viorel

    (Citează)

 5. Tac-su lu’ Tudor:
  Si-a luat o rasnita Porlex. The Coffee Shop n-au Hario.

  Porlex aia mai mare, da.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus