un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 februarie 2015

4 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. Aia cu cifrele care vor creste mult in cazul GTA 5, eu zic sa nu te arunci cu astfel de prezumtii deoarece pentru publisherii de jocuri, grosul vanzarilor vine din piata de console. Versiunea de PC nu vinde nici pe departe atat de mult cat se vinde cea de console (in general)

      (Citează)

  2. Daca nu ma insel si Windows 10 iti calculeaza rata. Nasol daca este in franci elvetieni…

      (Citează)

  3. Oare HTC va incepe sa foloseasca Intel? Ce alte optiuni ar mai avea?

      (Citează)

  4. Nu cred ca ca o sa aiba vanzari spectaculoase GTA 5 pe PC. GTA 4 a vandut 25 de milioane de bucati din care mai putin de 3 milioane pe PC, si atunci jocul a fost lansat la 6 luni dupa ce a aparut pe console, nu dupa 1 an si 6 luni si doua lansari pe console. Asa ca cine a vrut sa-l joace l-a cam jucat pe consola, putini asteapta sa-l cumpere pe PC. Cred ca e foarte asteptat pe site-urile de torrente nu de cei care vor sa-l cumpere. Daca vand 5 milioane e excelent, ceea ce ar fi spectaculos pentru un joc normal dar nu pentru unul care a vandut 45 de milioane deja.

      (Citează)

  5. Adica faci miliarde de dolari dintr-un joc dar iti ia ani de zile sa-l portezi pe PC. Va aduceti aminte cand a aparut GTA 4 pe PC? Ce monstru era, cum punea un quad core in genunchi? Vai, vai, ce teapa isi vor lua cei care au facut precomanda la GTA 5. Va fi lansat probabil in martie si va fi jucabil in ritmul asta probabil prin martie 2016.

    In industria jocurilor bataia de joc depaseste recorduri de la an la an.

      (Citează)

  6. Nu e exclus ca lansarile de jocuri de succes pe PC sa fie sponsorizate de Intel, AMD si/sau Nvidia pentru a forta niste upgrade-uri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus