un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 februarie 2015

27 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

În alte știri, Orașul Alba Iulia are blog pentru creșterea turismul în zonă și are articole foarte interesante.

  3 comentarii

 1. mircea (primul)

  27/02/2015 la 8:45 AM

  Ceratea din alba e restaurata foarte foarte misto iar portile sunt f frumoase. Zona cetatii e de departe cea mai frumoasa zona de acest fel din tara.

    (Citează)

 2. off: ai aparut la antena 2 langa chef Scarlatescu :D

    (Citează)

 3. Se leaga foarte bine articolul despre apple cu articolul tau despre Sony de ieri, aceleasi greseli le-au facut toti marii producatori.

  Ramane de vazut cati vor invata din greseli si cat de repede se adapteaza.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus