un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 20 februarie 2015

20 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

  13 comentarii

 1. Niciodată nu mi-au plăcut ofertele de stocare online pe perioadă limitată. Am avut pe Dropbox cei 40GB (?), valabili 2 ani de zile, oferiți de Samsung pentru produsele Galaxy. Ce se întâmplă dacă la expirarea ofertei spațiul redus de stocare este mai mic decât ce este stocat în momentul respectiv?

    (Citează)

 2. @chuck: nu mare lucru. nu mai poti adauga fisiere si probabil nici edita. mie mi-au expirat acum 2 zile cei 40GB.

    (Citează)

 3. E tragic ca nu exista nici o alternativa viabila la youtube.

    (Citează)

 4. alxzen:
  E tragic ca nu exista nici o alternativa viabila la youtube.

  Vimeo se apropie cel mai mult, dar au niste reguli stricte pentru utilizatorii free.

    (Citează)

 5. recent am observat ca pot sa traiesc fara facebook , youtube, nu mai ma uit asa des la stirii incerc sa elimin si asta treptat…. rezultat , mult mai linistit .

    (Citează)

 6. @Radu Se numeste onedive, nu dropbox.
  @chuck Dupa ce trec cei 2 ani, spatiul in plus ocupat iti ramane, dar nu vei putea modifica (pune in plus) acolo. Cel putin asa se zice. Nu stiu cum fac cu spatiul pe care il aveai liber la pornirea promotiei, gen aveai 10 GB, ti-au adaugat pe 2 ani 40, acum ai 50, ocupi 35, ar trebui dupa 2 ani sa ai 10 liberi + 35 ocupati, dupa sfarsitul promotiei.

    (Citează)

 7. onedrive (tastatura imi face figuri)

    (Citează)

 8. Depinde , eu pe youtube am anumite canale pe care le urmaresc ( gaming , science, comedy etc ) , unde nu am addblockerul pus deoarece asa il sustin pe respectivul producator . Mi se pare un targ bun , eu nu platesc nimic dar trebuie sa suport 1-2 reclame .

    (Citează)

 9. Trebuie spus si faptul ca Lenovo a preinstalat Superfish pe unele sisteme produse de ei.

    (Citează)

 10. cartus:
  @Radu Se numeste onedive, nu dropbox.

  Nu, Microsoft îți oferă 100 GB pe OneDrive dacă ești utilizator de Dropbox. Vor să te facă să renunți la Dropbox pentru ei.

    (Citează)

 11. nwradu: Nu, Microsoft îți oferă 100 GB pe OneDrive dacă ești utilizator de Dropbox. Vor să te facă să renunți la Dropbox pentru ei.

  Lasa-l pe om ca el e in ceata dar explica altora! :))

    (Citează)

 12. @bucer quintin

  Hipster modern.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus