un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Renault Kadjar arată bine

3 Feb 2015  ·

AUTO  ·

15 comentarii

Renault a făcut un teasing puternic pentru noul model Kadjar, un SUV/crossover ce se dovedește foarte plăcut ochiului și cred că va avea mare succes în Europa. Iată-l mai jos:

Iată și imaginile oficiale cu interiorul:

Nu se cunosc multe specificații, dar un buton din interior ne arată că mașina va avea și o versiune 4×4. Este un Captur mai mare, construit pe platforma Qashquai, dotat probabil cu motoare de 1.2 și 1,6 litri benzină și 1,6 litri turbodiesel, are garda la sol de aproximativ 20 cm și o lungime totală de 4,45 metri. Alte detalii vor apărea la salonul auto de la Geneva, în martie.

Arată bine, ar fi pe lista de posibile mașini de cumpărat. Este o mașină mai degrabă de oraș, dar care nu va protesta când o scoți pe drumuri neasfaltate, cu condiția să nu fie din cele acoperite de noroi sau zăpadă, că nu-i făcută pentru off-road în adevăratul sens al cuvântului. Mie mi-ar plăcea pentru poziția mai înaltă la volan, spațiul ceva mai mare din interior și tracțiunea integrală.


Lansarea Kadjar s-a făcut și cu o mare campanie de teasing în social media. Am primit zilnic, timp de o săptămână, clipuri video cu sporturi extreme, v-am arătat și eu unul, le-am văzut pe celelalte pe diverse bloguri și pagini de Facebook, toată lumea avea pe buze #Kadjar. Și când a fost de văzut mașina, s-au dus câțiva ziariști și atât.

Este ca și cum printre cititorii de bloguri n-ar fi și oameni interesați de mașini, oameni care să merite informația până la capăt, mai ales după ce faci o întreagă campanie de teasing prin care le dai de înțeles că le vei arăta și mașina, nu doar clipuri în care aceasta nici măcar nu apare.

    15 comentarii

  1. Cum se pronunta Kadjar?

      (Citează)

  2. Uraaaaat, doamne dar cat de uraaat eeee :)) Beauty is in the eye of the beholder

      (Citează)

  3. speedy.gonzales

    03/02/2015 la 5:45 PM

    pune mare un P in fata articolului, ca asta e publicitate mascata.
    am gasit acelasi articol si pe zoso si pe alte cateva site-uri, asa ca asta nu e nici macar un review, e reclama pe fata !!!

      (Citează)

    • Este reclamă pe față deși am încheiat spunând că sunt dezamăgit de toată campania de teasing?

      Este un nou renault, normal că vei găsi peste tot informația, ca și la biletele tarom și alte chestii care ne interesează pe cât mai mulți.

        (Citează)

  4. pret ? sau nu e important

      (Citează)

  5. de cand ai mai crescut parca-i plin de imbecili permanent pe-aici

      (Citează)

  6. mihai:
    de cand ai mai crescut parca-i plin de imbecili permanent pe-aici

    parerologi :)

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    03/02/2015 la 10:12 PM

    Asta se va vinde cel putin initial in rusia si brazilia. Europa nu e in publicul tinta. Am colegi care au lucrat pe proiectu asta pe partea de proiectat caroserie. E un captur marit cu multe piese carryover.

      (Citează)

  8. nwradu:

    Este un nou renault, normal că vei găsi peste tot informația, ca și la biletele tarom și alte chestii care ne interesează pe cât mai mulți.

    De interes general ar putea fi aparitia multor masini, cum ar fi noua Fabia, de exemplu.

      (Citează)

  9. Stiu ca o sa vi se para un moft personal, dar eu speram ca trendul cu mai multe controale pe volan si mai putine la mina cu care mesteci vitezele sa prinda mai mult in secolul XXI. Asta evident inseamna urcarea ecranului cu muzica si navigatia deasupra gurilor de ventilatie, sau in dreptul lor, vezi cum pun vw pe unele masini. Motivatia pentru care se tot pune sub bord e ca tre sa ajungi usor la comenzi cu mina respectiva… Asta inseamna insa nesiguranta in trafic, tre sa iti aduci privirea sub bord.

      (Citează)

  10. arata bine. seamana cu dusterul. un duster mai de vita nobila :))

      (Citează)

  11. Probabil e acelasi reno la care ba iti pica o flansa, ba o bobina de inductie, ba o baterie in primii 2 ani de la achizitie, ba intra apa la motorasul de la stergatoare, ba se strica butoanele din portiera, ba scapa ulei cutia de viteze – asta-i o mica parte din ce-o patit renaultul luat de nou.

      (Citează)

  12. O sa se vanda in draci, la fel ca si Captur : cele mai mari vanzari din Europa pe segmentul respectiv. Renault peste ani…posibil sa ramana fara concurenta in gama asta de pret !

      (Citează)

  13. Chiar arata bine, dar parca este si prea scumpa pentru un renault

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus