un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M&M biscuiți cu ciocolată

10 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

M-am întors din străinătate cu acești biscuiți M&M. Bună treabă, mi-aș dori să se găsească și pe la noi. Bomboanele sunt mai mici decât M&M-urile uzuale (negre), dar combinația merge. La o adică, o puteți improviza.

Am luat și o pungă de M&M albastru, “crispy”. N-a fost cine știe ce, cele negre și cele galbene rămân preferatele mele.
m&m_albastru

Am băut un Dr Pepper Cherry. Eu sunt fan Dr Pepper și sunt fan Coca Cola Cherry. Mă gândeam că Dr Pepper Cherry va lua cele mai bune chimicale din amândouă și le va combina în niște esteri deosebit de buni. N-a fost cazul, acest Dr Pepper Cherry era o leșinătură de suc, cu un gust care nu mi-a plăcut deloc și cred că am aruncat cutia fără să o termin.
dr_pepper_cherry

    5 comentarii

  1. La noi se gaseste Milka cu Oreo si Milka cu ceva gen M&M in ea, foarte buna. Nu pentru glicemie sau colesterol, dar foarte buna.

      (Citează)

  2. @ Galex unde ai gasit Milka cu Oreo ? Eu caut de ceva timp dar nu am vazut in Kaufland / Billa .

      (Citează)

  3. @Andreiexe Auchan/Carrefour. Desi cred ca am vazut si in Kaufland.

      (Citează)

  4. Wow cum arata biscuitii cu m&m , daca ar fi si pe la noi

      (Citează)

  5. De unde ai luat?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus