un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Întreba un astrolog dacă va fi anchetat de DNA!

4 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Când crezi că le auzi pe toate, vine întotdeauna ceva care să te surprindă și mai tare.

A fost șpaga în pui congelați. A fost deputatul care spunea “jivăs” în loc de whisky Chivas. A fost șpaga în rochii, apoi șpaga ce-a inclus un vas de WC. Au fost și caltaboși. Au fost cei care manevrau milioane de euro cu contracte și chitanțe fictive, toate făcute cu același pix.

Președintele CJ Buzău întreba un astrolog dacă va fi anchetat sau nu de DNA și dacă este cazul sau nu să se ferească atunci când ia șpagă. Discuția telefonică interceptată este:

Doamnă: Dacă întrebi dacă te ia… îmi iese 59…
Cristinel Marian Bîgiu: Aşa…
Doamnă: Dacă te întreabă ceva…
Cristinel Marian Bîgiu: Da?
Doamnă: …mai mic, 30…
………………………………………
Cristinel Marian Bîgiu: Şi o să am vreo problemă anu’ ăsta?
Doamnă: Nu, ăştia de la D… nu. Nu, cu D, nu.
Cristinel Marian Bîgiu: Poftim?
Doamnă: Cu ăştia de la D, nu.
Cristinel Marian Bîgiu: Aha. Cât ţi-arată?
Doamnă: 30.
……………………………………
Cristinel Marian Bîgiu: Nu-mi place chestia aia cu 59… nu te mai aud.
Doamnă: Da… nu… tăceam. De aia nu mă auzeai… Da aia se poate schimba. Eu repet și îmi susțin părerea.

Mă aștept ca următoarea etapă să fie un horoscop special, secret, pentru șpăgari. “Taurii ar fi bine să nu accepte nimic astăzi, DNA-ul îi interceptează până după-amiază, iar cei din zodia balanței trebuie să mănânce bine la prânz și să-și facă bagajul, pe seară vine Poliția cu un mandat de aducere”.

Tot pentru România, în pachetul de cărți de tarot se va adăuga una înfățișând DNA-ul.

sursa: EVZ.

    5 comentarii

  1. deci sa-mi spui cucu daca pana cel tarziu anu ce vine nu e razboi in tara !

    toata elita Romaniei care o mai fi ea ! dispare si pe urma scapa cine poate si nu multi !

      (Citează)

  2. Abia astept sa se termine tarasenia asta si poate o sa avem si noi o tara ,,curata” asa cum vedem prin afara

      (Citează)

  3. mircea (primul)

    04/02/2015 la 10:36 PM

    @alexandru tu crezi ca astia care ii baga la puscarie pe alde udrea sunt curati? Acum 1 an aceiasi oameni serveau un alt regim. Eu ma bucur ca ii ia dracu si se alege prafu, dar sa se imbete careva cu apa rece. Astea nu sunt dovezi ca justitia e independenta iar tara nu o sa fie in urmatorii 150 de ani curata

      (Citează)

  4. Cea mai mare surpriza pentru mine a fost arestarea lui Adrian Sarbu, nu ca il vedeam vreo fecioara, dar banuiam ca a furat elegant , fara urme, dar se vede ca DNA -ul, a stiut unde sa caute !

      (Citează)

  5. Am mai explicat: procurorii nu reprezinta justitia. Ei sunt acuzatorii, justitia o fac judecatorii. Procurorii construiesc un caz, este treaba lor sa acuze. E in job description-ul lor sa acuze. De obicei au un sef care se uita pe caz si spune “ba, esti tampit! Cum sa te gandesti ca ai dreptate?! NUP! Treci mai departe”. Daca il pui pe hold pe respectivul sef, e natural ca subalternii sa treaca la pasul urmator. De abia dupa ce vom vedea cum se judeca si rezultatul judecatei vom putea spune ceva despre Justitie.

    Cel putin, ce a leakuit prin presa despre cazul Udrei cu terenul din Plumbuita pare subtire rau de tot pentru oricine e partener in vreo firma. Trebuie sa vii cu mult mai mult. Dar poate nu a fost leak-uit tot…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus