un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Distracție cu bani puțini

9 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Până pe 5 martie poți face mișto de oamenii bogați care se distrează, arătând cum te distrezi tu pe bani puțini. Totul este o campanie KFC de promovare a meniurilor Smart Menu, noi și ieftine, iar platforma o puteți găsi la adresa kfc.ro/smartkids.

Trebuie să găsiți pe net o fotografie cu oameni bogați distrându-se și să faceți și voi una asemănătoare, dar în care să arătați cum vă distrați cu bani puțini. Pentru a te ajuta să te distrezi indiferent de venit, KFC a creat aceste meniuri care costă 11,9 lei pentru 3 aripioare, 2 crispy strips, cartofi, sos și suc sau 16,9 lei pentru 2 crispy strips, 5 aripioare, sos, cartofi și suc mai mare. Mai există și un Smart Bucket de două persoane și care costă 29 de lei.
smart_menu_1
Am mâncat și eu unul săptămâna trecută, pentru 11,9 lei simți că primești prea multe.

Fotografiile, odată făcute, se încarcă în platforma Smart Kids și au tag-ul #distractiecubaniputini. Se dau premii zilnice în meniuri, săptămânale și un smartphone la final.

Am ales mai jos câteva exemple foarte bune de astfel de remake-uri, arătând că tinerii noștri au imaginație și știu să se distreze. Campania a ajuns cunoscută și la nivel internațional după ce a apărut pe site-uri de nișă precum AdWeek și CampaignLive. Mai multe fotografii găsiți în site-ul oficial, secțiunea Galerie.

    21 comentarii

  1. pe mine mancarea ieftina ma sperie.

      (Citează)

  2. 10-30 de lei pentru o singura masa nu e deloc “pe bani putini” pentru multi oameni. Si, amuzant, e de preferat din punct de vedere al gustului puiul luat la reducere cu 8 lei kilogramul si facut acasa, plus mere la 1.5 lei kilogramul pentru partea dulce…

      (Citează)

  3. Dar o platforma unde se poate face misto de bloggeri care se dau gourmeti unde gasim? :)

      (Citează)

  4. KFC e singurul loc unde am mancat si pe urma m-a intepat in burta vreo 2-3 zile.

      (Citează)

  5. Ai ratat pozele lui Bunescu, a aparut si in presa internationala.

      (Citează)

  6. Parca sunt in contradictie articolele ce cuprind burgeri deliciosi si cat de cat sanatosi, vita, rata cu advertorialul asta … Pozitia ta care este pana la urma ?

      (Citează)

  7. Bai, nu zic, e ok Smart meniul, dar corpul meu respinge activ chestiile alea. Si cand zic respinge, imagineaza-ti ca tragi alune maruntite pe nas, doar ca nu le tragi si nu pe nas

      (Citează)

  8. Oh hai, atâta naturalețe aici și dietă. Mie îmi place KFC, bag o dată la ceva vreme un meniu de 8 crispy, porție mare de cartofi și sos de usturoi. Un echilibru între toate.

      (Citează)

  9. Jenanta campanie, in primul rand.
    Tu vrei sa fii reprezentantul middle-upper-class-ului romanesc si ai drept public tinta acelasi segment. Nu prea se pupa cu “mancati ieftin la KFC” si “sa facem misto de bogati”.

      (Citează)

  10. Radu:
    Dar o platforma unde se poate face misto de bloggeri care se dau gourmeti unde gasim? :)

    Doar în comentarii :P

      (Citează)

  11. Ovidiu:
    Parca sunt in contradictie articolele ce cuprind burgeri deliciosi si cat de cat sanatosi, vita, rata cu advertorialul asta … Pozitia ta care este pana la urma ?

    Poziția mea este că mănânc des KFC (și McDonald’s, dacă tot veni vorba), de exemplu de vreo 4 ori în ianuarie (două Duo Bucket, un Smart Menu, un crispy menu).

    Când pot, mănânc și chestii cât mai fancy sau naturale (ieri ne-am făcut somon, de exemplu). Alteori am poftă de KFC. Alteori sunt pe fugă și trebuie să mănânc rapid ceva prin oraș.

    Poziția mea este că mănânc ce-mi place (iar despre unele lucruri mișto scriu și pe blog) și nu-i treaba mea să veghez la greutatea sau caloriile luate de alții, suntem cu toții oameni maturi aici.

      (Citează)

  12. meniul asta smart nu costa 12 lei si inainte? ce e asa mare chestie?

      (Citează)

  13. nwradu: Poziția mea este că mănânc des KFC (și McDonald’s, dacă tot veni vorba), de exemplu de vreo 4 ori în ianuarie (două Duo Bucket, un Smart Menu, un crispy menu).

    Si pentru Matilda ce ai luat?

      (Citează)

  14. Nu mai promova junk-food! Chiar daca ti-e “foame”…

      (Citează)

  15. nashu_mare: Si pentru Matilda ce ai luat?

    noroc cu nașu’mare, căci cu atâția vegani și bio-nazi comentariile erau indigeste rău!

      (Citează)

  16. gogu:
    KFC e singurul loc unde am mancat si pe urma m-a intepat in burta vreo 2-3 zile.

    Nu ăsta era scopu?

      (Citează)

  17. Alex:
    meniul asta smart nu costa 12 lei si inainte? ce e asa mare chestie?

    Numele Smart era folosit și înainte, acesta la 11,9 lei este nou.

      (Citează)

  18. Bogdan A.:
    Nu mai promova junk-food! Chiar daca ti-e “foame”…

    Deci dacă mănânc la 3 restaurante diferite, trebuie să-l promovez doar pe unul dintre ele, ales de alții, considerând că ar trebui să mănânc în secret la celelalte și să nu spun nimănui ce oferte au?

      (Citează)

  19. nwradu: Numele Smart era folosit și înainte, acesta la 11,9 lei este nou.

    Are ani de zile meniul asta. O fost inițial 10,90 lei, apoi o ajuns la 13,50 lei iar acum e 11,90. Și prețul la carnea de pui tot asa o variat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus