un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

24 de concursuri cu ocazia a 7 ani de forum My Garage

11 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Forumul magazinului PC Garage a împlinit 7 ani și sărbătorește asta prin diverse concursuri… vreo 24 la număr!

Intrați pe pagina dedicată My Garage 7 ani și veți găsi acolo toate concursurile în derulare. Majoritatea sunt simple, de exemplu pentru a câștiga un NAS Synology trebuie să scrieți în respectivul topic cum v-ar fi util unul. Găsiți acolo șî concursuri de la Seagate, Asus, D-Link, Microsoft, Lenovo, Kaspersky șamd.

Concursurile se încheie pe 13 februarie, așa că nu pierdeți timpul!

Cât despre forumul PC Garage, este un loc excelent pentru a discuta cele mai noi componente hardware, pentru a cere ajutor privind diverse configurații sau probleme cu PC-ul, având în spate o comunitate foarte pricepută de oameni. Eu m-aș îndrepta acolo dacă aș avea vreo problemă pe care nu o pot rezolva sau aș vrea ajutor pentru configurare sau cumpărarea unui sistem/periferic.

feat_concurs_mygarage

    6 comentarii

  1. “Premiile nu beneficiaza de garantie”. Felicitari PC Garage.

      (Citează)

  2. Pai ti le repari pe forum daca se strica, cu ajutorul membrilor :D

      (Citează)

  3. E ca la garage sale… ce aveau si oamenii pe acolo… daca mai si functioneaza e bine.

      (Citează)

  4. thundermar:
    “Premiile nu beneficiaza de garantie”.Felicitari PC Garage.

    Cam ca la orice premiu, că puțini îți dau ceva cu garanție și factură. Eu nu m-aș plânge de lipsa garanției dacă aș câștiga ceva.

      (Citează)

  5. Hotel Bulevard Hunedoara va ofera cazare de 4 stele **** la cele mai mici preturi!
    Vizitati-ne acum si profitati de ofertele noastre de cazare!
    Hotelul dispune de restaurant, bar, sala de conferinte dar si de activitati in Judet.
    Vizitati-ne pentru a avea un concediu de vis!
    http://www.bulevardunedoara.ro

      (Citează)

  6. “8 ani my garage” Si a iesit cine trebuia sa iasa (chiar si cu ajutorul random.org :) ha ha ce gluma proasta! ). Cei cu postari multe in my garage au avut castig de cauza fata de cei nou veniti. Domnilor de la pcgarage de ce nu ati facut intre voi concursul? De ce ati amagit mii de participati noi, cu premiile voastre fara garantie? Rusine sa va fie. Traim in romania si am nevoie de lamaie sa pot trai in fiecare zi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus